Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Микулинецька,8 гр.Рудак І.М., Пасічнюк О.М., Поломацканичу Б.І.

Розглянувши звернення гр. Рудак Ірини Михайлівни, Пасічнюк Ольги Миколаївни, Поломацканича Богдана Івановича, керуючись ст.12, 79-1, 122, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, Законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:
1.Затвердити гр. Рудак Ірині Михайлівні (рнокпп _), Пасічнюк Ользі Миколаївні (рнокпп _), Поломацканичу Богдану Івановичу (рнокпп _) технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,1921га (кад. номер 6110100000:09:005:0097) для обслуговування будівель та споруд з реконструкцією під магазин «Агрохімзахист» та складу за адресою вул.Микулинецька,8 на дві земельні ділянки без зміни їх цільового призначення, згідно переліком (додається).

2.Зобов’язати гр. Рудак Ірину Михайлівну, Пасічнюк Ольгу Миколаївну, Поломацканича Богдана Івановича в двомісячний термін вчинити дії щодо укладення договорів оренди землі та державної реєстрації права оренди на новоутворені в результаті поділу земельні ділянки, зазначені в пункті 1 даного рішення, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень».

3.Припинити дію договору оренди землі від 01.02.2019 року, зареєстрованого в книзі записів засвідчення факту реєстрації про що вчинено запис від 18.02.2019 року за №6104, після укладення договорів оренди та державної реєстрації права оренди на новоутворені в результаті поділу земельні ділянки, зазначені в пункті 1 даного рішення.