Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Політики у сфері якості виконавчих органів Тернопільської міської ради

Пункти 1,2,3,4,6 рішення втратили чинність відповідно до рішення виконавчого комітету від 06.05.2021 №334 

 

Керуючись Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до  стандарту  ISO 9001-2015,  п.5.2.1 Настанови у сфері якості Тернопільської міської ради, з метою  підвищення ефективності діяльності виконавчих органів міської ради та їх посадових осіб, впровадження європейських стандартів місцевої демократії, спрямованих на надання якісних і доступних послуг виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити Політику у сфері якості виконавчих органів Тернопільської міської ради згідно з додатком (додається).

2.Керівникам виконавчих органів міської ради довести Політику у сфері якості виконавчих органів Тернопільської міської ради до відома усіх працівників.

3.Управлінню матеріального забезпечення та інформаційних технологій забезпечити виготовлення та заміну презентаційної версії Політики у сфері якості виконавчих органів Тернопільської міської ради , що знаходиться на першому поверсі  міської ради.

4.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації розмістити Політику у сфері якості виконавчих органів Тернопільської міської ради  на офіційному сайті міської ради в розділі «Система управління якістю».

5.Вважати такими, що втратили чинність пункти1,2 рішення виконавчого комітету від 23.11.2011р. № 1975 «Про затвердження  Політики якості та Цілей виконавчих органів Тернопільської міської ради на 2012 рік», рішення виконавчого комітету міської ради від 07.08.2018 року №600.

6.Під час проведення внутрішніх аудитів у виконавчих органах міської ради перевіряти відповідність діяльності структурних підрозділів вимогам ухваленої Політики у сфері якості.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Хімейчука І.С.