Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

30.09.11

 

6/14/1

Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

З метою усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про регулювання містобудівної діяльності”, Земельним кодексом України, протоколом Духовної ради, протоколом постійнодіючої комісії з питань, пов’язаних із самочинним будівництвом на території міста Тернополя, рішенням міської ради від 20.06.2011 р. №6/9/4 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території пам’ятки природи «Тернопільське джерело», зважаючи на те, що земельні ділянки зелених зон належать до земель рекреаційного призначення, враховуючи лист інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Тернопільській області від 24.06.2011 р. №7/19-1106, висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Управлінням муніципальної поліції, житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, з питань містобудування та архітектури, відділу земельних ресурсів здійснити знесення самочинно збудованих споруд та огорожі в парку Національного відродження.

2.Затвердити склад робочої групи для організації проведення робіт, викладених у п.1 даного рішення, згідно з додатком (додається).

3.Комунальним підприємствам „Тернопільміськсвітло”, „Тернопільводоканал”, „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця”, „Міськшляхрембуд” виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу.

4.Тернопільському міському РЕМу забезпечити від’єднання від електропостачання самочинно збудованої споруди в парку Національного відродження.

5.Доручити КП „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” забезпечити знесення самочинно збудованих споруд та огорожі в парку Національного відродження.

6.Проведення робіт зі знесення оформити згідно законодавства.

7.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників МВ УМВС України у Тернопільській області.

8.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в газеті „Тернопіль Вечірній”.

9.Заступнику начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Лесіву М.Ф. забезпечити координацію робіт, контроль за виконанням робіт покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Камінського В.В.

10.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Камінського В.В., постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/14/2

Про внесення змін до рішень міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 та від 16.08.2011 р. №6/13/35

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 17.05.2012 р. №6/21/24

Вважати такими що втратили чинність п. 6. – 6.7. та додаток №6 до рішення згідно з рішенням міської ради від 16.12.2011 р. №6/16/18

Керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", враховуючи висновки постійних комісій міської ради, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести наступні зміни в Положення про управління надзвичайних ситуацій Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 "Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради"

1.1.В підпункті 2.1. пункту 2 абзац „навчання населення діям в умовах надзвичайних ситуацій” викласти в такій редакції: „інформування про дії населення в умовах надзвичайних ситуацій”;

1.2.В підпункті 2.2. пункту 2 абзац „організовує і проводить підготовку керівного складу органів управління, формувань цивільного захисту та населення до дій у надзвичайних ситуаціях” викласти в такій редакції: „організовує підготовку керівного складу органів управління, формувань цивільного захисту та населення до дій у надзвичайних ситуаціях”;

1.3.В підпункті 2.2. пункту 2 абзац „контролює проведення навчань, тренувань по цивільній обороні на підприємствах, в установах і організаціях міста, незалежно від форм власності” викласти в такій редакції: „веде облік проведення навчань, тренувань по цивільній обороні на підприємствах, в установах і організаціях міста, незалежно від форм власності”;

1.4.Підпункт 2.2. пункту 2 доповнити новим абзацом такого змісту: «інформує правоохоронні органи про виявлені на об'єктах господарювання та територіях порушення, які можуть призвести до виникнення надзвичайних ситуацій»;

1.5.В пункті 6 підпункт 6.1.11 викласти в наступній редакції: «6.1.11. Затверджує положення структурних підрозділів управління»;

1.6.Викласти Положення про управління надзвичайних ситуацій Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком №1 (додається).

2.Внести зміни в п.4.6 Положення про управління правового забезпечення Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради» та викласти його у новій редакції: «4.6 В разі відсутності начальника управління правового забезпечення та заступника начальника управління правового забезпечення - начальника відділу претензійно-позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях, міський голова, за поданням начальника управління правового забезпечення визначає виконуючого обов’язки з числа посадових осіб управління правового забезпечення.».

2.1.Викласти Положення про управління правового забезпечення Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком №2 (додається).

3.Внести зміни в Положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011р №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»:

3.1.Вважати таким, що втратив чинність п.4.3. Положення;

3.2.Доповнити пункт 1.5 Положення словами "перед контрагентами (сторонами) правочинів" після слова "зобов'язань";

3.3.Викласти Положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, в новій редакції, згідно з додатком №3 (додається).

