Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

06.06.13

6/34/1 С.В.Надал

Про використання прапора Ради Європи в місті Тернополі

З метою забезпечення підтримки населенням України євроінтеграційного курсу як одного з пріоритетів внутрішньої і зовнішньої політики України, враховуючи Закон України “Про засади внутрішньої і зовнішньої політики“, постанову Верховної Ради України від 11.01.2013р.№ 28-VII “Про постанови Верховної Ради України щодо євроінтеграційних прагнень України“, заяву Верховної Ради України від 22.02.2013р. № 30-VII “Про реалізацію євроінтеграційних прагнень України та укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом“, Указ Президента України від 19.04.2003р. №339/2003 “Про День Європи“, ст.25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, беручи до уваги звернення громадських організацій та висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Запровадити практику використання прапора Ради Європи під час відзначення Дня Європи та проведення міжнародних і інших свят та урочистих заходів на території міста Тернополя.

2.Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій міста вивішувати прапор Ради Європи поряд з Державним Прапором під час проведення святкових та урочистих заходів.

3.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради довести дане рішення до відома жителів міста Тернополя шляхом оприлюднення у засобах масової інформації.

4.Встановити що, у випадках не передбачених даним рішенням вивішування прапору Ради Європи здійснюється на підставі розпорядження міського голови.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/34/2 Н.П.Кучер

Про звільнення КП «Тернопільський міський стадіон» від земельного податку

Розглянувши звернення управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 284 Податкового кодексу України, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Звільнити на 100 відсотків від земельного податку з 01.07.2013р. по 31.12.2013р. комунальне підприєство „Тернопільський міський стадіон” (ід.код _______) за земельну ділянку площею 3,7343 га за адресою проспект С.Бандери,15.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/34/3 Ю.П.Дейнека

Про зміну найменування комунального підприємства «Центр інформаційних технологій», внесення змін і доповнень до статуту комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 18.08.2015 р. №6/61/14

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Змінити найменування комунального підприємства «Центр інформаційних технологій» (код ЄДРПОУ 32295301), статут якого затверджений рішенням міської ради від 20.12.2012р. №6/27/8 на комунальне підприємство «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя».

2.Внести зміни і доповнення до статуту комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» з викладенням його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.

 

6/34/4 В.Й.Бесага

Про внесення змін в рішення міської ради від 24.11.2006р. №5/4/69 «Про затвердження складу комісії по вирішенню земельних спорів»

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 28.10.2014 р. №6/52/157

З метою вирішення земельних спорів, керуючись ст. 158, 161 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 24.11.2006 р. №5/4/69 «Про затвердження складу комісії по вирішенню земельних спорів» та затвердити новий склад комісії:

Солоніна Марія Ярославівна – головний спеціаліст відділу містобудівного планування управління містобудування, архітектури та кадастру – голова комісії;

Костишин Олександр Васильович - головний спеціаліст відділу містобудівного кадастру управління містобудування, архітектури та кадастру, заступник голови комісії.

Члени комісії:

Бурда Ірина Йосипівна - депутат Тернопільської міської ради (за згодою);

Михальчук Оксана Юліанівна - головний юрисконсульт відділу претензійно-позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях управління правового забезпечення;

Руцький Ярослав Антонович - головний спеціаліст відділу використання земельних ресурсів;

Савечко Павло Михайлович - головний спеціаліст з питань ОСББ відділу експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

Сисюк Андрій Григорович - депутат Тернопільської міської ради (за згодою).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/34/5 М.Ф.Лесів

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання і госпфекальної каналізації житлових будинків за адресами вул. Академіка Корольова, 12 та вул. Академіка Корольова, 12а до комунальної власності міста

Розглянувши звернення приватного малого підприємства «Софіт», з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Академіка Корольова, 12, та житлового комплексу за адресою вул. Академіка Корольова, 12а, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства і надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від приватного малого підприємства «Софіт» до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя зовнішні мережі водопостачання і госпфекальної каналізації багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Академіка Корольова, 12 балансовою вартістю:

- зовнішні мережі водопостачання – 42 345 тис.грн. (сорок дві тисячі триста сорок п’ять грн. 00 коп.);

- зовнішні мережі госпфекальної каналізації – 36 476 тис.грн. (тридцять шість тисяч чотириста сімдесят шість грн. 00 коп.);

та житлового комплексу за адресою вул. Академіка Корольова, 12а балансовою вартістю:

- зовнішні мережі водопостачання – 58 319 тис.грн. (п’ятдесят вісім тисяч триста дев’ятнадцять грн. 00 коп.);

- зовнішні мережі госпфекальної каналізації – 48 102 тис.грн. (сорок вісім тисяч сто дві грн. 00 коп.);

і передати їх у поповнення статутного капіталу КП «Тернопільводоканал».

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/34/6 М.Ф.Лесів

Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації житлового будинку за адресою вул. Митрополита А.Шептицького, 5а до комунальної власності міста

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник», з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання та госпфекальної каналізації багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Митрополита А.Шептицького, 5а, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства і надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» зовнішні мережі водопостачання та госпфекальної каналізації багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Митрополита А.Шептицького, 5а балансовою вартістю:

- зовнішні мережі водопостачання – 53 161 тис.грн. (п’ятдесят три тисячі сто шістдесят одна грн. 00 коп.);

- зовнішні мережі госпфекальної каналізації – 71 673 тис.грн. (сімдесят одна тисяча шістсот сімдесят три грн. 00 коп.) та передати їх у поповнення статутного капіталу КП «Тернопільводоканал».

2.Створити комісію по прийняттю-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/34/7 М.Ф.Лесів

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопільводоканал»

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопільводоканал», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Тернопільводоканал», затвердженого рішенням міської ради від 30.04.2009р. №5/26/19 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Тернопільводоканал» в новій редакції» та викласти п.4.2. в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/34/8 М.Ф.Лесів

Про надання дозволу комунальному підприємству «Тернопільводоканал» на отримання бланкового овердрафту

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільводоканал» (ід.код 03353845), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити отримання комунальним підприємством «Тернопільводоканал» у ПАТ «Укрсоцбанк» кредитних коштів у вигляді бланкового овердрафту з лімітом кредитування в сумі 500 000,00 гривень (п'ятсот тисяч грн. 00 коп.) терміном на один рік.

2.Доручити директору комунального підприємства «Тернопільводоканал» Кузьмі В.А. підписати від імені підприємства відповідний договір кредиту.

3.Погодитись на забезпечення виконання кредитних зобов'язань комунальним підприємством «Тернопільводоканал» перед ПАТ «Укрсоцбанк» порукою директора підприємства Кузьми В.А.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету та фінансів і з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/34/9 М.Ф.Лесів

Про відчуження основних засобів комунальної власності міста

Керуючись Господарським кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя, затвердженим рішенням міської ради від 30.09.2011р. №6/14/16, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл комунальному підприємству «Тернопільводоканал» (ід. код. ________) на відчуження основних засобів, а саме:

- котел ДКВР-10/23, 1988р. в., заводський № 4356, інвентарний № 3781,

- котел ДКВР-10/23, 1988р. в., заводський № 4380, інвентарний № 3782,

- котел ДКВР-4/13, 1988р. в., заводський № 34014, інвентарний № 3783,

- економайзер ЄПІ-330, 1988р. в., заводський № 279, інвентарний № 3773,

- економайзер ЄПІ-142, 1988р. в., заводський № 301, інвентарний № 3804,

- економайзер ЄПІ-330, 1988р. в., заводський № 283, інвентарний № 3772,

- вентилятор ВДН-8, 1988р. в., заводський № 3757, інвентарний № 3774,

- вентилятор ВДН-8, 1988р. в., заводський № 33377, інвентарний № 3775,

- вентилятор ВДН-8, 1988р. в., заводський № 8564, інвентарний № 3780,

- димосос-ДН-8, 1988р. в., заводський № 8567, інвентарний № 3776,

- димосос-ДН-8, 1988р. в., заводський № 41928, інвентарний № 3777,

- димосос-ДН-8, 1988р. в., заводський № 8564, інвентарний № 3779.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/34/10 Р.Д.Левчук

Про звернення до Міністра охорони здоров’я України та голови Тернопільської обласної державної адміністрації щодо забезпечення надання невідкладної допомоги жителям міста Тернополя

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я,сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення Тернопільської міської ради до Міністра охорони здоров’я України Богатирьової Р.В. та голови Тернопільської обласної державної адміністрації Хоптяна В.А. щодо забезпечення надання невідкладної допомоги жителям міста Тернополя (додається).

2.Направити звернення до Міністра охорони здоров’я України Богатирьової Р.В. та голови Тернопільської обласної державної адміністрації Хоптяна В.А. щодо забезпечення надання невідкладної допомоги жителям міста Тернополя.

 

6/34/11 О.П.Похиляк

Про надання в безоплатне користування нежитлових приміщень Комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім».

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 29.11.2013 р. №6/39/141

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлові приміщення Комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім» , терміном на три роки, а саме:

- комунального закладу "Станція юних техніків" за адресою вул. Київська, 3б загальною площею 279,33 кв.м. під розміщення закладу;

- Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 11 за адресою вул. Тарнавського, 6 загальною площею 130.6 кв.м., для зберігання спортивного інвентарю.

2.Комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім» укласти договори з відповідними підприємствами про оплату комунальних послуг та участь у витратах по вивозу твердих відходів, ремонту загальнобудинкових інженерних мереж, освітлення прибудинкової території.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/34/12 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,110904га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Медова,10 ТОВ «Намафарм Трейд», гр.Комедат Т.М.

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Намафарм Трейд», гр.Комедат Тамари Миколаївни, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Намафарм Трейд» (ід.код ______), гр.Комедат Тамарі Миколаївні (ід. номер _________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,110904га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Медова,10 з наданням в оренду земельної ділянки терміном на п’ять років.

 

6/34/13 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,048450га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Медова,10 ТОВ «ОКВА», гр.Комедат Т.М.

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «ОКВА», гр.Комедат Тамари Миколаївни, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «ОКВА» (ід. код _______), гр.Комедат Тамарі Миколаївні (ід. номер _________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,048450га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Медова,10 з наданням земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років.

 

6/34/14 С.В.Надал

Про внесення змін до рішень міської ради від 30.11.2010р. №6/1/8 "Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради та заступників міського голови", від 04.12.2010р. №6/1/17 «Про виконавчі органи та структуру міської ради»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі поданої заяви, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до п.6 рішення міської ради від 30.11.2010 р. №6/1/8 "Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради та заступників міського голови":

1.1.Виключити зі складу виконавчого комітету міської ради заступника міського голови - керуючого справами - Степанюка Олександра Івановича.

1.2.Включити до складу виконавчого комітету міської ради та затвердити на посаду заступника міського голови - керуючого справами Хомінця Василя Петровича.

2.Внести зміни в додаток 1 до рішення міської ради від 04.12.2010р. №6/1/17 «Про виконавчі органи та структуру міської ради»: виключити "заступник міського голови-керуючий справами Степанюк Олександр Іванович", включити "заступник міського голови-керуючий справами Хомінець Василь Петрович".

3.Міському голові забезпечити виконання даного рішення згідно вимог чинного законодавства.

