ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії щодо проведення І етапу конкурсу на посаду директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради

ПРОТОКОЛ №1

засідання конкурсної комісії щодо проведення

І етапу конкурсу на посаду директора

Тернопільської початкової школи №3

Тернопільської міської ради

 

25.01.2022р.                                      15.00 год

Місце проведення – актова зала управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

ПРИСУТНІ:

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, начальник управління освіти  і науки – заступник голови комісії;

БЕЗКОРОВАЙНА Надія Іванівна, член експертної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Тернопільської міської ради- секретар комісії.

Члени комісії:

БАЗУНОВА Руслана Романівна – член Асоціації керівників навчальних закладів міста Тернополя;

КУХАР Валентина Миколаївна–голова профспілки працівників освіти і науки міста Тернополя;

ДРОЗД Тетяна Іванівна – головний спеціаліст відділу реформування освітньої діяльності управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації;

САМБІР Оксана Миронівна  - головний спеціаліст відділу фінансово – економічного забезпечення управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Претендент на посаду директора:

ШЕВЧУК Олена Станіславівна.

ВІДСУТНІ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова комісії;

МІСЬКО Володимир Володимирович – голова постійної комісії міської ради з гуманітарних питань;

МОРАВСЬКА Наталія Степанівна – начальник управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Розгляд заяв претендентів для участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.

2. Прийняття рішення про допущення та/або недопущення претендентів до участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради.

СЛУХАЛИ: 1. Розгляд заяв претендентів для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.

ІНФОРМУВАЛИ:

1. ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, заступник голови конкурсної комісії, яка ознайомила  присутніх з порядком проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, а також повідомила, що на розгляд конкурсної комісії поступила одна заява про бажання взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради, а саме: від ШЕВЧУК Олени Станіславівни, діючого директора вищезазначеної школи.

2. Ольга Петрівна перерахувала усі документи, подані ШЕВЧУК Оленою Станіславівною для участі у конкурсі, зазначивши, що всі вони відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положенню про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженому рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14 та вимогам Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

3. Заступник голови комісії ПОХИЛЯК Ольга Петрівна зачитала мотиваційний лист ШЕВЧУК Олени Станіславівни - претендента на посаду директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради.

СЛУХАЛИ: 2. Прийняття рішення про допущення та/або недопущення претендентів до участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради.

ІНФОРМУВАЛИ:

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, заступник голови конкурсної комісії, яка поставила на голосування про допущення ШЕВЧУК Олени Станіславівни щодо участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради.

ПІДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ:

Усі шість членів конкурсної комісії проголосували «за» подану пропозицію.

Відеозапис засідання конкурсної комісії: https://youtu.be/4qBjpsbmDqY

УХВАЛИЛИ:

  1. Допустити ШЕВЧУК Олену Станіславівну до участі в конкурсі на посаду директора Тернопільської початкової школи №3 Тернопільської міської ради.
  1. Конкурсній  комісії у своїй роботі керуватися Законом України «Про повну загальну середню освіту», Положенням про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженим рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14.

 

Заступник голови комісії                                              Ольга ПОХИЛЯК

Секретар комісії                                                             Надія Безкоровайна