Нацгвардійці розповіли, як позитивно змінилось їх життя за час карантину

Більше часу для здоров’я, сім’ї, здоров’я та саморозвитку – так позитивно оцінюють для себе період карантину гвардійці 2 Галицької бригади. Говорять, що у всьому потрібно шукати тільки хороше, адже так легше перенести усі обмеження.

«Уся сім’я разом, - так сказала про карантин старший солдат Алла Пітик. – Приїхав старший син, за яким я так скучаю постійно, і молодший син постійно вдома, а не на тренуваннях. Ми почали разом проводити багато часу, разом дивимось кіно, потім обговорюємо, я готую щось смачненьке для усіх. Я насолоджуюсь цим часом разом з родиною».

Старший солдат Ігор Єгезаров розповів, що тепер щовечора ходить додому пішки, а це 6,5 кілометрів. За цей час встигає і думками відпочити, і користь для здоров’я отримати.

«Зранку на роботу я їжджу службовим автобусом, разом з іншими колегами, а ввечері – пішки. Почав звертати увагу на архітектуру міста, на людей, яких зустрічаю. Завдяки тому, що автобусом їдуть інші колеги, дізнався, що поруч зі мною, виявляється, живуть і інші нацгвардійці. На вихідні весь час проводжу з родиною і маленьким сином, придумуємо купу нових ігор для нього. Нарешті є нагода і зайнятись саморозвитком – відновив заняття з малювання».

Прапорщик Оксана Андрушко відтепер до роботи їде на велосипеді, карантин заставив відновити забуту звичку.

«Взимку пообіцяла собі, що навесні почну їздити на роботу велосипедом, а карантин тільки підштовхнув до цього. Це однозначний плюс для здоров’я. Нарешті знайшла час і для дистанційного навчання, дивлюсь багато курсів про дитячу психологію та здоров’я. Вивчаю нові рецепти, практикуюсь у приготуванні їх і частую родину. На карантині більше занурилась у навчання сина, дізнаюсь чим діти зараз живуть».

Аліна Новікова