 

6/34/15 Ю.П.Дейнека

Про інформацію про надходження за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності

Розглянувши інформацію управління стратегічного розвитку міста про надходження за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності, на виконання рішення міської ради від 20.12.2012 р. №6/27/13 "Про план роботи Тернопільської міської ради на 2013 рік", враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, міська рада ВИРІШИЛА:

Інформацію про надходження за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності взяти до відома (додається).

 

6/34/16 Б.М.Малимін

Про визначення розміру пайової участі Релігійній громаді «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя

Розглянувши клопотання Релігійної громади «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

Встановити Релігійній громаді «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви коефіцієнт 0,1 для визначення розміру пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Тернополя при будівництві лемківської каплиці експозиції народного сакрального мистецтва за адресою вул. Львівська,1 в м. Тернополі.


6/34/17 В.Й.Бесага

Про затвердження плану червоних ліній магістральних вулиць: План червоних ліній магістральних вулиць центральної частини міста

Розглянувши містобудівну документацію «План червоних ліній магістральних вулиць: План червоних ліній магістральних вулиць центральної частини міста», розроблену Українським державним науково-дослідним інститутом проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити містобудівну документацію «План червоних ліній магістральних вулиць: План червоних ліній магістральних вулиць центральної частини міста» (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

№6/34/18 В.В.Мединський

Про приватизацію об’єктів комунальної власності

В додаток до рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 12.07.2013р. №6/35/5

Керуючись ст. 7 Закону України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)“, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Вважати такими, що втратили чинність пункти 57, 220 додатку 1 до рішення міської ради від 24.02.2011 року №6/6/24 "Про приватизацію об'єктів комунальної власності".

2.Затвердити перелік об’єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації шляхом викупу орендарем, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/34/19 О.П.Похиляк

Про надання в безоплатне користування приміщення Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 4

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення (підвал) Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 4 за адресою: вул. Грушевського, 2 загальною площею 33,8 кв. м управлінню освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації під розміщення архіву до 31.12.2013 р.

2.Управлінню освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації укласти договори з відповідними підприємствами про оплату комунальних послуг та участь у витратах по вивозу твердих відходів, ремонту загальнобудинкових інженерних мереж, освітлення прибудинкової території.

3.Управлінню освіти і науки звернутись до управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації щодо перенесення архіву з приміщення Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 4.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/34/20 О.П.Похиляк

Про внесення змін до рішення міської ради від 16 лютого 2012 року №6/19/19 «Про надання в безоплатне користування приміщення Тернопільського дошкільного навчального закладу № 25»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення директора дитячого будинку «Віфлеєм» та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна та з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в п.1 рішення міської ради від 16 лютого .2012 року №6/19/19 «Про надання в безоплатне користування приміщення Тернопільського дошкільного навчального закладу № 25» та замість слів і цифр «576,0 кв.м» читати «596,9 кв.м».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/34/21 О.П.Похиляк

Про надання в безоплатне користування приміщення комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2»

Внесено зміни в п. 1 відповідно до рішення міської ради від 16.08.2013 р №6/36/145

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення президента Тернопільського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Федерація дзюдо України» та рішення постійних комісій міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування нежитлове приміщення комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» за адресою: вул. Кн. Острозького, 16 загальною площею 241,23кв.м Тернопільському обласному осередку Всеукраїнської громадської організації «Федерація дзюдо України» під зал для занять східними єдиноборствами (дзюдо) терміном на тридцять п’ять місяців.

2.Тернопільському обласному осередку Всеукраїнської громадської організації «Федерація дзюдо України» укласти договори з відповідними підприємствами про оплату комунальних послуг та участь у витратах по вивозу твердих відходів, ремонту загальнобудинкових інженерних мереж, освітлення прибудинкової території.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, з питань освіти, науки, культури.

 

6/34/22 В.П.Хомінець

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік

Керуючись ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013р., затвердженого рішенням міської ради від 20.12.2012р. №6/27/14 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/34/23 Р.Д.Левчук

Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2012 р. №6/27/13 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2013 рік»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення міської ради від 20.12.2012 р. №6/27/13 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2013 рік» та визначити термін розгляду питань «Про передачу матеріальних цінностей ЦШМД», «Про затвердження ліквідаційного балансу ЦШМД» – третій квартал 2013 року.

2.Надати дозвіл на спільне використання майна комунальному закладу Тернопільської обласної ради "Центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф" та Тернопільському міському комунальному закладу "Станція швидкої допомоги".

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

 

6/34/24 В.О.Остапчук

Про виконання бюджету міста Тернополя за перший квартал 2013 року

Заслухавши звіт виконавчого комітету про виконання бюджету міста за перший квартал 2013 року, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звіт про виконання бюджету міста за перший квартал 2013 року по доходах в сумі 185345,8 тис.грн, в тому числі по загальному фонду – 160607,4 тис.грн та по спеціальному фонду – 24738,4 тис.грн і по видатках в сумі 191676,0 тис.грн, в тому числі по загальному фонду – 175343,2 тис.грн та по спеціальному фонду – 16332,8 тис.грн, згідно з додатками 1, 2, 3 (додаються).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/34/25 В.О.Остапчук

Про внесення змін та доповнень до рішень міської ради в частині фіксованих ставок єдиного податку

Відповідно до ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.10,12,291,293 Податкового кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення Тернопільської міської ради від 5.01.2011р. № 6/4/3 „Про місцеві податки і збори”:

1.1.в пп.1.4 п.1 слова ”відповідно до Закону України „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності” замінити словами „ відповідно до Податкового кодексу України”.

1.2.доповнити п.1.4 п.1 наступним реченням: „ Фіксовані ставки єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, що діють на території м. Тернополя, складають:

для першої групи платників єдиного податку в розмірі:

1.4.1.10 відсотків від мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня податкового (звітного) року, на всі види діяльності згідно із КВЕД ДК 009: 2010, які дозволені для даної групи платників Податковим кодексом України.

для другої групи платників єдиного податку в розмірі:

1.4.2.20 відсотків розміру мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня податкового (звітного) року, на всі види діяльності згідно із КВЕД ДК 009: 2010, які дозволені для даної групи платників Податковим кодексом України”.

1.3.викласти додаток 3 до рішення в новій редакції, згідно з додатком 1 (додається).

2.Вважати такими, що втратили чинність, підпункти 1.1 та 1.2 пункту 1 та п.4 (в частині додатку 3 „Таблиця ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців”) рішення міської ради від 5.01.2012р. № 6/18/9 „Про внесення змін та доповнень до рішень міської ради.

3.Встановити, що у відповідності до п.п. 12.3.4 та 12.4.3 ст. 12 Податкового кодексу України, дане рішення вступає в дію з 1.01.2014 року.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/34/26 В.О.Остапчук

Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012 року № 6/п28/3 „Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік”

Керуючись Бюджетним кодексом України та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 8099,5тис.грн. з них: оплата праці – 5314,1тис.грн.

1.1.Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -7636,0тис.грн. з них: оплата праці – 5314,1тис.грн.

1.1.1.(080101) Лікарні -7636,0тис.грн. з них: оплата праці – 5314,1тис.грн.

1.2. Фінансовому управлінню – 408,5 тис.грн.

1.2.1. (250102) Резервний фонд– 408,5 тис.грн.

1.3.Управлінню культури і мистецтв- 55,0тис.грн.

1.3.1.(110502) Інші культурно-освітні заклади та заходи (Централізована бухгалтерія ) -55,0тис.грн.

2.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.1) на суму 8099,5тис.грн. з них: оплата праці – 5354,1тис.грн.

2.1. Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -7944,5тис.грн. з них: оплата праці – 5314,1тис.грн.

2.1.1.(080300) Поліклініки і амбулаторії -7636,0тис.грн. з них: оплата праці – 5314,4тис.грн.

2.1.2.(080209) Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги -308,5тис.грн.

2.2. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна -100,0тис.грн.

2.2.1.(250404) Інші видатки (Видатки, пов’язані з приватизацією комунального майна) -100,0тис.грн.

2.3. Управлінню культури і мистецтв- 55,0тис.грн. з них: оплата праці –40,0тис.грн.

2.3.1.(110502) Інші культурно-освітні заклади та заходи (Централізована бухгалтерія ) -55,0тис.грн. з них: оплата праці –40,0тис.грн.

3.Зменшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках на суму 6485,285тис. грн. з них: капітальні видатки –6485,285тис.грн.

3.1. Управлінню культури і мистецтв-240,0тис.грн. з них: капітальні видатки-240,0тис.грн.

3.1.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -240,0тис.грн. з них: капітальні видатки-240,0тис.грн.

3.2.Міській раді- 2500,0тис.грн. з них: капітальні видатки-2500,0тис.грн.

3.2.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб’єктів підприємницької діяльності -2500,0тис.грн. з них: капітальні видатки-2500,0тис.грн.

3.3. Управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку –1200,0 тис.грн. з них: капітальні видатки –1200,0тис.грн.

3.3.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб’єктів підприємницької діяльності -1200,0тис.грн. з них: капітальні видатки –1200,0 тис.грн.

3.4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 2500,0тис.грн. з них: капітальні видатки – 2500,0 тис.грн.

3.4.1.(150122) Інвестиційні проекти-2200,0тис.грн. з них: капітальні видатки – 2200,0 тис.грн.

3.4.2.(150101) Капітальні вкладення -300,0тис.грн. з них: капітальні видатки –300,0тис.грн.

3.5. Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення -35,0тис.грн. з них: капітальні видатки –35,0тис.грн.

3.5.1. (080101) Лікарні -35,0тис.грн. з них: капітальні видатки –35,0тис.грн.

3.6.Управлінню освіти і науки-10,285тис.грн. з них: капітальні видатки –10,285тис.грн.

3.6.1.(070201) Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми -10,285тис.грн. з них: капітальні видатки –10,285тис.грн.

4.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках за рахунок зменшення (п.3) на суму 6485,285тис. грн. з них: капітальні видатки –6245,285 тис.грн.

4.1.Управлінню культури і мистецтв-1600,0тис.грн. з них: капітальні видатки-1360,0тис.грн.

4.1.1. (240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -240,0тис.грн.

4.1.2.(110204) Палаци і будинки культури,клуби та інші заклади клубного типу -150,0тис.грн. з них: капітальні видатки-150,0тис.грн.

4.1.3.(110205) Школи естетичного виховання дітей -50,0тис.грн. з них: капітальні видатки-50,0тис.грн.

4.1.4. .(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб’єктів підприємницької діяльності -1160,0тис.грн. з них: капітальні видатки –1160,0тис.грн.

4.2. Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення -235,0тис.грн. з них: капітальні видатки –235,0тис.грн.

4.2.1. (080101) Лікарні -50,0тис.грн. з них: капітальні видатки –50,0тис.грн.

4.2.2.(080300) Поліклініки і амбулаторії -185,0тис.грн. з них: капітальні видатки –185,0тис.грн.

4.3. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 4070,0тис.грн. з них: капітальні видатки – 4070,0тис.грн.

4.3.1.(100203) Благоустрій міст -2820,0тис.грн. з них: капітальні видатки – 2820,0тис.грн.

4.3.2.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб’єктів підприємницької діяльності -1250,0тис.грн. з них: капітальні видатки –1250,0тис.грн.

4.4. Управлінню освіти і науки -430,285тис.грн. з них: капітальні видатки –430,285тис.грн.

4.4.1.(070101) Дошкільні заклади -215,285тис.грн. з них: капітальні видатки –215,285тис.грн.

