Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 1,3911га за адресою вул. Бережанська

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад. номер 6110100000:13:004:0173) площею 1,3911га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під розташування парковки для  автомобільного транспорту за адресою  вул.Бережанська.

2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3911га під розташування парковки для  автомобільного транспорту за адресою  вул.Бережанська.

2.1.Після затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.1, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики та іншого призначення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійну комісію міської ради з питань містобудування.