ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії щодо проведення І етапу конкурсу на посаду директора

ПРОТОКОЛ №1

засідання конкурсної комісії щодо проведення

І етапу конкурсу на посаду директора

Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25

Тернопільської міської ради Тернопільської області

 

17.08.2021р.                                                                                      11.30 год

 

Місце проведення – актова зала управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

ПРИСУТНІ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова комісії;

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, начальник управління освіти  і науки – заступник голови комісії;

Члени комісії:

БАЗУНОВА Руслана Романівна – член Асоціації керівників навчальних закладів міста Тернополя;

ДРОЗД Тетяна Іванівна – головний спеціаліст відділу реформування освітньої діяльності управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації;

МОРАВСЬКА Наталія Степанівна – начальник управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

САМБІР Оксана Миронівна  - головний спеціаліст відділу фінансово – економічного забезпечення управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Претенденти на посаду директора:

БУЯК Галина Богданівна;

ВАХОВСЬКА Христина Михайлівна.

ВІДСУТНІ:

МІСЬКО Володимир Володимирович – голова постійної комісії міської ради з гуманітарних питань;

БЕЗКОРОВАЙНА Надія Іванівна, член експертної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Тернопільської міської ради;

КУХАР Валентина Миколаївна–голова профспілки працівників освіти і науки міста Тернополя.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Розгляд заяв претендентів для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.

2. Прийняття рішення про допущення та/або недопущення претендентів до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

СЛУХАЛИ: 1. Розгляд заяв претендентів для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.

ІНФОРМУВАЛИ:

1. Дідич В.Є., голова конкурсної комісії, який ознайомив  присутніх з порядком проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, а також повідомив, що на розгляд конкурсної комісії поступили три заяви про бажання взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області, а саме:

  • БУЯК Галини Богданівни;
  • АТАМАНЧУКА Михайла Степановича;
  • ВАХОВСЬКОЇ Христини Михайлівни.

2. Володимир Євгенович перерахував усі подані документи Михайла Атаманчука для участі у конкурсі та  зазначив, що серед поданих документів відсутній документ, який підтверджує вільне володіння державною мовою, і запропонував поставити на голосування про недопущення Атаманчука М.С. до участі у конкурсі у зв’язку з відсутністю відповідного документа.

Підсумки голосування:

 

за

проти

утримались

АТАМАНЧУК Михайло Степанович

6

-

-

3. Володимир Євгенович перерахував усі подані документи Христини Ваховської для участі у конкурсі та  зазначив, що серед поданих документів відсутній  документ, який підтверджує вільне володіння державною мовою, і запропонував поставити на голосування про недопущення Ваховської Х.М. до участі у конкурсі у зв’язку з відсутністю відповідного документа.

Підсумки голосування:

 

за

проти

утримались

ВАХОВСЬКА Христина Михайлівна

6

-

-

4. Володимир Євгенович перерахував усі подані документи Галини Буяк для участі у конкурсі та  зазначив, що всі вони відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положенню про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженому рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14 та вимогам Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» і запропонував поставити на голосування про допущення БУЯК Г.Б. до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

Підсумки голосування:

 

за

проти

утримались

БУЯК Галина Богданівна

6

-

-

5.  Голова комісії Дідич В.Є. запропонував БУЯК Г.Б., претенденту на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області, зачитати  мотиваційний лист.

СЛУХАЛИ: 2. Прийняття рішення про допущення та/або недопущення претендентів до участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

ГОЛОСУВАЛИ: Про недопущення до участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 ВАХОВСЬКОЇ Х.М. та АТАМАНЧУКА М.С. у зв’язку з невідповідністю поданих документів, згідно з чинним законодавством, та допуск до участі в конкурсі БУЯК Г.Б.

ПІДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ:

Усі шість членів конкурсної комісії проголосували «за» подану пропозицію.

УХВАЛИЛИ:

  1. Допустити до участі в конкурсі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області БУЯК Галину Богданівну.
  2. Конкурсній  комісії у своїй роботі керуватися Законом України «Про повну загальну середню освіту», Положенням про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженим рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14.

 

Відеозапис засідання конкурсної комісії: https://youtu.be/HtLd5EKWc-U

 

 

Голова комісії                                                                 Володимир ДІДИЧ

Заступник голови комісії                                              Ольга ПОХИЛЯК