4.4.2.(070201)Загальноосвітні школи ( в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми -215,0тис.грн. з них: капітальні видатки –215,0тис.грн.

4.5. Управління у справах сім"ї, молодіжної політики і спорту -150,0тис.грн. з них: капітальні видатки –150,0тис.грн.

4.5.1.(130107) Утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких спортивних шкіл -150,0тис.грн. з них: капітальні видатки –150,0тис.грн.

5.Збільшити доходи спеціального фонду міського бюджету на суму 4100,0тис.грн.5.1.(18050400) Єдиний податок з фізичних осіб -4100,0тис.грн.

6.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках за рахунок збільшення надходжень (п.5) – 4100,0тис.грн. з них: капітальні видатки –4100,0тис.грн.

6.1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 4100,0тис.грн. з них: капітальні видатки – 4100,0тис.грн.

6.1.1.(100203)Благоустрій міста – 4100,0тис.грн. з них: капітальні видатки – 4100,0тис.грн.

7.Спрямувати вільні залишки бюджетних коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2013р. по цільових фондах, утворених ВР АРК, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади –251,2тис.грн.

7.1. Управлінню культури і мистецтв-100,0тис.грн.

7.1.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади -100,0тис.грн.

7.2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна -130,0тис.грн.

7.2.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади -130,0тис.грн.

7.3. Управлінню освіти і науки -21,2тис.грн.

7.3.1.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади -21,2тис.грн.

8.Внести зміни в додаток № 7 "Перелік об’єктів, видатки на які у 2013 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку" до рішення міської ради від 27.12.2012 року № 6/п28/3 "Про бюджет міста Тернополя на 2013 рік" , в додаток №2 рішення міської ради від 15.02.2013р. №6/29/3 " Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.12 року № 6/п28/3 „Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік” , в додаток рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/4 "Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.12 року № 6/п28/3 „Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік” та в додаток рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/20 "Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.12 року № 6/п28/3 „Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік” гідно з додатком (додається).

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/34/27 С.В.Надал

Про внесення змін до рішень міської ради

В додаток 2 до рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 24.11.2015 р. №7/2/143

Керуючись ч.4 ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про інформацію», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства, з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення міської ради від 22.05.2008р. №5/17/7 «Про затвердження Положення про акредитацію представників засобів масової інформації при Тернопільській міській раді» вважати таким, що втратило чинність.

2.Внести зміни в п.3.1 Положення про відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації, затверджене додатком №1 до рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/24 «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»: замість слів «організовує і проводить акредитацію засобів масової інформації при міській раді відповідно до Положення про порядок акредитації засобів масової інформації» читати «організовує і проводить акредитацію засобів масової інформації шляхом реєстрації відповідно до посвідчень представників засобів масової інформації».

3.Внести зміни в Положення про відділ охорони здоров'я та медичного забезпечення, затверджене додатком №4 до рішення міської ради від 15.03.2013 р. №6/29/6 «Про внесення змін до рішень міської ради» та доповнити наступними підпунктами:

«4.1.22.Ведення обліку осіб, визнаних судом недієздатними або обмежено дієздатними.

4.1.23.Видача довідок про відсутність рішень судів про їх недієздатність чи обмеження дієздатності.

4.1.24.Участь у судових засіданнях з питань визнання осіб недієздатними та обмежено дієздатними.

4.1.25.Надання у відділ ведення державного реєстру виборців міської ради відомостей про виборців, які визнані рішенням суду недієздатними.

4.1.26.Вжиття заходів по організації діяльності (діагностичну, лікувальну, експертну) щодо осіб, визнаних судом недієздатними внаслідок психічних захворювань або визнаних судом обмежено дієздатними внаслідок зловживання спиртними напоями чи наркотичними речовинами, а також щодо утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком до трьох років у будинках дитини.».

4.Внести зміни в Положення про відділ внутрішнього контролю, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради» та викласти його в новій редакції, згідно з додатком №1 (додається).

5.Внести зміни в Положення про управління освіти і науки Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради» та викласти його в новій редакції, згідно з додатком №2 (додається).

6.Вважати такими, що втратили чинність додатки №4, №14, №17 до рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/24 «Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради».

7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства, з питань освіти, науки, культури.

 

6/34/28 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,8590га за адресою вул. Карпенка, 42, вул. Карпенка, 44 ОСББ «Явір»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Явір», керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Явір» (ід.код ______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,8590га для обслуговування 72-квартирного житлового будинку з вбудованими гаражами-стоянками за адресою вул. Карпенка, 42 та 71-квартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованим продмагазином та гаражами-стоянками за адресою вул. Карпенка, 44.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Явір» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/29 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4065га за адресою вул. Карпенка, 40 ОСББ «Явір-1»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Явір-1», керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Явір-1» (ід.код ___) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,4065га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованим нежитловим приміщенням за адресою вул. Карпенка, 40.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Явір-1» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/30 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1га за адресою вул. _________ співвласникам Новаковському В.О., Решетило Н.О. та передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність

Розглянувши звернення співвласників Новаковського Володимира Олександровича, Решетило Надії Олександрівни, керуючись ст.12,40,79-1,89,107,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити співвласникам Новаковському Володимиру Олександровичу, Решетило Надії Олександрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ___.

2.Передати співвласникам Новаковському Володимиру Олександровичу (ід.номер ___), Решетило Надії Олександрівні (ід.номер 2190117800) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000020130043) площею 0,1га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ___.

3.Зобов’язати співвласників Новаковського Володимира Олександровича, Решетило Надію Олександрівну:

3.1Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/31 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0340га за адресою вул. _________ гр.Хмілю С.В.

Розглянувши звернення гр.Хміля Стефана Володимировича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0340га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. А.Чайковського,43Г гр.Хмілю Стефану Володимировичу.

2.Передати гр.Хмілю Стефану Володимировичу (ід.номер ___) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000080170044) площею 0,0340га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _____.

3.Зобов’язати гр.Хміля Стефана Володимировича:

3.1 Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/32 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Чалдаєва релігійній громаді «Парафія Преподобного Іова Почаївського» м. Тернопіль Тернопільсько-Бучацької єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату

Рішення скасовано відповідно до рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/70

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафія Преподобного Іова Почаївського» м. Тернопіль Тернопільсько-Бучацької єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл релігійній громаді «Парафія Преподобного Іова Почаївського» м. Тернопіль Тернопільсько-Бучацької єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату (___________) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (кад. номер 6110100000050060020) площею 0,15га для будівництва та обслуговування храму за адресою вул.Чалдаєва.

 

6/34/33 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,004048га за адресою просп.С,Бандери,110а ФО-П Кучмі В.І.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Кучми Володимира Івановича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Кучмі Володимиру Івановичу (ід.номер ___) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000080130018) площею 0,004048га терміном на п’ять років для обслуговування будівлі бару-павільйону «Околиця» за адресою просп.С.Бандери,110а.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Кучму Володимира Івановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/34 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею до 0,0361га за адресою вул. _______ співвласникам Шегда М.М., Гураль Г.М.

Розглянувши звернення співвласників Шегда Марії Мирославівни, Гураль Ганни Мирославівни, керуючись ст.12, 40, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл співвласникам Шегда Марії Мирославівні (ід.номер ___), Гураль Ганні Мирославівні (ід.номер ____) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею до 0,0361га (кад.номер 6110100000130110027) з наданням її в оренду терміном на п’ять років для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ____.

2.Зобов’язати співвласників Шегда Марію Мирославівну, Гураль Ганну Мирославівну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/35 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/46 «Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,2513га для обслуговування адміністративно-виробничого корпусу за адресою вул. Живова,32-32а державному кооперативному проектно-вишукувальному інституту «Тернопільагропроект»

Розглянувши звернення державно-кооперативного проектно-вишукувального інституту «Тернопліьагропроект», керуючись ст. 12, 124, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/46 «Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,2513га для обслуговування адміністративно-виробничого корпусу за адресою вул. Живова,32-32а державному кооперативному проектно-вишукувальному інституту «Тернопільагропроект» та викласти його в наступній редакції:

«1. Надати державно-кооперативному проектно-вишукувальному інституту «Тернопільагропроект» (ід.код ___) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,2513га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Живова,32а.

2.Зобов’язати державно-кооперативний проектно-вишукувальний інститут «Тернопільагропроект» в місячний термін оформити договір оренди землі».

 

6/34/36 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. С.Стадникової,60 громадянам
Воловцю О.Й., Романишин Л.Й.

Розглянувши звернення громадян Воловця Олега Йосиповича, Романишин Галини Йосипівни, керуючись ст.12, 36, 40, 118, 121, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл громадянам Воловцю Олегу Йосиповичу (ід.номер ___), Романишин Галині Йосипівні (ід.номер ___) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га з передачею її у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. С.Стадникової,60.

2.Дати дозвіл громадянам Воловцю Олегу Йосиповичу(ід.номер ___), Романишин Галині Йосипівні (ід.номер ___) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0213га з наданням її в оренду терміном на п’ять років для ведення городництва за адресою вул. С.Стадникової,60.

 

6/34/37 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. _____ гр.Сторожук М.П.

Розглянувши звернення гр.Сторожук Марії Петрівни, керуючись ст.12, 33, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Сторожук Марії Петрівні (ід.номер ____) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ________.

2.Дати дозвіл гр.Сторожук Марії Петрівні (ід.номер _____) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,0268га для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. _______.

 

6/34/38 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0067га за адресою вул. _____ гр.Клімусу М.І. та передачі земельної ділянки у власність

Розглянувши звернення гр.Клімуса Миколи Івановича, керуючись ст.12,40,79-1, 107,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Клімусу Миколі Івановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0067га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ______.

2.Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за №143 від 15.08.2001р. – вважати таким, що втратив чинність.

3.Передати гр.Клімусу Миколі Івановичу (ід.номер ___) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000120160140) площею 0,0067га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ___.

4.Зобов’язати гр.Клімуса Миколу Івановича:

4.1Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/39 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0271га за адресою вул. ______ гр.Скоренькій Н.Ю.

Розглянувши звернення гр.Скоренької Наталії Юріївни про поновлення договору оренди землі, керуючись ст.12, 40, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити гр.Скоренькій Наталії Юріївні (ід.номер _____) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000020050063) площею 0,0271га терміном на п’ять років для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ______.

2.Зобов’язати гр.Скореньку Наталію Юріївну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/40 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0681га за адресою вул. ___ гр.Демідась О.П. та передачі земельної ділянки у власність

Розглянувши звернення гр.Демідась Ольги Павлівни, керуючись ст.12,40,79-1, 107,116,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Демідась Ользі Павлівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0681га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ______.

2.Передати гр. Демідась Ользі Павлівні (ід.номер ___) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000130020077) площею 0,0681га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _____.

3.Зобов’язати гр.Демідась Ольгу Павлівну:

3.1 Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/41 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0594га за адресою вул. _________8 гр.Штогрину В.В.

Розглянувши звернення гр.Штогрина Володимира Васильовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Штогрину Володимиру Васильовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0594га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ____.

2.Надати гр. Штогрину Володимиру Васильовичу (ід.номер ____) в оренду терміном на п»ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000090050088) площею 0,0594га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _______.

3.Зобов’язати гр. Штогрина Володимира Васильовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/42 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,0239га за адресою вул.__________ гр.Зелінській Р.Р.

