Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Микулинецька,_ гр.Носку А.О.

Розглянувши звернення гр.Носка Андрія Олексійовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України,  Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з  питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити гр.Носку Андрію Олексійовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0307га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Микулинецька,_.

2. Надати гр.Носку Андрію Олексійовичу (РНОКПП -) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000:11:004:0102) площею 0,0307га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Микулинецька,_.

3. Зобов’язати гр.Носка Андрія Олексійовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.