4.Внести зміни та доповнення в Положення про управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011р №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»:

4.1.підпункт 5.3.3. розділу 5 «Керівництво» викласти в редакції «Затверджує положення про структурні підрозділи управління»;

4.2.Пункт 5.4. викласти в наступній редакції «На посаду начальника управління, в порядку визначеному Законом України «Про службу в органах місцевого самоврядування», може бути призначена особа, яка має відповідну освіту і професійну підготовку, володіє державною мовою в обсягах, достатніх для виконання службових обов'язків»,

4.3. п. 5.5 - вилучити;

4.4.Розділ 6 «Ліквідація» вважати розділом «8».

4.5.Доповнити Положення розділом 6 «Структура» та п. 6.1. «Структурними підрозділами управління є відділ контролю за правопорушеннями і сектор взаємодії» і п.6.2. «Керівники структурних підрозділів діють на підставі цього положення, положення про структурні підрозділи.»;

4.6.Доповнити Положення розділом 7. «Відповідальність» та пунктом 7.1. «Начальник, заступник начальника, співробітники управління несуть відповідальність за своєчасне повне і якісне виконання доручень міського голови, рішень виконкому і сесій Тернопільської міської ради, за невиконання обов’язків, зазначених в посадових інструкціях, згідно з діючим законодавством України.».

4.7.Викласти Положення про управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради в новій редакції згідно з додатком №4 (додається).

5.Доповнити пункту 4.7. Положення про управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 16.08.2011 р. № 6/13/35 «Про внесення змін в Положення про виконавчі органи» другим підпунктом «затверджує положення про структурні підрозділи, які входять до складу управління».

5.1.Викласти Положення про управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком №5 (додається).

6.Внести зміни та доповнення в Положення про управління соціальної політики Тернопільської міської ради затверджене рішенням міської ради від 16.08.2011 р. № 6/13/35 «Про внесення змін в Положення про виконавчі органи»:

6.1.Пункт 1.4. читати в наступній редакції: «Управлінню підпорядкований: 1.4.1.Тернопільський міський центр з нарахування і виплати допомог; 1.4.2.Комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів».

6.2.Підпункт 2.1.4 пункту 2 читати в наступній редакції: «Забезпечення виконання державних програм соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.».

6.3. Підпункт 4.6. пункту 4 читати в наступній редакції: «Структура управління складається з:

- відділу соціальних інспекторів;

-          відділу обслуговування ветеранів та інвалідів і здійснення контролю за призначенням і виплатою пенсій, допомог;

- сектор обслуговування ветеранів та інвалідів;

- сектор з контролю за призначенням і виплатою пенсій, допомог;

- відділ фінансів та бухгалтерського обліку;

- сектор персоніфікованого обліку.».

6.4.Підпункт 4.7 вважати підпунктом 4.8.

6.5.Доповнити пункт 2 підпунктом 2.1.10. «Підтримка функціонування апаратно-програмних засобів управління у складі єдиної інформаційної мережі Мінпраці, а також єдине комп’ютерне інформаційне і телекомунікаційне середовище.».

6.6.Доповнити пункт 4 підпунктом. 4.7. «До складу управління входить міський територіальний центр соціального обслуговування ( надання соціальних послуг);».

6.7.Викласти Положення про управління соціальної політики Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком №6 (додається).

7.Внести зміни до Положення про управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, затверджене рішенням Тернопільської міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»: у пункті 4.1.5. замість слів: «з першим заступником міського голови», читати: «з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради» та виключити пункти 4.4. та 6.2.

7.1.Викласти Положення про управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком №7 (додається).

8.Внести зміни та доповнення до Положення про відділ кадрового забезпечення Тернопільської міської ради, затверджене рішенням Тернопільської міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради».

8.1.Пункт 1.2 після слів «Про інформацію» доповнити словами «Про засади запобігання і протидії корупції», Постановою Кабінету міністрів України «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» – далі за текстом.

8.2.Пункт 3.25 викласти в наступній редакції: «Здійснює організаційні заходи щодо подання посадовими особами міської ради Декларації згідно із Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».