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 31.10.2013 р. №6/38/21

Розглянувши звернення гр.Зелінської Романи Романівни, керуючись ст.12, 40, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Зелінській Романі Романівні (ід.номер ______) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,0239га з наданням її в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.________.

2.Зобов’язати гр.Зелінську Роману Романівну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/43 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,1145га за адресою вул. Бродівська, 44 ФО-П Мудрієвському Б.С.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Мудрієвського Богдана Степановича, керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Мудрієвському Богдану Степановичу (ід. номер ______) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000030010036) площею 0,1145га терміном на п’ять років для обслуговування викупленої частини будівлі за адресою вул. Бродівська, 44.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Мудрієвського Богдана Степановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/44 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0016га за адресою бульв.Т.Шевченка,29 ТОВ «Тернопіль вечірній»

Розглянувши звернення клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопіль Вечірній» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопіль вечірній» (ід.код ___) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000020250022) площею 0,0016га терміном на два роки для обслуговування торгового павільйону «Тетра» за адресою бульв.Т.Шевченка,29.

2.

Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопіль вечірній» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/45 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,006370га за адресою вул. В’ячеслава Чорновола,3 ТОВ «Тернопіль вечірній»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопіль вечірній» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопіль вечірній» (ід.код ___) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000020240007) площею 0,006370га терміном на два роки для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. В’ячеслава Чорновола,3.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопіль вечірній» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/46 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0144га за адресою вул. ______ гр.Любачівській І.В.

Розглянувши звернення гр.Любачівської Ірини Вікторівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0144га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ______гр.Любачівській Ірині Вікторівні.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу „Товариство індивідуальних забудівників „Цукровар” (ід.код ____) земельну ділянку площею 0,0144га за адресою вул. ______, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Любачівській Ірині Вікторівні (ід.номер ___) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000100030021) площею 0,0144га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ______.

4.Зобов’язати гр.Любачівську Ірину Вікторівну:

4.1.Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.4.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

4.5.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/47 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 1,718352га за адресою вул. С.Будного,1 гаражному кооперативу «Дружба»

Розглянувши звернення гаражного кооперативу «Дружба» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити гаражному кооперативу «Дружба» (ід.код ____) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000130140012) площею 1,718352га терміном на п’ять років для обслуговування існуючих гаражів за адресою вул. С.Будного,1.

2.Зобов’язати гаражний кооператив «Дружба» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/48 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,2259га за адресою вул. Золотогірська, 22 ТІЗ «Галія»

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/44

Розглянувши звернення товариства індивідуальних забудовників «Галія», керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки, постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити товариству індивідуальних забудовників «Галія» (ід. номер) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000140020015) площею 0,2259га терміном на п’ять років для обслуговування 24-квартирного житлового будинку за адресою вул. Золотогірська, 22.

2.Зобов’язати товариство індивідуальних забудовників «Галія» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/49 В.Л.Кібляр

Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою бульвар Дмитра Вишневецького КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 141, 142 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити право користування комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» (ід. код _____) земельною ділянкою площею 1,1098га за адресою бульвар Дмитра Вишневецького, 12, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2Державний акт на право постійного користування, зареєстрований 28.03.2002р. за №650, вважати таким, що втратив чинність.

 

6/34/50 В.М.Сідоров, О.Б.Хілюк

Про інформацію начальника Тернопільського міського відділу УМВСУ в Тернопільській області і прокурора міста Тернополя про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста Тернополя, дії правоохоронних органів 9 травня 2013 року у Старому парку міста Тернополя

Пункт 6 втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 18.07.2014р. №6/49/175

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", заслухавши інформацію начальника Тернопільського міського відділу УМВСУ в Тернопільській області і прокурора міста Тернополя про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста Тернополя, дії правоохоронних органів 9 травня 2013 року у Старому парку міста Тернополя, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Інформацію начальника Тернопільського міського відділу УМВСУ в Тернопільській області Хілюка О.Б. і прокурора міста Тернополя Сідорова В.М. про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста Тернополя, дії правоохоронних органів 9 травня 2013 року у Старому парку міста Тернополя взяти до відома.

2.Визнати роботу правоохоронних органів 9 травня 2013 року у Старому парку міста Тернополя незадовільною.

3.Міському голові створити комісію за участю постійної комісії міської ради з питань онтролю за використанням комунального майна для оцінки ефективності використання приміщень, які надані в безоплатне користування правоохоронним органам.

4.Звернутися до МВ УМВСУ в Тернопільській області та прокурора м.Тернополя щодо належного розслідування кримінального провадження по фактах побиття депутатів.

5.У випадку неналежного розгляду скарг та розслідування кримінальної справи щодо фактів побиття депутатів внести на розгляд міської ради питання про виключення зі складу виконавчого комітету начальника МВ УМВСУ в Трнопільській області Хілюка О.Б.

6.Тимчасово, до отримання інформації від МВ УМВСУ в Тернопіьській області та прокуратури про розслідування кримінальної справи та скарг депутатів, призупинити фінансування програми "Правопорядок".

 

6/34/51 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,695835га Тернопільській облспоживспілці за адресою вул. Гріга, 1

Розглянувши звернення Тернопільської обласної спілки споживчих товариств, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити Тернопільській обласній спілці споживчих товариств (ід.код ___) договір оренди земельної ділянки площею 0,695835га (кад.номер 6110100000030010030) терміном на п’ять років для обслуговування будинку майстерні за адресою вул. Гріга,1.

2.Зобов’язати Тернопільську обласну спілку споживчих товариств в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/52 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі для обслуговування трансформаторних підстанцій 100/10 кВ за адресами вул. Об'їзна та вул. Гріга

Розглянувши звернення Відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго», керуючись ст.12,123,124,125 Земельного кодексу України, ст.25, 55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл Відкритому акціонерному товариству «Тернопільобленерго» ( ід. код _______) на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,803467 га із наданням її в оренду терміном на п’ять років для обслуговування трансформаторної підстанції напругою 100/10 кВ «Загребеля» за адресою вул. Об’їзна.

2.Дати дозвіл Відкритому акціонерному товариству «Тернопільобленерго» (ід.код ___) на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,8560 га із наданням її в оренду терміном на п’ять років для обслуговування трансформаторної підстанції напругою 100/10 кВ «Промислова» за адресою вул. Гріга.

3.Зобов’язати Відкрите акціонерне товариство «Тернопільобленерго» в шестимісячний термін замовити виготовлення та подати на затвердження технічну документацію щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі.

 

6/34/53 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3502га за адресою вул.Новий Світ, 97 ОСББ «Новий Світ, 97»

До рішення внесено зміни відповідно до рішень міської ради від 18.08.2015 р. №6/61/52, від 30.06.2015 р. №6/60/194, від 16.06.2016р № 7/9/133

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Новий Світ,97», керуючись ст.ст.12,42,123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Новий Світ, 97» (ід. код ___) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з правом передачі безоплатно у власність площею до 0,3502га кад.номер 6110100000:02:004:0009 для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Новий Світ, 97.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Новий Світ, 97» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/54 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0232га за адресою вул. _____ гр.Владиці М.І.

Розглянувши звернення гр. Владики Михайла Івановича, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Владиці Михайлу Івановичу (ід.номер ___) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0232га з передачею її у власність для ведення садівництва за адресою вул. ____.

2.Зобов’язати гр.Владику Михайла Івановича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/55 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0204га за адресою вул._________ гр.Чубатій М.П.

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 31.10.2013 р. №6/38/66

Розглянувши звернення гр.Чубатої Марії Петрівни про поновлення договору оренди землі, керуючись ст.12, 36, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити гр.Чубатій Марії Петрівні (ід.номер ______) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000070090029) площею 0,0204га терміном на п»ять років для ведення городництва за адресою вул._________

2.Зобов’язати гр.Чубату Марію Петрівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/56 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0042га за адресою вул. ______ гр.Білоус О.С.

Розглянувши звернення гр.Білоус Ольги Степанівни, керуючись ст.12, 35, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Білоус Ользі Степанівні (ід.номер ______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0042га для ведення садівництва за адресою вул. ______.

2.Пункт 3 рішення міської ради від 02.10.09р. №5/29/79 „Про вилучення та надання в оренду земельних ділянок (Долинний А.М.)” – вважати таким, що втратив чинність.

3.Рішення міської ради від 30.04.10р. №5/34/80 „Про внесення змін в рішення міської ради від 02.10.2009р. №5/29/79” – вважати таким, що втратило чинність.

 

6/34/57 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0149га за адресою вул. ______гр.Мартинюку П.Г.

Розглянувши звернення гр.Мартинюка Петра Гавриловича, керуючись ст.12, 36, 79-1, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0149га для ведення городництва за адресою вул. ______гр.Мартинюку Петру Гавриловичу.

2.Надати гр.Мартинюку Петру Гавриловичу (ід. номер ______) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000130040069) площею 0,0149га для ведення городництва за адресою вул. ______.

3.Зобов’язати гр.Мартинюка Петра Гавриловича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/58 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/86 «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок за адресами вул. Митрополита Шептицького площею 0,0016га, вул. Лесі Українки площею 0,0008га ПАТ «Тернопільський молокозавод»

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Тернопільський молокозавод» про поновлення договорів оренди земельних ділянок, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни до рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/86 «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок за адресами вул. Митрополита Шептицького площею 0,0016га, вул. Лесі Українки площею 0,0008га ПАТ «Тернопільський молокозавод»: замість слів та цифр «площею 0,0016га» читати «площею 0,00165га».

 

6/34/59 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 05.07.2007р. № 5/11/66 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Дубовецька,9 обслуговуючому кооперативу «Гудок-Тернопіль»

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Гудок-Тернопіль», керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 05.07.2007 р. № 5/11/66 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Дубовецька,9 обслуговуючому кооперативу «Гудок-Тернопіль» та замість слів «площею 0,0173 га-за рахунок земель Львівської залізниці, площею 0,0471 га-за рахунок міських земель» читати «площею 0,0644 га за рахунок міських земель».

 

6/34/60 В.Л.Кібляр

Про продаж земельної ділянки площею 0,0060га несільськогосподарського призначення, наданої для обслуговування павільйону-перукарні за адресою вул. Ген.Тарнавського,28 фізичній особі-підприємцю Стефанишину А.Б.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Стефанишина Анатолія Богдановича, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації , продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати у власність фізичній особі-підприємцю Стефанишину Анатолію Богдановичу (ід.номер ______) земельну ділянку (кад.номер 6110100000050020029) площею 0,0060га, надану для обслуговування павільйону-перукарні за адресою вул. Ген.Тарнавського,28, на затверджених в пунктах 2,3 цього рішення умовах договору купівлі-продажу.

2.Затвердити ціну продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 даного рішення, в розмірі 16 853,00грн. (Шістнадцять тисяч вісімсот п’ятдесят три гривні 00 коп.)

3.Затвердити умови договору купівлі-продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 рішення (додаються).

4.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та фізичною особою-підприємцем Стефанишин Анатолієм Богдановичем, зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 25.06.2011 року за № 611010004000343–вважати розірваним за взаємною згодою сторін після проведення державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

5.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Стефанишина Анатолія Богдановича в двомісячний термін провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку.

