Про прийняття майна в комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади

Розглянувши рішення Зборівської районної ради від 23.04.2020р. №778 «Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Зборівського району бюджетних установ та їх майна у комунальну власність Тернопільської міської ради», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Прийняти у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади структурний лікувально - профілактичний підрозділ комунального некомерційного підприємства «Зборівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Зборівської районної ради - фельдшерський пункт с. Городище, відповідно до рішення Зборівської районної ради від 23.04.2020 р. № 778 «Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Зборівського району бюджетних установ та їх майна у комунальну власність Тернопільської міської ради».
2.Виконавчому комітету міської ради, спільно з Зборівською районною радою, провести прийняття - передачу фельдшерського пункту с. Городище, його майна в порядку, визначеному чинним законодавством, та затвердити відповідні акти.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.