Проєкт утримання та реконструкції парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Старий парк" у м.Тернопіль для надання пропозицій громадськості до зазначеного документа

Відповідно до вимог статті 10 "Про природно-заповідний фонд України" та Оргузької конвенції "Про доступ до інформації, участь громадськості в процесі прийняття рішень та доступ до правосуддя з питань, що стосуються довкілля" оприлюднюємо розроблений ТОВ "НТ Дорбудпроект" проєкт утримання та реконструкції парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Старий парк" у м.Тернопіль для надання пропозицій громадськості до зазначеного документа.

Зауваження та пропозиції надаються у період з 18-го квітня 2024 року до 18-го травня 2024 року на адресу управління житловокомунального господарства, благоустрою та екології (вул.Миколая Коперника,1 або на електронну адресу gkge@ukr.net).

Додаток: проєкт утримання та реконструкції парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Старий парк" у м. Тернопіль у трьох томах.

Том_І

Том_ІІ

Том_ІІІ