У Тернополі затримали три особи, що здійснили крадіжки

19 серпня під час несення служби з охорони громадського порядку, тернопільські нацгвардійці тричі  затримували осіб, які, ймовірно, здійснили крадіжки з магазинів міста.

Так, під час самостійного патрулювання в парку ім. Т. Г. Шевченка на службовий планшет надійшло повідомлення про крадіжку магазині «Щодня». Шляхом вільного доступу з торгового стелажу чоловік здійснив крадіжку засобів особистої гігієни, завдавши матеріальних збитків. Військовослужбовці 2 батальйону 2 Галицької бригади Національної гвардії України спільно з працівниками слідчо-оперативної групи встановили особу зловмисника. Як виявилось, правопорушник вже був раніше судимий, у скоєному злочині зізнався.

В той же день за адресою вулиці Шептицького 5а, де знаходиться магазин «23/7» було здійснено крадіжку невідомою особою продуктів харчування. В ході проведення перевірки спільно з працівниками поліції, було встановлено, що крадіжку скоїв раніше судимий тернополянин. Шляхом оперативних дій чоловіка було затримано.

 Цього ж вечора, під час самостійного патрулювання до нацгвардійців 2 батальйону бригади на службовий планшет надійшло повідомлення про крадіжку продуктів харчування невідомою особою в магазині «Beer market». Правопорушником виявився раніше судимий чоловік. На місці події працювала слідчо-оперативна група.