Про внесення змін до Положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна, затвердженого рішенням міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», з метою приведення положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна у відповідність до Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни в Положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»:

1.1.        Викласти в новій редакції:

1.1.1.     пункт 3.1.1. розділу 3 «Готує проекти програм приватизації, організовує та контролює виконання цих програм».

1.1.2.     пункт 3.1.3. розділу 3 «Проводить підготовчу роботу з приватизації об'єктів комунальної власності, створює аукціонні комісії, оформляє відповідні акти, документи тощо».

1.1.3.     пункт 3.1.4. розділу 3 «Надає згоду на подальше відчуження об’єктів, придбаних покупцями комунального майна за договорами купівлі – продажу».

1.2. В пункті 3.2.6. розділу 3 в тексті після слів «базу даних» доповнити словом «(Реєстр)».

1.3. В пункті 3.2.7. розділу 3 в тексті після слів «про відчуження» доповнити словами «та списання».

1.4. В розділі 5 замість числа «5.1.1.» читати число «5.1.»

1.5. Розділ 5 доповнити пунктом 5.3. «На період відпустки чи тимчасової відсутності начальника управління його обов’язки виконує заступник начальника управління або інший працівник управління відповідно до розпорядження міського голови.»

1.6. В пункті 5.2.7. розділу 5 замість числа «9000» читати число «9001».

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.