8.3.В пункті 4.7 замість слів «Довідником типових професійно-кваліфікаційних характеристик посад державних службовців» читати «Типовими професійно-кваліфікаційними характеристиками посадових осіб місцевого самоврядування, затвердженого наказом Головдержслужби від 29.12.2009р. №406.».

8.4.Розділ 6 «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ» викласти в наступній редакції: «Начальник та працівники відділу, що вчинили правопорушення, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.».

8.5.Викласти Положення про відділ кадрового забезпечення Тернопільської міської ради в новій редакції згідно з додатком №8 (додається).

9.Внести зміни та доповнення до Положення про архівний відділ Тернопільської міської ради, затверджене рішенням Тернопільської міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради».

9.1.Внести зміни в пункт 1.2, замість слів «ISO 9001-2001» читати «ISO 9001»;

9.2.Внести зміни в п. 2.4, замість слів «державних цільових програм» читати «міських цільових програм»;

9.3.п. 2.13 викласти у наступній редакції «Організовує роботу Трудового архіву на території міста для централізованого тимчасового та постійного зберігання документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних та фізичних осіб, що не належать до Національного архівного фонду»;

9.4.п.2.18 викласти у наступній редакції «Організовує надання на договірних засадах послуг підприємствам, установам та організаціям, що перебувають в зоні комплектування відділу, з науково-технічного опрацювання документів та використання їх інформації»;

9.5.в п. 2.21 після слова «експертизу» доповнити словом «матеріалів»;

9.6. п. 3.1. викласти у наступній редакції «Отримувати від виконавчих органів міської ради, а також від підприємств, установ та організацій міста, незалежно від форм власності, інформацію, документи та інші матеріали стосовно зберігання і науково-технічного опрацювання документів Національного архівного фонду та ведення діловодства, а від головного управління статистики – безоплатно статистичні дані, необхідні для виконання покладених на нього завдань»;

9.7.п. 3.3. викласти у наступній редакції «Користуватися розробленими та затвердженими цінами та тарифами на роботи (послуги) державним архівом Тернопільської області».

9.8.п. 3.6 викласти в наступній редакції «Надавати фізичним особам та суб’єктам господарювання рахунки для перерахунку коштів за надання платних послуг відділом на розрахунковий рахунок, котрий визначений фінансовим управлінням тернопільської міської ради»;

9.9.виключити п. 3.9 та п. 3.10;

9.10.п. 5.7 викласти у новій редакції «Начальник та працівники відділу, що вчинили правопорушення, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством»;

9.11.У п 6.2. замість слова «нормальної» читати «ефективної».

9.12.Викласти Положення про архівний відділ Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком №9 (додається).

10.Внести зміни та доповнення до Положення про управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради, затверджене рішенням Тернопільської міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»:

10.1.В назві замість слів «ПОЛОЖЕННЯ управління транспорту, комунікацій та зв’язку» читати «ПОЛОЖЕННЯ про управління транспорту, комунікацій та зв’язку».

10.2.В розділі 1: - п.п.1.1 та 1.2 викласти в наступній редакції: «1.1.Управління транспорту, комунікацій та зв’язку (надалі – управління) є виконавчим органом Тернопільської міської ради, нею утворюється, їй підзвітне та підконтрольне, підпорядковане виконавчому комітету та міському голові. Координацію діяльності управління здійснює заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків між міським головою, секретарем ради, заступниками міського голови. 1.2.Управління у своїй діяльності керується Конституцією України та законами України, постановами Кабінету Міністрів України, актами Президента України , актами органів виконавчої влади, рішеннями Тернопільської міської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями міського голови та цим Положенням.»

10.3.Розділи 2 та 3 викласти в наступній редакції:

« 2. ЗАВДАННЯ ТА ФУНКЦІЇ УПРАВЛІННЯ.

2.1.Бере участь у реалізації державної політики у сфері транспорту, комунікацій та зв’язку у межах, визначених чинним законодавством.

2.2.Виконує, на підставі рішень, прийнятих виконавчим комітетом, функції Організатора/Замовника на міських автобусних/тролейбусних маршрутах загального користування.

