Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Інформація

управління обліку та контролю за використанням комунального майна про оголошення конкурсу

з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Найменування об'єкта оцінки: кухонне обладнання харчоблоку (водонаргівач ARISTON SG1 80V, електрична сковорідка, електроводонагрівач 80 л Classic VM80, електроводонагрівач Aston Waterway VM 80 Nui, котел харчоварильний електричний КЕ-100Н, кухонна машина, кухонна плита газова ELEKTROLUX EKG 96118CW, машина кухонна для нарізання овочів "Омега", морозильна камера SATURN ST-CF1980K, морозильна камера б/в UGUR, плита електрична, тістомішалка, холодильна камера, шафа жарочна, холодильник SAMSUNG RB-37,  Кс.Ємність ОД-кв-1000л (бак пл.)).

Місцезнаходження об’єкта оцінки: м. Тернопіль, вул. Романа Купчинського, 14.

Найменування балансоутримувача об'єкта оцінки: комунальне некомерційне підприємство “Тернопільська комунальна міська лікарня № 2”.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об'єкта з метою надання  в оренду. Телефон замовника конкурсу: (032) 25-58-63.

Електронна адреса замовника конкурсу: ukmmtr@meta.ua

Замовник послуг з оцінки: комунальне некомерційне підприємство “Тернопільська комунальна міська лікарня № 2” (46023, м. Тернопіль, вул. Романа Купчинського, 14 тел.:(0352)26-37-75).

Дата оцінки: 31.03.2024 р.

Платник послуг з оцінки: комунальне некомерційне підприємство “Тернопільська комунальна міська лікарня № 2” (46023, м. Тернопіль, вул. Романа Купчинського, 14).

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта – 8300 грн.

Подібними до об’єкта оцінки будуть вважатися: обладнання аналогічного функціонального призначення.

Для участі в конкурсі претенденти подають конкурсній комісії такі документи:

заяву на участь у конкурсі за встановленою формою;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів (в т.ч. посвідчення про підвищення кваліфікації), яких буде залучено до проведення незалежної оцінки;

копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого Фондом державного майна України;

копію свідоцтва про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданого Фондом державного майна України;

інформацію про претендента, яка повинна містити відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та інформацію щодо особистого досвіду роботи оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, з незалежної оцінки подібного комунального майна, що підтверджується копіями висновку про вартість майна та договорів і актів виконання послуг з незалежної оцінки комунального майна, завірених печаткою претендента;

членство у саморегулівних організаціях оцінювачів;

конкурсні пропозиції претендента щодо ціни надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням послуг та терміну їх виконання  в календарних днях (подаються в окремому запечатаному конверті).

Строк виконання послуг з оцінки не повинен перевищувати 5 календарних днів.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання, претендент до участі в конкурсі не допускається.

Конкурсна документація приймається протягом десяти календарних днів після опублікування даної інформації - до 19.04.2024 (включно), за адресою: м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 21, управління обліку та контролю за використанням комунального майна, кабінет 24 

Конкурс відбудеться через чотирнадцять календарних днів, після опублікування даної інформації.

Додаткову інформацію про дату і час проведення конкурсу можна отримати в управлінні обліку та контролю за використанням комунального майна. Телефон для довідок 25-58-63.