ПРОТОКОЛ №2 засідання конкурсної комісії

ПРОТОКОЛ №2
засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на заміщення
посади директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу
 «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» Тернопільської міської ради Тернопільської області

 

23.01.2020р.                                                                                   09.00 год.

 

Місце проведення – актова зала управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

 

ПРИСУТНІ:

БИЦЮРА Леонід Олексійович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - голова комісії;

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, начальник управління освіти  і науки – заступник голови комісії.

Члени комісії:

 ГУЦАЛ М.Б., член Асоціації керівників навчальних закладів м.Тернополя;

КУХАР В.М., голова профспілки працівників освіти і науки міста Тернополя;

ЛИТВИНЮК Г.І., директор Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу;

МАКОГІН О.В., голова експертної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту;

КУРИЛО В.Г., учитель трудового навчання, представник трудового колективу ТНВК ДНЗ ЗОШ №30;

КРИШТАФ’ЮК І.П., вихователь садової групи, представник трудового колективу ТНВК ДНЗ ЗОШ №30;

ТЕРНОВА І.В., учитель математики, представник трудового колективу ТНВК ДНЗ ЗОШ №30;

ХРАПА Н.В., учитель початкових класів, представник трудового колективу ТНВК ДНЗ ЗОШ №30;

ГАЙДА І.В., представник громадського об’єднання батьків учнів ТНВК ДНЗ ЗОШ №30;

МІНАЄВА Н.В., представник громадського об’єднання батьків учнів ТНВК ДНЗ ЗОШ №30;

СЕМЕРКА Я.Б., представник громадського об’єднання батьків учнів ТНВК ДНЗ ЗОШ №30.

Відсутні:

3 чол.

(Місько В.В., Турецька Н.І., Огринович О.Я.)

                                                       ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проведення конкурсу на заміщення посади директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

2. Підведення підсумків конкурсу на заміщення посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 

СЛУХАЛИ: Проведення конкурсу на заміщення посади директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

ІНФОРМУВАЛИ:

Голова конкурсної комісії Бицюра Л.О., який ознайомив присутніх з процедурою проведення конкурсу на заміщення посади директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30»  Тернопільської міської ради Тернопільської області та з критеріями оцінювання щодо презентації перспективи розвитку закладу.

    Конкурсна комісія заслухала претендента на посаду директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30»  Тернопільської міської ради Тернопільської області ЯРМОЛИК Оксану Іванівну, яка презентувала програму розвитку (перспективне прогнозування) школи.

 

ВИСТУПИЛИ:

         Литвинюк Г.І.: «Чи на сьогоднішній день ви маєте модель системи внутрішнього забезпечення якості освіти закладу? Чи маєте Положення або окремо розроблений комплекс заходів, щоб відповідало документу і чи є певні напрацювання?»

         Ярмолик О.І.: «Ми вже почали цю роботу: на педагогічній раді  створили комісію з оцінювання якості освіти, розробляємо план, за яким будемо працювати. У комісію входитимуть педагоги, батьки, голова учнівського самоврядування та психолог».

Кухар В.М.: «Уже декілька років підряд у вас є літній табір міський. Чи можете ви сказати щодо перспективи його існування, розвитку, чи збільшилась кількість дітей, хто директор цього табору?»      

         Ярмолик О.І.: «Перший рік, коли був створений табір, ми не могли знати, чи він себе виправдає. Минулого року, попри те що було створено декілька таборів у місті Тернополі, у нас була найбільша кількість дітей. Навіть був ажіотаж, залишились дуже хороші відгуки про наш табір. І на сьогоднішній день мені телефонують батьки і просять, щоб такий табір і надалі існував».

       Похиляк О.П.: «У мене є пропозиція, що потрібно збільшити термін перебування дітей у літньому таборі не тільки у червні, але ще й у липні. Тому потрібно спланувати роботу так, щоб керівники позашкільних закладів долучались до цієї справи, забезпечуючи кадрами літній табір. Існує  величезна потреба відправити дітей у табір, батькам це зручно і подобається, це має бути організована робота, тому потрібно це взяти до уваги і працювати над цією пропозицією».