2.3.Забезпечує, на підставі рішень, прийнятих виконавчим комітетом, підготовку та організацію проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

2.4.Забезпечує формування маршрутної мережі громадського транспорту, затверджує розклади руху міського пасажирського транспорту незалежно від форми власності.

2.5.На підставі рішень,прийнятих виконавчим комітетом, надає дозволи на перевезення пасажирів на автобусних, тролейбусних маршрутах загального користування м. Тернополя.

2.6.Забезпечує координацію роботи міського пасажирського транспорту.

2.7. Проводить розрахунки по визначенню втрат доходів перевізників від перевезення пільгових категорій пасажирів автомобільним, електричним та залізничним транспортом відповідно до передбачених бюджетних асигнувань.

2.8.Встановлює обсяги пільгових перевезень, визначає порядок компенсації перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних, тролейбусних маршрутах загального користування, збитків від цих перевезень.

2.9.Укладає з перевізниками договори на перевезення пасажирів міським автомобільним, електричним транспортом.

2.10.Сприяє наданню якісних послуг з перевезення пасажирів легковими таксомоторами та водним транспортом. Укладає з перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на таксі, договори на право користування таксомоторними стоянками, що є комунальною власністю міста.

2.11.Здійснює контроль за виконанням перевізниками умов договорів.

2.12.Здійснює координацію діяльності підприємств та організацій, незалежно від форми власності, які на підставі рішень міської ради, виконавчого комітету, організовують і провадять діяльність із паркування транспортних засобів на території м. Тернополя.

2.13.Сприяє розвитку телекомунікаційних мереж загального користування, кабельного, проводового, безпроводового, мобільного та поштового зв’язку на території міста Тернополя.

2.14.Здійснює у межах своїх повноважень контроль за діяльністю підприємств транспорту, комунікацій і зв’язку, незалежно від форми власності.

2.15.Координує діяльність комунальних підприємств транспорту та зв’язку (КП «Міськавтотранс», КП «Тернопільелектротранс», КП «ТЕРНОПІЛЬ ІНТЕРАВІА» та ін.).

2.16.Залучає на договірних засадах підприємства, установи, організації, що не належать до комунальної власності міста, до участі в обслуговуванні населення засобами транспорту, комунікацій та зв’язку на підставі рішень,прийнятих виконавчим комітетом.

2.17.Видає технічні умови на облаштування зупинок громадського транспорту.

2.18.Погоджує в межах своєї компетенції проекти на будівництво, реконструкцію об’єктів транспорту, комунікацій та зв’язку на території міста, транспортних магістралей, зупинок громадського транспорту.

2.19.Розглядає звернення громадян, підприємств, установ організацій з питань, що належать до компетенції управління.

2.20.Надає в межах своїх повноважень консультації з питань роботи громадського транспорту, кабельного телебачення, інтернет-мереж та інших засобів зв’язку.

2.21.Підвищує рівень кваліфікації кадрів шляхом навчання і обміну досвідом роботи з аналогічними структурами інших територіальних органів місцевого самоврядування.

2.22.Розробляє проекти нормативно-правових актів міської ради, виконавчого комітету.

3. ПРАВА УПРАВЛІННЯ.

3.1.Управління має право:

3.1.1.Залучати спеціалістів органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками) для розгляду питань, що належать до його компетенції.

3.1.2.Здійснювати контроль, проводити перевірки, інспекції та аналітичну роботу з питань, що належать до його компетенції.

3.1.3.Одержувати у встановленому порядку від органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та їх посадових осіб інформацію, необхідну для виконання покладених на нього завдань.

3.1.4.Скликати у встановленому порядку наради з питань, які належать до його компетенції.

3.1.5.Одержувати у встановленому порядку від посадових осіб Тернопільської міської ради документи, довідки, розрахунки, інші матеріали, необхідні для виконання покладених на нього завдань.

3.1.6.Інформувати міського голову, заступника міського голови – керуючого справами, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у разі покладення на управління виконання завдань, що не належить до функцій управління чи виходить за їх межі, а також у випадках, коли відповідні підрозділи або посадові особи не надають документи, інші матеріали, необхідні для вирішення порушених питань.

3.1.7.Спільно з відділом зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Тернопільської міської ради інформувати через засоби масової інформації мешканців міста з питань транспорту, комунікацій та зв’язку.

