Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення конкурсу «Феєрія новорічного міста»

02.11.2021р.

№224

 

Внесено зміни відповідно до розпоряження міського голови від 18.11.2021 №235

 

Про проведення конкурсу «Феєрія новорічного міста»

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою створення святкової атмосфери та привабливого оформлення об’єктів на території Тернопільської міської територіальної громади в період новорічно-різдвяних свят:

1. Оголосити проведення конкурсу «Феєрія новорічного міста» з 01 грудня 2021 року по 20 січня 2022 року.

2. Затвердити Положення про проведення конкурсу «Феєрія новорічного міста», згідно з додатком 1 (додається).

3. Затвердити склад конкурсної комісії з підведення підсумків конкурсу «Феєрія новорічного міста», згідно з додатком 2 (додається).

4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, здійснювати організаційне забезпечення проведення конкурсу у номінації «Зелена модниця» та «Настрій дарований серцем».

5. Відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів здійснювати організаційне забезпечення проведення конкурсу у номінації «Карнавал прикрас»

6. Відділу обліку та фінансового забезпечення передбачити кошти в сумі 12500.0 (дванадцять тисяч п’ятсот) гривень для грошової винагороди переможцям конкурсу при формуванні бюджету на 2022 рік.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.

 

 

Міський голова                                      Сергій НАДАЛ