         Бицюра Л.О.: «Дуже добре, що ви у своїй презентації акцентуєте увагу на здоров’ї учнів. Школа, крім того, що має надавати відповідні компетентності, навики, освіту, інформацію, ще повинна берегти здоров’я дітей. Мені дуже сподобалось, що ви приділяєте увагу позашкільній роботі, яку потрібно розвивати у вашому закладі. Треба розуміти, що ваша школа -  це навчально-виховний комплекс, і не просто освітній заклад, це є центр активності цілого мікрорайону. Тому потрібно налагоджувати зв’язки з громадськістю і з батьками. На вашу думку, які сильні сторони вашого закладу?»

         Ярмолик О.І.: «У нас існує педагогіка партнерства, тісна співпраця з батьками, тому є розвиток закладу. Порівняно з тим, як я прийшла працювати в ТНВК на цю посаду 2 роки тому і на сьогоднішній день, то збільшилась кількість учнів у школі і дітей у дошкільній групі. Існує співпраця, певна робота, є потреба в такому закладі і є певний результат. І це найсильніша сторона нашого закладу».

Наступним етапом конкурсу було письмове тестування та ситуаційне завдання.

ІНФОРМУВАЛИ: Кухар В.М., член конкурсної комісії, яка повідомила, що за результатами випробування, а саме: критерії оцінювання щодо презентації перспективи розвитку закладу кандидат на посаду директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30»  Тернопільської міської ради Тернопільської області ЯРМОЛИК Оксана Іванівна набрала максимальну кількість балів - 18.

ІНФОРМУВАЛИ: Кухар В.М,  член конкурсної комісії, яка повідомила, що за результатами випробування, а саме: письмове тестування та ситуаційне завдання кандидат на посаду директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30»  Тернопільської міської ради Тернопільської області ЯРМОЛИК Оксана Іванівна набрала 14 балів з 16 можливих. 

СЛУХАЛИ: Підведення підсумків конкурсу на заміщення посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

ІНФОРМУВАЛИ: Кухар В.М.,  член конкурсної комісії, яка повідомила,що за результатами випробування, а саме: письмове тестування, ситуаційне завдання, презентація перспективи розвитку закладу кандидат на посаду директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» ЯРМОЛИК Оксана Іванівна набрала 32 бали, що становить 94 відсотки, це відповідає високому рівню відповідно до критеріїв оцінювання. 

ІНФОРМУВАЛИ: Бицюра Л.О., голова конкурсної комісії, який запропонував членам конкурсної комісії провести голосування щодо затвердження кандидатури ЯРМОЛИК Оксани Іванівни на посаду директора  Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» Тернопільської міської ради Тернопільської області і рекомендувати міському голові продовжити термін перебування її на цій посаді на 6 років.

 

Підсумки голосування 13 членів конкурсної комісії наступні:

 

за

проти

утримались

Ярмолик Оксана Іванівна

13

-

-

 

ВИРІШИЛИ:

За підсумками конкурсу кандидатуру ЯРМОЛИК Оксани Іванівни подати для розгляду міському голові щодо продовження її терміну перебування на посаді директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-II ступенів №30» Тернопільської міської ради Тернопільської області терміном на 6 років за контрактом.

 

Голова комісії                                                                       Л.О.Бицюра

 

Заступник голови комісії                                                        О.П.Похиляк

 

Члени комісії:                                                                                                         

                                                                         В.Г.Курило __________

О.В.Макогін__________                                   І.П.Криштаф’юк________

М.Б.Гуцал _________                                       І.В.Тернова____________

В.М.Кухар _________                                       Н.В.Храпа___________

Г.І.Литвинюк__________                                 І.В.Гайда______________  

                                                                         Н.В.Мінаєва____________  

                                                                         Я.Б.Семерка____________