Наказ "Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами"

НАКАЗ

Від 05.11.2019 р.                                                                                                      № 66

 

Про встановлення тарифів на послуги
з поводження з побутовими відходами

 

Розглянувши подані підприємствами, що надають послуги з поводження з побутовими відходами, розрахунки проведені на основі Закону України «Про житлово-комунальні послуги», порядку формування тарифів на житлово-комунальні послуги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 р. №1010 «Про затвердження Порядку  формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами» (із змінами), керуючись наказами Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 12.09.2018 р. № 239  « Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення» та від  05.06.2018 р. №130 «Про затвердження порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів», рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 15 березня 2017 р.  № 161 «Про врегулювання питання встановлення, коригування тарифів на житлово-комунальні послуги» та  рішенням тарифної комісії 

НАКАЗУЮ

 

1. Встановити тариф на послуги з поводження з побутовими відходами у  розмірі 96,99  без ПДВ та єдиного податку   за 1 куб.м. ( вивезення та захоронення), згідно структури  (додається).

2. Виконавцями послуг з поводження з побутовими відходами є суб»єкти господарювання, визначені виконавцями послуг з вивезення побутових відходів, згідно рішення виконавчого комітету від 14.05.2010 р.  №741  «Про надання послуг» (із змінами)

3. Рекомендувати підприємствам вказаним в п.2 даного наказу укласти із споживачами комунальних послуг відповідні договори, згідно чинного законодавства.

4.Наказ набирає чинності з 12 листопада  2019 року.

5.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.