Про зміни на деяких маршрутах громадського транспорту та оплату міською радою за харчування у дитсадках: дайджест новин

Дайджест актуальних подій у Тернополі за період 17-21 лютого 2020 року.

ГОЛОВНЕ ЗА ТИЖДЕНЬ

***

Маршрутне таксі № 35 та тролейбус №5 змінять свій напрямок.  Детальніше про зміни маршруту громадського транспорту, - читайте у новині.

***

У Тернополі  затверджено список тротуарів, які планують відремонтувати у 2020 році. Деталі шукайте тут.

***

Тернопільська міська рада оплачуватиме 30% вартості харчування дітей у дошкільних навчальних закладах. Батьки сплачуватимуть решту суми - 70 %. Про те, яку сума та умови оплати за харчування можна прочитати у новині.

***

Стартувала акція з протидії наркотикам #Місто_проти, яку Тернопільська міська рада ініціювала спільно з громадською організацією «Спасіння». Про те, де безкоштовно надають консультації рідним та близьким тернополян, які опинилися в залежності від алкоголю чи наркотичних речовин, можна дізнатися за посиланням.

***

У Тернополі проведуть  Open Data Campus, який допоможе створити корисні сервіси для мешканців громади на основі відкритих даних. Як зареєструватися на Campus, дізнавайтеся за посиланням

***

Тернополяни вшанували пам'ять полеглих захисників Дебальцівського плацдарму та героїв Небесної сотні. У ці дні провели мітинг- реквієм та покладання квітів до пам’ятних знаків.

ПОТОЧНА РОБОТА

Цього тижня на вулицях Тернополя проводили демонтаж рекламних конструкцій. Де саме проводився демонтаж конструкцій читайте тут і тут.