 

6/34/61 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1006га для обслуговування церкви за адресою вул. Мирна, релігійній громаді «Парафії Преображення Господнього» міста Тернополя мікрорайон Пронятин Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви»

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафії Преображення Господнього» міста Тернополя мікрорайон Пронятин Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл релігійній громаді «Парафії Преображення Господнього» міста Тернополя мікрорайон Пронятин Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» (ід.код ___________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1006га для обслуговування церкви за адресою вул. Мирна з правом надання земельної ділянки в постійне користування.

 

6/34/62 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,3930га за адресою вул. Хліборобна,26 Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код __________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку (кад. номер 6110100000010070103) площею 0,3930га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Хліборобна,26.

2.Надати Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код __________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,3930га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Хліборобна,26.

3.Зобов’язати Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

4.Зобов’язати Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку;

4.1.Після проведення державної реєстрації права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/34/63 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в п.2 рішення міської ради від 26.04.2013 р. №6/31/111 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1050га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.2 рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/111 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1050га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради та замість слів та цифр „кад. номер 6110100000040010014” читати „кад.номер 6110100000040010133”.

 

6/34/64 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул. Микулинецька-бічна гр.Бобрівцю В.Л.

Розглянувши звернення гр.Бобрівця Володимира Леонідовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Бобрівцю Володимиру Леонідовичу (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Микулинецька-бічна.

 

6/34/65 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул. Руська ПП «АН ТОН»

Розглянувши звернення приватного підприємства «АН ТОН» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити приватному підприємству «АН ТОН» (ід.код __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000120040002) площею 0,0100га терміном на два роки для обслуговування зупинки громадського транспорту з об’єктом торгівельно-побутового призначення «Медична академія» за адресою вул. Руська.

2.Зобов’язати приватне підприємство «АН ТОН» в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку.

 

6/34/66 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до п.1 рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/69 «Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Родини Барвінських,16 гр.Бурко О.М.»

Розглянувши звернення гр.Бурко О.М., керуючись ст.12, 98, 99, 100 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни до п.1 рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/69 «Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Родини Барвінських,16 гр.Бурко О.М.» та викласти його в наступній редакції:

Дати дозвіл гр.Бурко Олександру Миколайовичу (ід. номер __________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0250га терміном на три роки для складування будівельних матеріалів з подальшим облаштуванням дитячого майданчика, господарського майданчика, місця відпочинку дорослих, що будуть обслуговувати прилеглі житлові будинки за адресою вул. Родини Барвінських,16.

 

6/34/67 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0462га за адресою вул. __________гр.Градовому М.С.

Розглянувши звернення гр.Градового Миколи Степановича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0462га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________гр.Градовому Миколі Степановичу.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу „Товариство індивідуальних забудівників „Цукровар” (ід.код __________) земельну ділянку площею 0,0462га за адресою вул. __________, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Градовому Миколі Степановичу (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000100030022) площею 0,0462га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________.

4.Зобов’язати гр.Градового Миколу Степановича:

4.1.Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.4.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

4.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/68 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0140га за адресою вул. __________гр.Вовк Н.Б.

Розглянувши звернення гр.Вовк Наталії Богданівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0140га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________гр.Вовк Наталії Богданівні.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу „Товариство індивідуальних забудівників „Цукровар” (ід.код __________) земельну ділянку площею 0,0140га за адресою вул. __________, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Вовк Наталії Богданівні (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000100030026) площею 0,0140га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________.

4. Зобов’язати гр.Вовк Наталію Богданівну:

4.1.Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.4.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

4.5.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/69 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0817га за адресою вул. __________гр.Ковбасі О.В.

Розглянувши звернення гр.Ковбаси Оксани Василівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0817га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________гр.Ковбасі Оксані Василівні.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу „Товариство індивідуальних забудівників „Цукровар” (ід.код __________) земельну ділянку площею 0,0817га за адресою вул. Микулинецька,115/73, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Ковбасі Оксані Василівні (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000100030025) площею 0,0817га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________.

4.Зобов’язати гр.Ковбасу Оксану Василівну:

4.1.Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.4.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

4.5.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/70 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0303га за адресою вул. __________гр.Грешко Н.М.

Розглянувши звернення гр.Грешко Надії Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0303га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________гр.Грешко Надії Михайлівні.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу „Товариство індивідуальних забудівників „Цукровар” (ід.код __________) земельну ділянку площею 0,0303га за адресою вул. Микулинецька,115/62, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Грешко Надії Михайлівні (ід.номер __________) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000100030024) площею 0,0303га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________.

4.Зобов’язати гр.Грешко Надію Михайлівну:

4.1.Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.4.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів.

4.5.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/71 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,4667га для обслуговування комплексу за адресою вул. Новий Світ,11 Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,120,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код __________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,4667га для обслуговування комплексу за адресою вул. Новий Світ,11 з правом надання земельної ділянки в постійне користування.

 

6/34/72 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,2370га для обслуговування 54-квартирного житлового будинку з вбудованим продовольчим магазином та гаражами-автостоянкамиза за адресою вул. Вільхова, 6 ОСББ «Явір»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Явір» про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Явір» (ід. код __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000020080114) площею 0,2370га терміном на десять років для обслуговування 54-квартирного житлового будинку з вбудованим продовольчим магазином та гаражами-автостоянками за адресою вул. Вільхова, 6.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Явір» в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/34/73 В.Л.Кібляр

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/22 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «бульв.Куліша» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. 15 Квітня (від центру в районі «Диканька») відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради»

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про оренду землі» «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Доповнити рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/22 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «бульв.Куліша» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. 15 Квітня (від центру в районі «Диканька») відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради» пунктом наступного змісту:

1.1 Вилучити з користування управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради (ід. код __________) земельну ділянку площею 0,0100га за адресою вул. 15 Квітня, враховуючи письмову згоду землекористувача.

 

6/34/74 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 26.04.2013 року № 6/31/94 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0144га за адресою вул. Київська, 9в гр. Шимуді Б. А.»

Розглянувши звернення гр Шимуди Богдана Афанасійовича, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в пункт 1 рішення міської ради від 26.04.2013 року № 6/31/94 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0144га за адресою вул. Київська, 9в гр. Шимуді Б. А.» та замість слів та цифр «ід. номер __________» читати «ід. номер __________».

 

6/34/75 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. __________гр.Бранець О.В.

Розглянувши звернення гр.Бранець Ольги Василівни, керуючись ст.12, 33, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Бранець Ользі Василівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га, з передачею її у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. __________.

2.Дати дозвіл Бранець Ользі Василівні (ід.номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,05га, з передачею її у власність, для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. __________.

3.Зобов'язати гр.Бранець Ольгу Василівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1,2 даного рішення.

 

6/34/76 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0145га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою просп..С.Бандери,5 ТОВ «СІБ ІНВЕСТ»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ», керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ» (ід. код __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0145га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою просп.С.Бандери,5.

2.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ» (ід. код __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000070150084) площею 0,0145га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою просп..С.Бандери,5.

3.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ» в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

3.1.Після проведення державної реєстрації права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/34/77 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0078га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Коцюбинського,5 гр.Крижанівському А.І.

Розглянувши звернення гр.Крижанівського Андрія Ігоровича, керуючись ст.12,120,123,141,186-1 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Крижанівському Андрію Ігоровичу (ід. номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0078га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Коцюбинського,5.

2.Вилучити з користування відкритого акціонерного товариства «Свемон-Волинь» (ід. код __________) земельну ділянку площею 0,0078га за адресою вул. Коцюбинського,5, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати гр.Крижанівському Андрію Ігоровичу (ід.код __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000070050041) площею 0,0078га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Коцюбинського,5.

4.Зобов’язати гр.Крижанівського Андрія Ігоровича в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

4.1.Після проведення державної реєстрації права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/34/78 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0090га за адресою вул. Промислова,1а ФО-П Сливці І.П.

Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Сливки Ірини Петрівни, керуючись ст.12,120,123,124 Земельного кодексу України, ст.19, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Сливці Ірині Петрівні (ід.номер __________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0090га в оренду терміном на п’ять років для реконструкції та обслуговування зупинки громадського транспорту з спорудою павільйону торгово-побутового призначення за адресою вул. Промислова,1а.

 

6/34/79 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3324а для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Кармелюка,15 Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,120,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід. __________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3324га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Кармелюка,15 з правом надання в постійне користування.

 

6/34/80 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0014га за адресою вул. Малишка ФО-П Гуралю М.М.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Гураля Михайла Миколайовича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Гуралю Михайлу Миколайовичу (ід.номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000080060029) площею 0,0014га терміном на два роки для обслуговування кіоску по ремонту взуття за адресою вул. Малишка.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Гураля Михайла Миколайовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/81 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0184 га за адресою вул. __________гр.Тур О.П., Шевчук М.П.

Розглянувши звернення гр.Тур Олесі Петрівни, Шевчук Мирослави Петрівни про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 40, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити гр.Тур Олесі Петрівні (ід.номер __________), Шевчук Мирославі Петрівні (ід.номер __________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000130100048) площею 0,0184га терміном на п’ять років для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. __________.

2.Зобов’язати гр.Тур Олесю Петрівну, Шевчук Мирославу Петрівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/82 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового використання площею 0,0679га за адресою вул. __________ гр.Когуту І.Т.

Розглянувши звернення гр. Когута Івана Теодоровича, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Когуту Івану Теодоровичу (ід. номер __________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кад.номер 6110100000010070100) по зміні її цільового використання площею 0,0679га для ведення садівництва, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, за адресою вул. __________

 

6/34/83 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0700га за адресою вул. __________гр.Брояку В.В.

Розглянувши звернення гр.Брояка Володимира Володимировича, керуючись ст.12, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Брояку Володимиру Володимировичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0700га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

2.Надати гр. Брояку Володимиру Володимировичу (ід.номер __________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000120160137) площею 0,0700га для ведення садівництва за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр. Брояка Володимира Володимировича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/84 В.Л.Кібляр

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 26.04.2013. №6/31/99 «Про укладення договорів сервітуту»

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, ст..28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.401 Цивільного кодексу України, Наказом Мінрегіонбуду від 21.10.2011р. №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Доповнити пункти 3 «Автопричепи», 5 «Літні майданчики біля ЗРГ», 6 «Літні майданчики на території міста» 10 «Торгові автомати» додатку до рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/99 «Про укладення договорів сервітуту», згідно з додатком (додається).

2.Підпункт 3.16 вул. Чернівецька (біля будинку №56) пункту 3 "Автопричепи", підпункт 6.8. вул.15 Квітня,15а пункту 6 «Літні майданчики на території міста» -скасувати.

 

6/34/85 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,25 га за адресою вул. Дорошенка, 1а для реконструкції адміністративно-побутових приміщень з закладом по ремонту електроприладів та металовиробів під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення гр.Морозку Б.Л.

Розглянувши звернення гр.Морозка Богдана Леонідовича, керуючись ст.12,120,123,186-1 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Морозку Богдану Леонідовичу (ід. код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення (кад.номер 6110100000080160036) площею 0,25 га для реконструкції адміністративно-побутових приміщень з закладом по ремонту електроприладів та металовиробів під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Дорошенка, 1а.

2.Дозволити гр.Морозку Богдану Леонідовичу (ід.код ________) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,25га для реконструкції адміністративно-побутових приміщень з закладом по ремонту електроприладів та металовиробів під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Дорошенка,1а.