3.1.8.Інформувати раду, її виконавчий комітет з питань роботи підвідомчих управлінню підприємств і організацій, вносити пропозиції щодо їх ліквідації чи реорганізації.

3.1.9.Надавати пропозиції з вдосконалення організації дорожнього руху, формування мережі таксомоторних стоянок, місць для паркування транспортних засобів в м. Тернополі.»

10.4.П.4.3.3 після слова «управління» доповнити словами «та положення про структурні підрозділи управління».

10.5.П.4.3.10 після слова «органах» доповнити словами «у відносинах із іншими підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності».

10.6.В п.6.4 замість слів «розпорядженням міського голови» читати «міським головою».

10.7.П.6.2 виключити.

10.8.П.п.6.3.- 6.8 відповідно вважати п.п. 6.2 – 6.7.

10.9.Викласти Положення про управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком №10 (додається).

11.Внести наступні зміни та доповнення в Положення про відділ квартирного обліку та нерухомості Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради».

11.1.п. 2.7. викласти в наступній редакції «Підготовка матеріалів з питань обміну жилих приміщень»;

11.2.п. 3.12. викласти в наступній редакції «Готує проекти рішень виконавчого комітету з питань обміну жилих приміщень»;

11.3. доповнити Положення:

- п. 2.3. «Підготовка матеріалів на засідання громадської комісії по житлових питаннях;

- п. 2.4. «Підготовка проектів рішень виконавчого комітету щодо прийняття громадян на квартирний облік, розподілу та надання громадянам житлових приміщень»;

- п. 2.10. «Підготовка проектів договорів про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя»;

- п. 3.1. «Здійснює прийом фізичних та юридичних осіб щодо питань, які входять до його

  компетенції»;

  - п. 3.2. «Здійснює прийом документів від фізичних та юридичних осіб необхідних для вирішення питань, які входять до його компетенції»;

- п. 3.5. «Готує матеріали на засідання громадської комісії по житлових питаннях.»;

- п. 3.14. «Готує проекти договорів про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя»;

- п. 3.15 «Вирішує відповідно до законодавства питання, пов’язані з наданням службових приміщень, гуртожитків»;

- п. 4.1. «Одержувати у встановленому порядку від органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та їх посадових осіб інформацію, необхідну для виконання покладених на нього завдань»;

- п. 4.2. «Залучати спеціалістів органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками) для розгляду питань, що належать до його компетенції»;

- п. 4.3. «Здійснювати контроль, проводити перевірки, інспекції та аналітичну роботу з питань, що належать до його компетенції»;

- п. 4.4. «Одержувати у встановленому порядку від посадових осіб Тернопільської міської ради документи, довідки, розрахунки, інші матеріали, необхідні для виконання покладених на нього завдань»;

- п. 4.5. «Брати участь у засіданнях виконкому, інших дорадчих і колегіальних органів, нарадах, які проводяться у Тернопільській міській раді, у разі розгляду питань, що належать до компетенції відділу»;

- п. 4.6. «Інформувати міського голову у разі покладення на відділ виконання завдань, що не належить до його функцій чи виходить за їх межі, а також у випадках, коли відповідні підрозділи або посадові особи не надають документи, інші матеріали, необхідні для вирішення порушених питань»;

- п. 5.3. «Начальник відділу має заступника, який призначається на посаду та звільняється з посади міським головою за поданням начальника відділу у порядку встановленому законодавством»;

- п. 5.4. «Заступник начальника відділу виконує функції начальника відділу у разі його відсутності»;

- п. 5.5. «Заступник начальника відділу, завідувач сектору:

5.5.1. Організовують виконання доручень начальника відділу;

5.5.2.Здійснюють безпосередньо керівництво працівниками відділу (сектору);

5.5.3.Забезпечують реалізацію мети, завдань, і функцій відділу (сектору), що відносяться до напрямків діяльності відділу (сектору).»;

- п. 5.7. «До структури відділу входить сектор приватизації гуртожитків»;

- п. 5.8. «Положення про структурні підрозділи відділу затверджує начальник відділу»;

- п. 6.1. «Статус посадових осіб відділу визначається Законом України “Про службу в органах місцевого самоврядування” та посадовими інструкціями, що затверджуються начальником відділу»;

- п. 6.2. «Посадова особа відділу несе персональну відповідальність за свої д.»;

- п. 7.6. «Всі працівники відділу діють відповідно до посадових інструкцій, затверджених начальником відділу»;

- п. 7.7. «Зміни і доповнення до цього Положення вносяться в порядку, встановленому для його затвердження»;

11.4.вважати такими, що втратили чинність:

- п. 2.9. «підготовка у відповідності до вимог чинного законодавства та встановленого законодавством порядку документів для передачі у власність жилих приміщень у гуртожитках їх мешканцям»;

- п. 2.10. «підготовка проектів відповідних рішень виконавчого комітету та міської ради про передачу у власність жилих приміщень в гуртожитках»;

- п. 2.11. «реєстрація свідоцтв про право власності приміщень в гуртожитках»;

- п. 3.11. «проводить прийом та здійснює підготовку документів для передачі у власність жилих приміщень в гуртожитках їх мешканцям»;

- п. 3.12 «готує проекти відповідних рішень виконавчого комітету та міської ради про передачу у власність жилих приміщень в гуртожитках»;

- п. 3.13 «проводить реєстрацію свідоцтв про право власності приміщень в гуртожитках».

11.5.Викласти Положення про відділ квартирного обліку та нерухомості Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком 11 (додається).

12.Внести наступні зміни в Положення про управління з питань містобудування та архітектури Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 "Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради":

12.1.У розділі 1 «Загальні положення» п.1.1 доповнити словами « та спеціально уповноваженим органом містобудування та архітектури.»

12.2.Пункт 1.3 викласти в наступній редакції «Управління у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, рішеннями міської ради, розпорядженнями міського голови, іншими нормативними актами, прийнятими уповноваженими на це органами державної влади та місцевого самоврядування і цим Положенням.»

12.3.У розділі 2 «Основні завдання і функції управління» слова «правил використання та забудови території міста» виключити.

12.4.У пункті 2.1 розділу 2 абзац другий доповнити словами «на території міста» та доповнити абзацом восьмим «ведення містобудівного кадастру».

12.5.У пункті 2.2 розділу 2: В абзаці один після слів «у реалізації» доповнити словами «у сфері містобудування»;

12.6.Абзац третій викласти у наступній редакції «- готує пропозиції до програм соціально-економічного розвитку територій міста;» Абзаци восьмий, дев’ятий, одинадцятий, дванадцятий, чотирнадцятий, шістнадцятий, двадцять перший вилучити.

12.7.Пункт 2.2 доповнити абзацами наступного змісту:

- бере участь у розробці розробляє проекти нормативно-правових актів;

- надає висновки щодо відповідності містобудівної документації вимогам законодавства;

- готує та видає містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки, об’єктів житлового-цивільного, виробничого та іншого призначення;

- надає висновки щодо пропозицій суб’єктів містобудування по визначенню території для містобудівних потреб згідно з містобудівною документацією;

- надає дозволи на переобладнання житлових приміщень під приміщення громадського призначення;

- надає дозволи на переобладнання горищ під житлові приміщення; Виготовляє викопіювання зйомки в масштабі 1:500, 1:2000;

- виконує перенесення в натуру головних осей житлових будинків та споруд, меж земельних ділянок;

- проводить перевірку топо-геодезичних вишукувань території в масштабі 1:500, 1:2000;

- надає дозволи на продовження розташування тимчасових закладів торгівлі (кіосків, павільйонів);

- погоджує схеми розташування і паспорт літнього торгового майданчика;

- надає висновки та заключення щодо спорудження пам’ятників, меморіальних дощок, елементів малої архітектурної форми, благоустрою території;

- розробляє та надає обґрунтування на зміну цільового використання земельної ділянки.

12.8.Пункти 2.4; 2.5; 2.6 вилучити.

12.9.Четвертий абзац пункту 3 «Права управління» доповнити словом «управління».

12.10.У розділі 4 «Керівництво управління» слова «заступнику міського голови з питань містобудування» замінити словами «профільному заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів» у відповідному відмінку.

12.11.У пункті 4.7 замість слів «відповідну освіту і професійну підготовку» читати «вищу архітектурну освіту та стаж організаційної і професійної роботи за фахом у сфері містобудування та архітектури не менше 5 років».

12.12.У пункті 6.4 замість слова «відділу» читати «управління».

12.13.Викласти Положення про управління з питань містобудування та архітектури Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком 12 (додається).

13.Внести наступні зміни в Положення про службу у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради, затверджене рішенням міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 "Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради":

13.1.Викласти п.3.8. в новій редакції "Здійснює контроль за умовами утримання і виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сім'ях опікунів, піклувальників, дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім'ях ".

13.2.Пункти 3.19 та 5.2 - виключити.

13.3.Викласти Положення про службу у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради в новій редакції, згідно з додатком №13 (додається).

14.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради.

 

6/14/3

Про внесення змін в Положення про порядок пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва» та розпорядженням міського голови від 06.06.2011 р. № 280 «Про затвердження положення про порядок укладання, реєстрації, зберігання договорів та контроль за їх виконанням у Тернопільській міській раді», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в пункт 3.6 «Положення про порядок пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя», затвердженого рішенням міської ради від 08.04.2011 р. №6/7/132, та виключити абзац 2 пункту 3.6.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/14/4

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011 року № 6/4/6 "Про бюджет міста Тернополя на 2011 рік"

Керуючись Бюджетним кодексом України, рішенням обласної ради від 18.08.2011р. №1243 та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Збільшити доходи загального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету на 10,0 тис.грн. 1.1.(________) Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім"ях – 10,0 тис.грн.

2.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету на 10,0 тис.грн. 2.1.Управлінню соціальної політики – 10,0 тис.грн. 2.1.1.(070303) Дитячі будинки (в тому числі сімейного типу, прийомні сім"ї) – 10,0 тис.грн.

3.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 2981,426 тис.грн. з них : -оплата праці-110,0 тис.грн. -енергоносії – 234,5тис.грн. 3.1. Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення – 331,9 тис.грн. -енергоносії – 234,5тис.грн. 3.1.1.(080101) Лікарні – 331,9 тис.грн. -енергоносії – 234,5тис.грн. 3.2.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології – 355,2 тис.грн. 3.2.1.(100101) Житлово-експлуатаційне господарство- 260,2 тис.грн. 3.2.2.(100203)Благоустрій міста – 95,0тис.грн. 3.3. Управлінню соціальної політики – 150,0 тис.грн. з них : -оплата праці - 110,0 тис.грн. 3.3.1.(091214) Інші установи та заклади - 150,0 тис.грн. з них : -оплата праці - 110,0 тис.грн. 3.4. Управлінню освіти і науки –2144,326 тис.грн. 3.4.1.(070602) Вищі заклади III та IV рівнів акредитації - 2144,326 тис.грн.

4.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення видатків (п.3) на суму 2981,426тис.грн. з них : -оплата праці- 331,9 тис.грн. 4.1 Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення – 331,9 тис.грн. з них : -оплата праці - 331,9 тис.грн. 4.1.1.(080101) Лікарні – 331,9 тис.грн. з них : -оплата праці - 331,9 тис.грн. 4.2.Управлінню культури і мистецтв -227,0 тис.грн. 4.2.1.(110300) Кінематографія – 32,0 тис.грн. 4.2.2.(110103) Філармонії, музичні колективи і ансамблі та інші заклади і заходи -100,0 тис.грн. 4.2.3.(110502)Інші культурно-освітні заклади та заходи (Благоустрій КП "Об"єднання парків культури відпочинку") -95,0тис.грн. 4.3.Фінансовому управлінню – 150,0 тис.грн. 4.3.1.(091207) Пільги, що надаються населенню (крім ветеранів війни і праці, військовослужбовців органів внутрішніх справ та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) на оплату житлово-комунальних послуг і природнього газу - 150,0 тис.грн. 4.4.Управлінню освіти і науки –2202,526 тис.грн. 4.4.1.(070101) Дошкільні заклади – 49,5тис.грн. 4.4.2.(070201) Загальноосвітні школи (в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 8,7 тис.грн. 4.4.3. (070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації - 2144,326 тис.грн. 4.5.Міській раді – 70,0тис.грн. 4.5.1.(120201)Періодичні видання (газети та журнали) – 70,0тис.грн.

