У тернопільському батальйоні Нацгвардії новий командир

У 2 батальйоні 2 Галицької бригади Національної, що дислокується у місті Тернополі, новий очільник. На зміну колишньому керівнику, підполковнику Дмитру Гуртовському, прийшов майор Володимир Олійник. У батальйоні бригади вже відбулась офіційна церемонія представлення нового командира.

«Даних офіцерів ви всі добре знаєте. Вони проходили службу в підрозділах бригади військової частини 3002. Підполковник Дмитро Гуртовський і майор Володимир Олійник і надалі будуть вашими безпосередніми прямими начальниками та командирами і служити на благо 2 Галицької бригади», - сказав на представлені командир військової частини 3002 полковник Сергій Шуляк.

Майор Олійник Володимир Вікторович офіцер з бойовим досвідом. З самого початку збройної агресії на сході країни брав участь у антитерористичній операції. З 2014 року разом з побратимами неодноразово вирушав на схід.

Володимир Олійник офіцер оперативно-тактичного рівня, магістр. Прийшов для проходження військової служби до бригади одразу після випуску з академії НА НГУ лейтенантом, у 2010 році. Пройшов шлях від командира взводу до начальника бойової та спеціальної підготовки бригади. У батальйоні в Тернополі йому вже також доводилось служити.