3.Зобов’язати гр.Морозка Богдана Леонідовича в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку;

3.1.Після проведення державної реєстрації права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

 

6/34/86 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4109га для обслуговування та перебудови викупленої теплиці під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами для автомобілів ПП «Креатор-Буд» за адресою просп.Степана Бандери,83

Розглянувши звернення приватного підприємства «Креатор-Буд», керуючись ст. 12, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити приватному підприємству «Креатор-Буд» (ід код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4109га для обслуговування та перебудови викупленої теплиці під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами для автомобілів за адресою просп.Степана Бандери,83.

2.Вилучити з користування товариства з додатковою відповідальністю «Зелене господарство» (ід. код ________) земельну ділянку площею 0,4109га за адресою просп.Степана Бандери,83, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати в оренду терміном на п’ять років приватному підприємству «Креатор-Буд» (ід код ________) земельну ділянку площею 0,4109га (кад.номер 6110100000060020076) для обслуговування та перебудови викупленої теплиці під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами для автомобілів за адресою просп.Степана Бандери,83.

4.Затвердити розрахунок розміру втрат сільськогосподарського виробництва в сумі 3715 грн (три тисячі сімсот п'ятнадцять гривень) за земельну ділянку площею 0,2013га за адресою просп. Степана Бандери,83 для обслуговування та перебудови викупленої теплиці під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами для автомобілів за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля).

5.Віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

6.Зобов’язати приватне підприємство «Креатор-Буд»:

6.1 до моменту державної реєстрації права оренди земельної ділянки відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва в сумі 3715 грн (три тисячі сімсот п'ятнадцять гривень) до спеціального фонду місцевого бюджету;

6.2 в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/87 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1577 га за адресою просп. С.Бандери,11Б ОСББ «Альянс-Тернопіль»

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Альянс-Тернопіль», керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Альянс-Тернопіль» (ід.код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1577га з наданням в оренду терміном на п’ять років для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою просп.С.Бандери,11Б.

 

6/34/88 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6870 га за адресою вул. Протасевича,2 ОСББ «Арго»

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Арго», керуючись ст.12,120,124 Земельного кодексу України, ст.19, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Арго» (ід.код ________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6870га з наданням в оренду терміном на п’ять років для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими торгово-офісними приміщеннями, творчими майстернями за адресою вул. Протасевича,2.

 

6/34/89 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4000га за адресою бульв. П.Куліша,2 ОСББ «Баттерфляй»

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Баттерфляй», керуючись ст.12,120,124 Земельного кодексу України, ст.19, 55 Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Баттерфляй» (ід.код ________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4000га з наданням в оренду терміном на п’ять років для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими торгівельними приміщеннями за адресою бульв.П Куліша,2.

 

6/34/90 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0150га ТОВ «ІТХ і К» за адресою вул. Б.Лепкого,14

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «ІТХ і К», керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «ІТХ і К» (ід.код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0150га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування добудови нежитлового приміщення за адресою вул. Б.Лепкого,14.

 

6/34/91 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1075га для обслуговування котельні за адресою вул. Малишка,12а державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення державного територіально-галузевого об’єднання «Львіська залізниця», керуючись ст.12, 92, 120, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» (ід. код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кад. номер 6110100000080060071) площею 0,1075га для обслуговування котельні за адресою вул. Малишка,12а.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід. код ________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,1075га для обслуговування котельні за адресою вул. Малишка,12а.

3.Зобов’язати державне територіально-галузевое об’єднання «Львівська залізниця» в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку;

3.1.Після проведення державної реєстрації права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2 до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

 

6/34/92 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0219га за адресою вул. ________гр.Крижанівській С.Є.

Розглянувши звернення гр.Крижанівської Світлани Євгенівни, керуючись ст.12, 20, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0219га для ведення садівництва за адресою вул. ________гр.Крижанівській Світлані Євгенівні.

2.Дозволити гр.Крижанівській Світлані Євгенівні (ід.номер ________) змінити цільове використання земельної ділянки (кад.номер 6110100000010040053) площею 0,0219га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

3.Дозволити гр.Крижанівській Світлані Євгенівні передачу в суборенду земельної ділянки, зазначеної в п.2 даного рішення.

4.Зобов’язати гр.Крижанівську Світлану Євгенівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/93 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0417га за адресою вул. Генерала Ю.Тютюника, _______гр.Книш О.С.

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 30.06.2015р. №6/60/91

Розглянувши звернення гр.Книш Оксани Стефанівни, керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Книш Оксані Стефанівні (ід. номер _______) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0417га в оренду терміном на п’ять років, для обслуговування нежитлового приміщення за адресою вул. Генерала Ю.Тютюника, _______.

2.Зобов’язати гр.Книш Оксану Стефанівну в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд міської ради.

 

6/34/94 В.Л.Кібляр

Про погодження передачі земельної ділянки в суборенду СК «Надія-М» за адресою вул. Лучаківського

Розглянувши звернення споживчого кооперативу «Надія-М», керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити товариству з обмеженою відповідальністю «Агроресурси» (ід. код ________) передачу в суборенду частини земельної ділянки площею 0,2005га, наданої в оренду для завершення будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими стоянками автомобілів і блоком обслуговування населення за адресою вул. Лучаківського споживчому кооперативу «Надія-М» (ід.код ________) на термін дії договору оренди земельної ділянки, зареєстрованого в Тернопільській регіональній філії державного підприємства “Центр державного земельного кадастру”, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 24 листопада 2011 року №011010004000609.

2.Зобов'язати споживчий кооператив «Надія-М» в місячний термін оформити договір суборенди земельної ділянки.

 

6/34/95 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,55га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими стоянками та блоками обслуговування населення за адресою вул. Лучаківського,6 споживчому кооперативу «Агроресурси»

Розглянувши звернення споживчого кооперативу «Агроресурси», керуючись ст.12,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл споживчому кооперативу «Агроресурси» (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,55га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими стоянками та блоками обслуговування населення за адресою вул. Лучаківського,6 з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/34/96 В.Л.Кібляр

Про скасування рішення міської ради від 17.08.2012р. №6/23/49 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0042га для обслуговування викупленого торгового павільйону за адресою вул. А.Чехова гр.Мазепі В.П.» та внесення змін до рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/50 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0043га гр.Мазепі В.П. за адресою вул. А.Чехова»

Розглянувши звернення гр.Мазепи Володимира Петровича, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Рішення міської ради від 17.08.2012р. №6/23/49 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0042га для обслуговування викупленого торгового павільйону за адресою вул. А.Чехова гр.Мазепі В.П.” - скасувати.

2.Внести зміни в рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/50 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0043га гр.Мазепі В.П. за адресою вул. А.Чехова» та викласти його в наступній редакції:

Дати дозвіл гр.Мазепі Володимиру Петровичу (ід.номер ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0063га в оренду терміном на два роки для обслуговування викупленого торгового павільйону з реконструкцією під магазин за адресою вул. А.Чехова.

 

6/34/97 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,1150га за адресою вул. ________гр.Бендерській Б.О.

Розглянувши звернення гр.Бендерської Богдани Олексіївни, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Бендерській Богдані Олексіївні (ід. номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кад.номер 6110100000150030026) по зміні її цільового призначення площею 0,1150га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

 

6/34/98 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,6035га для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул. Спортивна гаражному кооперативу «Кенотрон»

Розглянувши звернення гаражного кооперативу «Кенотрон», керуючись ст.12,123,124,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гаражному кооперативу «Кенотрон» (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,6035га для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул. Спортивна.

2.Надати гаражному кооперативу «Кенотрон» (ід.код ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000040010130) площею 3,6035га для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул. Спортивна.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гаражний кооператив «Кенотрон» в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/99 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення від 22.03.2013р. №6/30/19 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0130га фізичній особі-підприємцю Карпі О.В. за адресою вул. Чалдаєва»

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Карпи Олександри Василівни, керуючись ст.12, 123, 124, Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення від 22.03.2013р. №6/30/19 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0130га фізичній особі-підприємцю Карпі О.В. за адресою вул. Чалдаєва» та доповнити його пунктами:

1.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та фізичною особою-підприємцем Карпою Олександрою Василівною, зареєстрований в книзі записів реєстрації договорів оренди землі від 17 листопада 2009 року за №3751 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

1.2.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та фізичною особою-підприємцем Карпою Олександрою Василівною, зареєстрований в книзі записів реєстрації договорів оренди землі від 23 вересня 2008 року за №3230 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

 

6/34/100 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0024га гр.Подюку О.П. за адресою вул. Б.Хмельницького,9

Розглянувши звернення гр.Подюка Олега Петровича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити .Подюку Олегу Петровичу (ід.номер ________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000020250021) площею 0,00246га терміном на п’ять років для обслуговування гаража за адресою вул. Б.Хмельницького,9.

2.Зобов’язати гр.Подюка Олега Петровича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/101 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0510га за адресою вул. ________гр.Топорницькій О.М.

Розглянувши звернення гр.Топорницької Олени Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Топорницькій Олені Михайлівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у власність площею до 0,0510га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ________.

 

6/34/102 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 26.08.2010р. №5/38/23 «Про встановлення розмірів орендної плати за землю та врегулювання питань, пов’язаних з коригуванням нормативної грошової оцінки землі»

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 18.07.2014р. №6/49/127

Розглянувши пропозицію постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з метою підтримки суб’єктів земельних відносин, керуючись Земельним кодексом України, Податковим кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про місцеве самоврядування в Україні", приймаючи до уваги висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в рішення міської ради від 26.08.2010 року № 5/38/23 «Про встановлення розмірів орендної плати за землю та врегулювання питань, пов’язаних з коригуванням нормативної грошової оцінки землі»:

1) в пункті 1.6 слова «в розмірі 0,09 відсотка від земельного податку» замінити словами «в розмірі земельного податку з коефіцієнтом 0,09»;

2) в пункті 1.7 слова «в розмірі 0,09 відсотка від земельного податку» замінити словами «в розмірі земельного податку з коефіцієнтом 0,09»;

3) в пункті 1.9 слова «в розмірі 0,09 відсотка від земельного податку» замінити словами «в розмірі земельного податку з коефіцієнтом 0,09»;

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/34/103 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0005га ФО-П Дохтору О.Р. за адресою вул. 15 Квітня

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Дохтора Олега Романовича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Дохтору Олегу Романовичу (ід.номер ________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000050080008) площею 0,0005га терміном на два роки для обслуговування кіоску по ремонту годинників за адресою вул. 15 Квітня.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Дохтора Олега Романовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/104 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0017га за адресою просп.Злуки ФО-П Мотилю О.М.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Мотиля Ореста Михайловича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Мотилю Оресту Михайловичу (ід.номер ________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000040010025) площею 0,0017га терміном на два роки для обслуговування торгового кіоску за адресою просп.Злуки.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Мотиля Ореста Михайловича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/105 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0030га фізичній особі-підприємцю Чайковській Л.Б. за адресою вул. 15 Квітня

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Чайковської Лілії Броніславівни про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Чайковській Лілії Броніславівні (ід.номер ________) договір оренди земельної ділянки (кад.номер 6110100000050010010) площею 0,0030га терміном на два роки для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. 15 Квітня.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Чайковську Лілію Броніславівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/106

В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею до 0,0139га за адресою вул. ________гр.Савулі І.М.

Розглянувши звернення гр.Савули Ірини Михайлівни, керуючись ст.12, 20, 35, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Савулі Ірині Михайлівні (ід.номер ________) на розроблення проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000100040019) площею до 0,0139га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

 

6/34/107 В.Л.Кібляр

Про внесення змін до рішень міської ради від 13.03.2007р. №5/7/52 «Про затвердження положення про порядок визначення плати за встановлення земельного сервітуту», від 17.08.2012р. №6/23/92 «Про затвердження примірного договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасової споруди», від 22.03.2013р. №6/30/80 «Про затвердження примірного договору про встановлення земельного сервітуту»

Керуючись ст. 12, 98, 100 Земельного Кодексу України, ст. 401 Цивільного кодексу України, ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в Положення про порядок визначення плати за встановлення земельного сервітуту (надалі-Положення), затверджене додатком до рішення міської ради від 13.03.2007р. №5/7/52 «Про затвердження Положення про порядок визначення плати за встановлення земельного сервітуту»:

1.1.Пункт 2.2. Положення викласти в наступній редакції: «2.2. Розмір плати за земельний сервітут розраховується з відповідним розміром до земельного податку, з урахуванням коефіцієнтів, встановлених відповідними нормативно-правовими актами та коефіцієнтів індексації.».

1.2.Пункт 2.3. Положення викласти в наступній редакції: «2.3. В залежності від виду економічної діяльності, враховуючи цільове призначення та функціональне використання земельної ділянки, встановити наступні розміри річної плати за земельний сервітут:

- Для проходу та проїзду по наявному шляху та паркуванню автотранспорту - в однократному розмірі земельного податку;

- Для встановлення будівельних риштувань та складування будівельних матеріалів, будівельних майданчиків - в трикратному розмірі земельного податку;

- Для обслуговування та будівництва інженерних мереж комунікацій в межах охоронних зон- в однократному розмірі земельного податку;

- Для розміщення літніх майданчиків, тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності - в шестикратному розмірі земельного податку».

1.3.Пункт 2.4. Положення викласти в наступній редакції: «2.4. Плата за земельний сервітут вноситься щомісячно протягом 30 (тридцяти) календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця, на відповідний рахунок місцевого бюджету.»

2.Внести зміни в Примірний договір про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасової споруди (надалі – Примірний договір), затверджений додатком до рішення міської ради від 17.08.2012р. №6/23/92 «Про затвердження примірного договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасової споруди»:

2.1.Пункт 3.1. Примірного договору викласти в наступній редакції: «3.1. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки станом на ___________ року – __________ гривень.

Плата за Договором вноситься у грошовій формі з розрахунку ______ (відсоток від нормативної грошової оцінки земельної ділянки або розмір земельного податку) за рік, в розмірі __,__ грн. щомісячно, з врахуванням коефіцієнтів, встановлених відповідними нормативно-правовими актами та коефіцієнтів індексації.»;

2.2.Пункт 3.2. Примірного договору викласти в наступній редакції: «3.2. Визначення розміру плати переглядається «Сервітуарієм» самостійно в разі зміни нормативної грошової оцінки земельної ділянки, коефіцієнтів, встановлених відповідними нормативно-правовими актами, коефіцієнтів індексації грошової оцінки земель, розміру плати за земельний сервітут, а також в інших випадках, передбачених чинним законодавством України»;

2.3.В пункті 3.7. Примірного договору замість слів «орендної плати за землю» читати «плати за користування сервітутом».

2.4.Доповнити Договір пунктом 3.11.: «3.11. Договір вважається продовженим на той самий строк і на тих самих умовах в разі добросовісного виконання істотних умов договору «Сервітуарієм». У цьому випадку укладається додаткова угода про поновлення договору у встановленому законодавством порядку.».

2.5.В Примірному договорі замість слів «Додаток 5. Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.» читати «Додаток 5. Документ, що підтверджує нормативну грошову оцінку земельної ділянки».

3.Внести зміни в Примірний договір про встановлення земельного сервітуту (надалі –Договір), затверджений додатком до рішення міської ради від 22.03.2013р. №6/30/80 «Про затвердження примірного договору про встановлення земельного сервітуту»:

3.1.Пункт 3.1. Договору викласти в наступній редакції: «3.1. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки станом на ___________ року – __________ гривень.»;

3.2.Пункт 3.2. Договору викласти в наступній редакції: «3.2. Плата за Договором вноситься у грошовій формі з розрахунку ______ (відсоток від нормативної грошової оцінки земельної ділянки або розмір земельного податку) за рік, в розмірі __,__ грн. щомісячно, з врахуванням коефіцієнтів, встановлених відповідними нормативно-правовими актами та коефіцієнтів індексації.»;

Визначення розміру плати переглядається «Сервітуарієм» самостійно в разі зміни нормативної грошової оцінки земельної ділянки, коефіцієнтів, встановлених відповідними рішеннями нормативно-правовими актами, коефіцієнтів індексації грошової оцінки земель, розміру плати за земельний сервітут.»;

3.3.Пункт 3.6. Договору викласти в наступній редакції: «3.6. Розмір плати за цим Договором обов’язково переглядається в разі зміни нормативної грошової оцінки земельної ділянки, коефіцієнтів, встановлених відповідними нормативно-правовими актами, коефіцієнтів індексації грошової оцінки земель, розміру плати за земельний сервітут, а також в інших випадках, передбачених чинним законодавством України»;

3.4.В Примірному договорі замість слів «Додаток 4. Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.» читати «Додаток 4. Документ, що підтверджує нормативну грошову оцінку земельної ділянки».

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/108 В.Л.Кібляр

Про внесення змін в рішення міської ради від 22.03.2013 року № 6/30/63 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0050 га для влаштування та обслуговування гаража за адресою вул. Руська,32 гр.Романській Д.П.»

Розглянувши звернення гр.Романської Дарії Павлівни, керуючись ст.12,40,118,121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 22.03.2013 року № 6/30/63 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0050 га для влаштування та обслуговування гаража за адресою вул. Руська,32 гр.Романській Д.П.» та замість слів та цифр «до 0,0050га» читати «до 0,0100га».

 

6/34/109 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,0003га за адресою вул. Кн.Острозького,21 гр. Литвинцю А.М.

Розглянувши звернення гр.Литвинця Андрія Мирославовича, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Литвинцю Андрію Мирославовичу (ід. номер ________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0003га терміном на п’ять років для влаштування входу, проходу до власного приміщення за адресою вул. Кн.Острозького,21.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/34/110 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «Галицький ринок» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. Леся Курбаса (до В. Великого) відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «Галицький ринок» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. Леся Курбаса (до В. Великого).

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000040050055) площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «Галицький ринок» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. Леся Курбаса (до В. Великого).

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/34/111 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0130га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «Вул. Бережанська» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. Бережанська (до центру) відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 31.10.2013 р. №6/38/23

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0130га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «Вул. Бережанська» з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул. Бережанська (до центру).

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000130080165) площею 0,0130га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «Вул. Бережанська» з об’єктом торгово-побутового призначення з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду за адресою вул. Бережанська (до центру).

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/34/112 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4755га для обслуговування нежитлової будівлі, будівлі торгового комплексу «Бесарабка» під літ. А, А’ за адресою вул. Живова, 9 Ворко Г. В., Ворку В. Є., Ворку Ю. Є., Вівчарівській Г. К., Поліщуку С. В.

Розглянувши звернення гр. Ворко Галини Володимирівни, Ворка Володимира Євгеновича, Ворка Юрія Євгеновича, Вівчаровської Ганни Каролівни, Поліщука Сергія Васильовича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Ворко Галині Володимирівні (ід.номер ________), Ворку Володимиру Євгеновичу (ід.номер ________), Ворку Юрію Євгеновичу (ід.номер ________), гр.Вівчаровській Ганні Каролівні (ід.номер ________), Поліщуку Сергію Васильовичу (ід.номер ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4755га для обслуговування нежитлової будівлі, будівлі торгового комплексу «Бесарабка» під літ. А, А’ за адресою вул. Живова, 9.

2.Припинити право користування товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільський міський ринок ЛТД» (ід. код ________) частиною земельної ділянки площею 0,4755га за адресою вул. Живова, 9, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати в оренду терміном на десять років гр. Ворко Галині Володимирівні (ід.номер ________), Ворку Володимиру Євгеновичу (ід.номер ________), Ворку Юрію Євгеновичу (ід.номер ________), гр. Вівчаровській Ганні Каролівні (ід.номер ________), Поліщуку Сергію Васильовичу (ід.номер ________) земельну ділянку площею 0,4755га (кад.номер 6110100000120170110) для обслуговування нежитлової будівлі, будівлі торгового комплексу «Бесарабка» під літ. А, А’ за адресою вул. Живова, 9.

4.Віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати гр. Ворко Галину Володимирівну, Ворка Володимира Євгеновича, Ворка Юрія Євгеновича, гр. Вівчаровську Ганну Каролівну, Поліщуку Сергію Васильовичу в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

6.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільський міський ринок ЛТД» в двомісячний термін внести зміни в договір оренди землі від 21.02.2003р., зареєстрований 24.04.2003р. №757.

 

6/34/113 В.Л.Кібляр

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,1180га за адресою вул. Леся Курбаса, 2а ТОВ «Торгова мережа «Барвінок», гр.Сапеляк І. М., гр.Сапеляку В.М., гр.Іноземцеву І. М.

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова мережа «Барвінок», гр.Сапеляк Ірини Михайлівни, гр.Сапеляка Василя Михайловича, гр.Іноземцева Іллі Миколайовича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Торгова мережа «Барвінок» (ід.код ________), гр. Сапеляк Ірині Михайлівні (ід.номер ________), гр. Сапеляку Василю Михайловичу (ід. номер ________), гр. Іноземцеву Іллі Миколайовичу (ід. номер ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,1180га за адресою вул. Леся Курбаса, 2а.

2.Вилучити з користування товариства з обмеженою відповідальністю «Родина Тарашевських» (ід.код ________) земельну ділянку площею 0,1180га за адресою вул. Леся Курбаса, 2а, враховуючи письмову згоду землекористувача;

2.1.Договір оренди землі від 31.10.2008р., зареєстрований в книзі записів засвідчення факту реєстрації договорів оренди землі 01.12.2008р. №3375 та у Тернопільській регіональній філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру», про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 16.12.2008р. за №040866100571 - розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Торгова мережа «Барвінок» (ід.код ________), гр. Сапеляк Ірині Михайлівні (ід.номер ________), гр. Сапеляку Василю Михайловичу (ід.номер ________), гр.Іноземцеву Іллі Миколайовичу (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,1180га (кад.номер 6110100000040030021) для обслуговування нежилого приміщення, приміщення торгового центру за адресою вул. Леся Курбаса, 2а.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Торгова мережа «Барвінок», гр. Сапеляк Ірину Михайлівну, гр. Сапеляка Василя Михайловичу, гр. Іноземцева Іллю Миколайовича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/34/114 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу «Тернопільському міському району електричних мереж» відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго» на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Коцюбинського

Розглянувши звернення «Тернопільського міського району електричних мереж» відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго», керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл «Тернопільському міському району електричних мереж» відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго» (ід.код ________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0010 га терміном на п’ять років для встановлення та експлуатації розвантажувальної підстанції за адресою вул. Коцюбинського.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в пункті 1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування,приватизації,продажу та оренди землі.

 

6/34/115 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Поліська,3 гр.Юзьківу Т.П.

Розглянувши звернення гр.Юзьківа Тараса Петровича, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Юзьківу Тарасу Петровичу (ід.номер ________) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6530га для обслуговування нежилих приміщень та будівлі приміщень по виготовленню вентиляційних систем за адресою вул. Поліська,3.

