Спецпогашення марки «Податки. Армія. Перемога» відбулося у тернопільській податковій

Сьогодні у приміщенні Головного управління ДПС у Тернопільській області відбулося спецпогашення марки «Податки. Армія. Перемога». Урочиста подія відбулась за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслана Цвігуна, голови Громадської ради при ГУ ДПС у Тернопільській області Михайла Лучка та директора з розвитку мережі Тернопільського регіону «Укрпошти» Тамари Оксюти.

Як зазначив на урочистостях Руслан Цвігун, назва і символізм марки повністю відображає реальний стан речей. Адже, ті, хто зараз легально працює і сплачує податки, вносять свій вклад в обороноздатність нашої країни, а підтримка обороноздатності та наших збройних сил – це якраз і є робота на перемогу.

Новий поштовий випуск «Податки. Армія. Перемога» вводять в обіг в межах всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!». 

Художні поштові марки представлені у вигляді зчіпки. Одна з марок містить зображення монети НБУ номіналом 1 гривня та має додаткову перфорацію у вигляді кола. Друга марка містить зображення гільзи. На зображенні зчіпки можна роздивитись діючі заводи та підприємства: вони працюють, значить сплачують податки, що перетворюються на зброю, а вже завдяки зброї наша армія бореться з ворогом. Таким чином та сама гривня, яка вказана на марці, перетворюється на зброю (гільзу).

Художник марок, КПД, картки та штемпеля “Перший день” – Олександр Нікітюк. Також номінали зчіпки утворюють міжнародну абревіатуру UA.

Кількість зчіпок в аркуші – 3 (6 марок). Тираж – 210 000 примірників. Кожен бажаючий може придбати собі такі марки у відділеннях Укрпошти.

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області