Пряма телефонна лінія – зручна та безпечна форма отримання фахових консультацій щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимир Івахов упродовж години спілкувався з мешканцями області щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні у телефонному режимі.

Під час прямої телефонної лінії додзвонювачі цікавились останніми змінами у законодавстві, зокрема, щодо доплати до пенсій родинам загиблих військовослужбовців під час участі в АТО/ООС, впливу страхового стажу та сплати єдиного соціального внеску на розмір майбутньої пенсії.

Володимир Івахов поінформував громадян про переваги отримання інформації через вебпортал Пенсійного фонду України. Авторизувавшись в особистому кабінеті користувача за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) можна отримувати необхідні довідки, переглядати інформацію про нарахований страховий стаж, розмір заробітної плати, контролювати роботодавця щодо сплати ним страхових внесків.

Отримати відповіді на нагальні питання щодо призначення, перерахунків та виплати пенсій можливо не виходячи з дому у телефонному режимі, або через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/). 

        

 

Головне управління

Пенсійного фонду України

в Тернопільській області

 

 

12.08.2020