 

6/34/116 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0827га за адресою вул. Чумацька,5б гр. Гуді І.Б.

Розглянувши звернення громадянина Гуди Ігоря Богдановича, керуючись ст.12, 123, 124, 186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Гуді Ігорю Богдановичу (ід.номер ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0827га для обслуговування та реконструкції нежитлового приміщення – приміщення гаража з використанням в рекреаційних цілях і будівництвом причалу та елінгу за адресою вул. Чумацька,5б.

2.Вилучити з користування закладу об’єднання громадян «Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа «Буревісник» (ід.код ________) земельну ділянку площею 0,0506га за адресою вул. Чумацька,5б, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати гр.Гуді Ігорю Богдановичу (ід.номер ________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000010020002) площею 0,0827га для обслуговування та реконструкції нежитлового приміщення – приміщення гаража з використанням в рекреаційних цілях і будівництвом причалу та елінгу за адресою вул. Чумацька,5б.

4.Зобов’язати гр.Гуду Ігора Богдановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/117 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0150га за адресою вул. Живова, 9 ТОВ «РКФ-Інвест»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «РКФ-Інвест», керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «РКФ-Інвест» (ід. код ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0150га для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Живова, 9.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «РКФ-Інвест» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/118 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0030га за адресою вул. Академіка Корольова,4а
ФО-П Лисобею Р.М.

Розглянувши клопотання ФО-П Лисобея Руслана Миколайовича, керуючись ст.12,120,123,124 Земельного кодексу України, ст.19, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Лисобею Руслану Миколайовичу (ід.номер ________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0030га в оренду терміном на два роки для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Академіка Корольова,4а.

 

6/34/119 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0470 га для обслуговування викупленого нежитлового приміщення за адресою вул. Живова, 2 ТОВ магазин «Серет»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю магазин «Серет», керуючись ст.12,120,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю магазин «Серет» (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0470 га для обслуговування викупленого нежитлового приміщення за адресою вул. Живова,2.

2.Надати товариству з обмеженою відповідальністю магазин «Серет» (ід.код ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад. номер 6110100000120120035) площею 0,0470га для обслуговування викупленого нежитлового приміщення за адресою вул. Живова, 2.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю магазин «Серет» в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/34/120 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. ________гр.Стуковій Л.А.

Розглянувши звернення гр.Стукової Любові Анатоліївни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Стуковій Любові Анатоліївні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га з передачею її у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. ________.

2.Зобов’язати гр. Стукову Любов Анатоліївну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/121 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул. ________ гр.Козак О.Ф.

Розглянувши звернення гр.Козак Ольги Федорівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Козак Ользі Федорівні (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га з передачею її у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою вул. ________.

2.Зобов’язати гр. Козак Ольгу Федорівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/122 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею до 0,0040га за адресою вул. Микулинецька, 111б гр.Купчаку І. С.

Розглянувши звернення гр.Купчака Ігоря Степановича, керуючись ст. 12, 120, 123, 124, 141 Земельного Кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Купчаку Ігорю Степановичу (ід.номер ________) на розроблення технічної документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) в оренду терміном на п’ять років площею 0,0040га для обслуговування павільйону за адресою вул. Микулинецька, 111б.

2.Зобов’язати гр.Купчака Ігора Степановича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначеної в п.1 даного рішення.

 

6/34/123 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0676га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Кн.Острозького,____ об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Острозького,___”

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 28.10.2014р. №6/52/151

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Острозького,___”, керуючись ст.12,123,124,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Острозького,___” (ід. код _______) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0676га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Кн.Острозького,_____ з правом передачі безоплатно у власність.

 

6/34/124 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0450га за адресою просп. Степана Бандери відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/93

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код_________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0450га в оренду терміном на десять років для облаштування зупинки громадського транспорту «проспект С.Бандери» (від центру) за адресою просп. Степана Бандери.

2.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд міської ради.

 

6/34/125 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1870га, наданої для обслуговування гаражів за адресою вул. Лук’яновича,8 гр.Кучеренку І.А.

Розглянувши звернення гр.Кучеренка Івана Анатолійовича, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1870га, наданої для обслуговування гаражів за адресою вул. Лук’яновича,8 гр.Кучеренку Івану Анатолійовичу (ід.номер ________).

 

6/34/126 В.Л.Кібляр

Про надання земельної ділянки площею 0,1605га за адресою вул. Над Яром КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право земельною ділянкою площею 0,1605га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Над Яром.

2.Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований в книзі записів державних актів на право постійного користування землею від 30.10.2000року за №5413– вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ________) в постійне користування земельну ділянку (кад. номер 6110100000070080104) площею 0,1605га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Над Яром.

4.Зобов’язати комунальне підприємство фірму “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради в місячний термін оформити право земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/34/127 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель  за адресою вул. Приміська гр.Шкробот Х.В.

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 18.07.2014р. №6/49/101

Розглянувши звернення гр. Шкробот Христини Володимирівни керуючись ст.12,35,118,121 Земельного кодексу України,  враховуючи висновок постійної комісії  міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі,  з питань містобудування міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадянці Шкробот Христині Володимирівні (ід.номер __) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель за адресою вул. Приміська.

 

6/34/128

В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «Дендропарк» (від центру) за адресою вул. Бережанська відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «Дендропарк» (від центру) за адресою вул. Бережанська.

2.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000130010114) площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «Дендропарк» (від центру) за адресою вул. Бережанська з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

2.1Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку.

4.Пункт №9 додатку до рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/36 «Про затвердження переліку земельних ділянок та надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, право оренди на які підлягає продажу на аукціоні» - вважати таким, що втратив чинність .

 

6/34/129 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «бульв.Куліша» (до центру) за адресою вул. 15 Квітня відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,123,124,142,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «бульв.Куліша» (до центру) за адресою вул. 15 Квітня.

2.Вилучити з користування управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради (ід. код ________) земельну ділянку площею 0,0100га за адресою вул. 15 Квітня, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради (ід.код ________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000050010039) площею 0,0100га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення «бульв.Куліша» (до центру) за адресою вул. 15 Квітня з можливістю передачі даної земельної ділянки в суборенду.

4.Віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

5.Зобов’язати відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку.

 

6/34/130 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0733га управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка, 21

Розглянувши звернення управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92,123 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кад.номер 6110100000020240024) площею 0,0733га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка,21.

2.Надати управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради (ід.код ________) в постійне користування земельну ділянку (кад.номер 6110100000020240024 ) площею 0,0733га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка,21.

3.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/131 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0200га за адресою вул. Лозовецька,24а гр.Фесику В.Л.

Розглянувши клопотання гр.Фесика Віталія Любомировича, керуючись ст.12,120,123,124 Земельного кодексу України, ст.19, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Фесику Віталію Любомировичу (ід.номер ________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0200га в оренду терміном на два роки для обслуговування павільйону за адресою вул. Лозовецька,24а.

 

6/34/132 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0684га за адресою вул. Н.Яремчука,19 гр.Прокопенко В.П., Прокопенко А.А.

Розглянувши звернення гр.Прокопенко Віри Павлівни, Прокопенко Артура Андрійовича, керуючись ст.12, 40, 89, 116, 118, 120, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Прокопенко Вірі Павлівні (ід.номер ________), Прокопенку Артура Андрійовичу (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,0684га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Н.Яремчука,19.

2.Пункт 8 додатку до рішення міської ради від 24.02.11р. №6/6/135 „Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі (Гайда Т.Т. та інші)” – вважати таким, що втратив чинність у зв’язку із смертю землекористувача.

 

6/34/133 В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га за адресою вул. ________гр.Кордубі В.М.

Розглянувши звернення гр.Кордуби Віри Маркіянівни, керуючись ст.12, 35, 79-1, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. ________гр.Кордубі Вірі Маркіянівні.

2.Надати гр.Кордубі Вірі Маркіянівні (ід. номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000120160141) площею 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. ________.

3.Зобов’язати гр.Кордубу Віру Маркіянівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

 

6/34/134 В.Л.Кібляр

Про розірвання договору суборенди землі за адресою вул. Лучаківського СК «Надія-М»

Розглянувши звернення споживчого кооперативу «Надія-М», керуючись ст.12,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Договір суборенди землі, укладений між товариством з обмеженою відповідальністю «Агроресурси» та споживчим кооперативом «Надія-М», на земельну ділянку площею 0,3845га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими стоянками автомобілів і блоком обслуговування населення за адресою вул. Лучаківського, зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 01.04.2011р. за №611010004000124 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

 

6/34/135 В.Л.Кібляр

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,01га для обслуговування павільйону по обслуговуванню автотранспорту за адресою вул. Протасевича ФО-П Немому Р.І.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Немого Руслана Івановича про поновлення договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Немому Руслану Івановичу (ід.номер ________) договір оренди земельної ділянки площею 0,01га (кад.номер 6110100000080130029) терміном на п'ять років для обслуговування павільйону по обслуговуванню автотранспорту за адресою вул. Протасевича.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Немого Руслана Івановича в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.

 

6/34/136 В.Л.Кібляр

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0622га за адресою пров.Цегельний,1 під будівництво офісних приміщень із вбудованими гаражами-стоянками ТОВ «Технотерн Плюс»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Технотерн Плюс», керуючись ст.12,20,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Технотерн Плюс» (ід. код ________) на складання проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0622га, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, під будівництво офісних приміщень із вбудованими гаражами-стоянками за адресою пров.Цегельний,1.

 

6/34/137

Протокольні доручення

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Начальнику відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Левчуку Р.Д. підготувати вичерпну відповідь на запитання, поставлені в зверненні гр.Деркача А.М. та надати дану інформацію депутатам міської ради на черговій сесії міської ради.

2.Провести службову перевірку щодо причин неотримання депутатами міської ради в матеріалах сесії додатку до проекту рішення "Про затвердження плану червоних ліній магістральних вулиць: План червоних ліній магістральних вулиць центральної частини міста" та надати інформацію міському голові про результати перевірки.

3.Начальнику Тернопільського міського відділу УМВСУ в Тернопільській області Хілюку О.Б.:

3.1.посилити контроль за дотриманням громадського порядку за адресами вул. Просвіти,19 та вул. Просвіти,21;

3.2.перевірити факти розпиття спиртних напоїв за адресою вул. Київська,9 та функціонування інтерактивних закладів за адресою вул. Київська:

3.3.спільно з управлінням муніципальної поліції посилити роботу з ліквідації стихійної торгівлі в м. Тернополі.

4.Керівнику постійно діючої робочої групи для організації та проведення робіт з демонтажу малих архітектурних форм (тимчасових кіосків, павільйонів, літніх майданчиків, самовільно встановлених спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами), які влаштовані на земельних ділянках без документів, що посвідчують право користування землею Снітинському В.Є. 22.06.2013 р. доповісти міському голові про демонтаж торгового павільйону «Інга» за адресою просп.Злуки,1, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 05.06.2013 р. №614.

5.Рекомендувати прокуратурі м. Тернополя посилити роботу щодо погашення заборгованості плати за землю відкритим акціонерним товариством «Текстерно».

 

miskrada_download    Рішення міської ради з додатками

Поіменне голосування депутатів Тернопільської міської ради шостого скликання під час 34 сесії 06.06.13 року