Спілка підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) запрошує до співпраці суб’єктів господарювання Тернопільської громади!

Спілка підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) є провідною та однією з найбільших організацій підприємців у Польщі.

Спільно з європейськими фінансовими інституціями ZPP бере активну участь у наданні економічної підтримки Україні в умовах війни, а також сприяє розвитку польсько-українського ділового співробітництва на всіх рівнях.

У 2022 році ZPP започаткував глобальну ініціативу - «Europe-Poland-Ukraine. Rebuild Together». У її рамках у Варшаві розпочав свою роботу Центр підтримки українського бізнесу Business for Ukraine Centre, а у Києві було відкрито Представництво ZPP. Метою ініціативи є налагодження двосторонніх торговельних зв’язків, сприяння реалізації спільних інвестиційних проектів, допомога українським компаніям, які розглядають варіанти виходу на європейський ринок через Польщу.

Зокрема, ZPP пропонує співпрацю за такими напрямами:

  • Встановлення та розвиток на постійній основі прямих ділових контактів з метою здійснення експортно-імпортних операцій, надання інформації про польських контрагентів та техніко-економічних сервісів (логістика, складські приміщення, виробнича інфраструктура тощо).
  • Підтримка інвестиційної діяльності українських компаній в Польщі з метою виходу на ринок ЄС. Використання напрацьованих у Польщі механізмів взаємодії держави та бізнесу для розширення присутності українських компаній у відповідних сегментах зовнішньоекономічної діяльності.
  • Організація торговельних місій до Польщі та України з метою проведення безпосередніх В2В-зустрічей між українськими та польськими підприємцями.

Довідково: