Конкурс проєктних пропозицій в рамках проєкту “Енергоефективні школи: нова генерація”

Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку», виконавець проєкту «Енергоефективні школи: нова генерація» (за фінансування ДТЕК), оголошує конкурс проєктних пропозицій з підвищення енергоефективності, впровадження відновлюваних та альтернативних джерел енергії та/або поліпшення комфорту перебування у закладі освіти.

Перший етап конкурсу проводитиметься з 20 травня по 20 липня 2021 р.

Ще з давніх часів Арістотель наголошував: «Усі люди від природи прагнуть до знань». Всім звісно відомо, що вчитися важливо! Здобувати знання в комфортних умовах приємніше, а з нашою підтримкою це стане ще й простіше. Цього року грантова допомога становитиме до 50 000 грн. у рамках першої хвилі конкурсу та аж до 150 000 грн. для кожного переможця другого етапу!

Отримати шанс на грошову підтримку може кожен, для цього необхідні бажання і трохи старань:

  • Зареєструйте заклад освіти у нашому проєкті http://energyschool.org.ua/
  • Оберіть освітній курс на 2021/2022 навчальний рік та заповніть онлайн-форму.
  • Підготуйте та надішліть на email: konkurs@mdi.org.ua заявку з описом основної ідеї вашої проєктної пропозиції.
  • Опрацюйте матеріали навчального вебінару та візьміть участь у ZOOM-конференції, під час якої технічний експерт проєкту ДТЕК надасть консультації щодо висвітлених у матеріалах вебінару питань (дати конференцій будуть оголошені на сайті проєку).

УВАГА! Активна участь у ZOOM-конференції буде врахована при підведенні підсумків Конкурсу.

Залучивши учнів до розробки проєктних пропозицій, ви зможете не тільки скоротити споживання енергоресурсів, а й поліпшити параметри мікроклімату і комфорт у приміщеннях закладів освіти, активізувати дослідницьку діяльність. Компанія ДТЕК надійна, піклується про майбутнє України та підтримує ініціативну молодь морально і матеріально. Долучайтеся!

Детальніше з умовами можна ознайомитися:https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-projektnyh-propozytsij-v-ramkah-projektu-enerhoefektyvni-shkoly-nova-heneratsiya