Протокол №1 засідання конкурсної комісії

ПРОТОКОЛ №1

засідання конкурсної комісії щодо проведення

І етапу конкурсу на посаду директора Тернопільської

загальноосвітньої школи I-III ступенів №25

Тернопільської міської ради Тернопільської області

 

30.06.2021р.                                                                                   08.15 год

Місце проведення – актова зала управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

ПРИСУТНІ:

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, начальник управління освіти  і науки – заступник голови комісії;

БЕЗКОРОВАЙНА Надія Іванівна, член експертної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Тернопільської міської ради – секретар комісії.

Члени комісії:

БАЗУНОВА Руслана Романівна – член Асоціації керівників навчальних закладів міста Тернополя;

ДРОЗД Тетяна Іванівна – головний спеціаліст відділу реформування освітньої діяльності управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації;

КУХАР Валентина Миколаївна–голова профспілки працівників освіти і науки міста Тернополя;

САМБІР Оксана Миронівна  - головний спеціаліст відділу фінансово – економічного забезпечення управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Претендент на посаду директора:

ДУДАС Ігор Михайлович

ВІДСУТНІ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

МІСЬКО Володимир Володимирович – голова постійної комісії міської ради з гуманітарних питань;

МОРАВСЬКА Наталія Степанівна – начальник управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1.  Розгляд  заяв претендентів (Дудаса Ігоря Михайловича та Матвіїв Людмили Вікторівни)   для участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.    
  2. Прийняття рішення про допущення та/або недопущення претендентів до участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

СЛУХАЛИ: 1. Розгляд заяв претендентів (Дудаса Ігоря Михайловича та Матвіїв Людмили Вікторівни) для участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.

ІНФОРМУВАЛА:

  1. Похиляк О.П., заступник голови конкурсної комісії, яка повідомила, що на розгляд конкурсної комісії поступило дві заяви про бажання взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області, а саме:
  • ДУДАСА Ігоря Михайловича;
  • МАТВІЇВ Людмили Вікторівни.

Ольга Петрівна перерахувала усі подані претендентами документи для участі у конкурсі та  зазначила, що всі вони відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту» та Положенню про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженому рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14.

Заступник голови конкурсної комісії зачитала мотиваційні  листи претендентів на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів  №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області ДУДАСА Ігоря Михайловича та МАТВІЇВ Людмили Вікторівни.

СЛУХАЛИ: 2. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендентів для участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

ГОЛОСУВАЛИ:

Про допуск до участі в конкурсі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області претендентів ДУДАСА Ігоря Михайловича та МАТВІЇВ Людмили Вікторівни.

Підсумки голосування:

ПІБ

за

проти

утримались

ДУДАС  Ігор Михайлович

6

-

-

МАТВІЇВ Людмила Вікторівна

6

-

-

УХВАЛИЛИ:

  1. Допустити до участі в конкурсі на посаду директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області наступних претендентів:
  • ДУДАСА Ігоря Михайловича;
  • МАТВІЇВ Людмилу Вікторівну.
  1. Конкурсній  комісії у своїй роботі керуватися Законом України «Про повну загальну середню освіту», Положенням про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженим рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14.

 

Відеозапис засідання конкурсної комісії : https://youtu.be/seYPbncaYBI

 

Заступник голови комісії                                              О. ПОХИЛЯК

Секретар комісії                                                         Н. БЕЗКОРОВАЙНА