Оголошення на право розміщення тимчасової споруди (сезонний об’єкт сфери торгівлі та послуг «пересувна тимчасова споруда – лоток») для провадження підприємницької діяльності

Оголошення

на право розміщення тимчасової споруди (сезонний об’єкт сфери торгівлі та послуг «пересувна тимчасова споруда – лоток») для провадження підприємницької діяльності

Найменування організатора електронного аукціону: Тернопільська  міська рада 

  • Дата проведення електронного аукціону: 28 червня 2024 року  (час визначає електронний майданчик).

  • Для участі в електронному аукціоні необхідно:

  • Сплатити:

  • реєстраційний внесок.

  • гарантійний внесок.

  • Оформити та подати заяву про участь в електронному аукціоні, сплатили гарантійний та реєстраційний внески у розмірах, зазначених в оголошенні про проведення електронного аукціону. Заява про участь в електронному аукціоні подається шляхом заповнення електронної форми з окремими полями, де зазначається інформація про учасника, його цінову пропозицію та завантажуються документи:

2.1) для юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців - копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (у разі змін в чинному законодавстві України щодо порядку державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інший документ, який буде передбачати таку реєстрацію); Для громадяна – копія паспорта (1,2 і сторінка з реєстрацією місця проживання), копія реєстраційного номеру облікової картки платника податків.

2.2) документи, що підтверджують сплату гарантійного та реєстраційного внесків;

2.3) гарантійний лист щодо забезпечення виконання зобов’язань, визначених в оголошенні про проведення електронного аукціону у разі визнання переможцем електронного аукціону.

  • Переможцю електронного аукціону укласти договір на право розміщення тимчасової споруди з Організатором електронного аукціону в редакції Організатора.

  • Термін подачі документів:  27 червня (включно) 2024року.

Місце розташування: м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка – біля українського дому «Перемога»»  .

Площа земельної ділянки: 3кв.м.

Кадастровий номер: відсутній

Опис місця розташування об’єкту: - місце №5 бульвар Тараса Шевченка – біля українського дому «Перемога». Запропонована територія місця розташування  вкрита твердим покриттям (бруківка). Пересувна тимчасова споруда-лоток (сезонний об’єкт сфери торгівлі), одноповерхова споруда, що виготовляється з полегшених  конструкцій з урахуванням основних вимог до споруд, визначених технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд, і встановлюється тимчасово, без улаштування фундаменту, в тому числі сезонний об’єкт сфери торгівлі, послуг, відпочинку та розваг;

Функціональне використання: пересувна тимчасова споруда - лоток.

Обмеження щодо місця розташування: відсутні.

Умови договору, який укладається з переможцем електронних аукціонів: Договір з переможцем електронного аукціону на право розміщення тимчасової споруди (сезонний об’єкт сфери торгівлі та послуг «пересувна тимчасова споруда – лоток») на право розміщення тимчасової споруди (сезонний об’єкт сфери торгівлі та послуг «пересувна тимчасова споруда – лоток») для провадження підприємницької діяльності (додається);

Період функціонування права розміщення сезонного об’єкту сфери торгівлі - 2 (два) роки з визначеним періодом здійснення підприємницької діяльності з 01 квітня по 31 жовтня поточного року.

Стартова ціна продажу земельної ділянки (грн): 26528,10грн.                     

●    Крок аукціону(грн.): 2652,81грн.

Розмір реєстраційного внеску:119,00грн

Розмір гарантійного внеску:  2652,81грн.

Порядок оформлення результатів електронного аукціону та умови розташування обєкту :

1.Переможець електронного аукціону додатково до вимог, викладених у Регламенті ЕТС, зобов'язаний підписати договір за результатами проведення електронного аукціону,  протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу про результати електронного аукціону та внести оплату (сплатити ціну реалізації лоту) відповідно до укладеного договору.

2. Переможець зобов’язаний після укладення Договору та отримання паспорта прив’язки тимчасової споруди та отримати погодження режиму роботи.

3.Переможець електронного аукціону зобов’язаний розмістити ТС відповідно до вимог Положення схеми розташування, вимог щодо зовнішнього вигляду і умов функціонування після укладення Договору.

4.Переможець електронного аукціону зобов’язаний отримати в районному управлінні ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області рішення про державну реєстрацію потужності; укласти договір про забезпечення електропостачання з Тернопільським РЕМ.

5 При розміщенні ТС ураховуються всі наявні планувальні обмеження, передбачені будівельними нормами.  

6.При встановленні фактів порушення переможцем електронного аукціону вимог щодо зовнішнього вигляду, конструкцій, матеріалів та умов функціонування, функціонального призначення, сплати коштів за розміщення ТС, на підставі рішення комісії уповноважений орган Тернопільської міської територіальної громади припиняє в односторонньому порядку Договір, а сплачені кошти не повертаються. Такі об’єкти підлягають демонтажу у встановленому порядку.

Якщо переможець електронного аукціону відмовився або не уклав Договір встановлені терміни або електронний аукціон визнаний таким, що не відбувся, організатор може повторно оголосити про проведення електронного аукціону.

Особи, які відмовилися від укладення Договору, як переможці, або не уклали Договір у встановлені терміни, не допускаються до участі у повторних електронних торгах щодо визначення переможця на право розміщення ТС.

Контактна інформація особи в якої можна ознайомитися з документами:

Посада: головний спеціаліст відділу земельних ресурсів Тернопільської міської ради

  • П.І.П: Догляд-Кіндрат Оксана Василівна

  • Контактний телефон: +38 (067) 447 3754