ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії щодо проведення І етапу конкурсу на посаду директора

ПРОТОКОЛ №1

засідання конкурсної комісії щодо проведення

І етапу конкурсу на посаду директора

Тернопільської початкової школи №2

Тернопільської міської ради Тернопільської області

 

22.07.2021р.                                                                                      08.00 год

 

Місце проведення – актова зала управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

ПРИСУТНІ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова комісії;

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, начальник управління освіти  і науки – заступник голови комісії;

БЕЗКОРОВАЙНА Надія Іванівна, член експертної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Тернопільської міської ради – секретар комісії.

Члени комісії:

БАЗУНОВА Руслана Романівна – член Асоціації керівників навчальних закладів міста Тернополя;

ДРОЗД Тетяна Іванівна – головний спеціаліст відділу реформування освітньої діяльності управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації;

КУХАР Валентина Миколаївна–голова профспілки працівників освіти і науки міста Тернополя;

МОРАВСЬКА Наталія Степанівна – начальник управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

Претендент на посаду директора:

ВОЛИНЕЦЬ Ліліана Мирославівна

ВІДСУТНІ:

МІСЬКО Володимир Володимирович – голова постійної комісії міської ради з гуманітарних питань;

САМБІР Оксана Миронівна  - головний спеціаліст відділу фінансово – економічного забезпечення управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Розгляд  заяви претендента Волинець Л.М. для участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської початкової школи №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих нею документів на відповідність установленим законодавством вимогам.            
  2. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендента Волинець Л.М. до участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської початкової школи №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

СЛУХАЛИ: 1. Розгляд заяви претендента Волинець Л.М. для участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської початкової школи №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих нею документів на відповідність установленим законодавством вимогам.

ІНФОРМУВАЛИ:

  1. Дідич В.Є., голова конкурсної комісії, який ознайомив  присутніх з порядком проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, а також повідомив, що на розгляд конкурсної комісії поступила одна заява про бажання взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора Тернопільської початкової школи №2, а саме: ВОЛИНЕЦЬ Ліліани Мирославівни. Володимир Євгенович перерахував усі подані претендентом документи для     участі у конкурсі та  зазначив, що всі вони відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту» та Положенню про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженому рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14.
  2. Голова комісії запропонував зачитати  мотиваційний лист претенденту на посаду директора Тернопільської початкової школи №2 Волинець Л.М.

СЛУХАЛИ: 2. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендента Волинець Л.М. для участі у конкурсі на посаду директора Тернопільської   початкової школи №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

ГОЛОСУВАЛИ: Про допуск до участі в конкурсі на посаду директора Тернопільської  початкової школи №2  Тернопільської міської ради Тернопільської області Волинець Л.М.

Підсумки голосування:

ПІБ

за

проти

утримались

ВОЛИНЕЦЬ Ліліана Мирославівна

7

-

-

УХВАЛИЛИ:

  1. Допустити до участі в конкурсі на посаду директора Тернопільської початкової школи №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області ВОЛИНЕЦЬ Ліліану Мирославівну.
  2. Конкурсній  комісії у своїй роботі керуватися Законом України «Про повну загальну середню освіту», Положенням про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженим рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14.

Відеозапис засідання конкурсної комісії :  https://youtu.be/djzxe1Tqg6g

 

Голова комісії                                                              В.ДІДИЧ

Заступник голови комісії                                              О. ПОХИЛЯК

Секретар комісії                                                          Н. БЕЗКОРОВАЙНА