5.Зменшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 3193,08тис.грн. з них : капітальні видатки - 1456,843тис.грн. 5.1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології –1313,3тис.грн. з них : капітальні видатки- 1275,3тис.грн. 5.1.1.(150101) Капітальні вкладення –1252,0тис.грн. з них : капітальні видатки- 1252,0тис.грн. 5.1.2.(240604) Інша діяльність у сфері охорони навколишнього природного середовища 38,0тис.грн. 5.1.3.(240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -23,3тис.грн. з них : капітальні видатки-23,3тис.грн. 5.2. Управлінню освіти і науки –1879,78 тис.грн. з них : капітальні видатки - 181,543 тис.грн. 5.2.1. (070602) Вищі заклади III та IV рівнів акредитації - 1879,78 тис.грн. з них : капітальні видатки - 181,543 тис.грн.

6.Збільшити видатки спеціального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення видатків (п.5) на суму 3193,08тис.грн. з них : капітальні видатки- 1336,843тис.грн. 6.1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології –1083,0тис.грн. з них : капітальні видатки – 1083,0тис.грн. 6.1.1.(180409) Внески органів місцевого самоврядування у статутні фонди суб"єктів підприємницької діяльності – 990,0тис.грн. з них : капітальні видатки- 990,0тис.грн 6.1.2.(100203) Благоустрій міста-55,0тис.грн. з них : капітальні видатки-55,0тис.грн. 6.1.3.(240604) Інша діяльність у сфері охорони навколишнього природного середовища 38,0тис.грн. з них : капітальні видатки- 38,0тис.грн. 6.2. Міській раді – 168,0 тис.грн. з них : капітальні видатки-10,0тис.грн. 6.2.1.(160101) Землеустрій – 158,0 тис.грн. 6.2.2.(150202) Розробка схем та проектних рішень масового застосування -10,0тис.грн. з них : капітальні видатки-10,0тис.грн. 6.3.Управлінню освіти і науки – 1920,08тис.грн. з них : капітальні видатки- 221,843тис.грн. 6.3.1.(070101) Дошкільні заклади – 5,0тис.грн. з них : капітальні видатки – 5,0 тис.грн. 6.3.2.(070201) Загальноосвітні школи (в т.ч. школа-дитячий садок, інтернат при школі), спеціалізовані школи, ліцеї, гімназії, колегіуми – 12,0 тис.грн. з них : капітальні видатки- 12,0 тис.грн. 6.3.3. (070601) Вищі заклади I та II рівнів акредитації – 1879,78 тис.грн. з них : капітальні видатки - 181,543 тис.грн. 6.3.4. (240900) Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади -23,3тис.грн. з них : капітальні видатки-23,3тис.грн. 6.4. Відділу охорони здоров"я та медичного забезпечення – 22,0 тис.грн. з них : капітальні видатки – 22,0 тис.грн. 6.4.1.(080101) Лікарні – 22,0 тис.грн. з них : капітальні видатки – 22,0 тис.грн.

7.Пункт 5.3.3. рішення міської ради від 16.08.2011р. № 6/13/32 "Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011 року № 6/4/6 "Про бюджет міста Тернополя на 2011 рік" викласти в такій редакції: "(250344) Субвенція з міського бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів – 908,6 тис.грн."

8.Внести зміни в додаток № 6 до рішення міської ради 05.01.2011 року № 6/4/6 "Про бюджет міста Тернополя на 2011 рік", додаток № 2 до рішення міської ради від 24.02.2011р. №6/6/21, додаток № 2 до рішення міської ради від 19.05.2011р. № 6/8/104 та додаток № 1 до рішення міської ради від 16.08.2011р. № 6/13/32 згідно з додатком №1 (додається).

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/14/5

Про звернення Тернопільської міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо фінансового забезпечення міського бюджету на 2012 рік

Враховуючи листи Міністерства фінансів України від 15.09.2011 р. №31-05010-14-5/22703 та №31-05010-14-21/22702 "Щодо уточнених розрахункових показників місцевих бюджетів" на 2012 рік ", Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення Тернопільської міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо фінансового забезпечення міського бюджету на 2012 рік.

2.Направити звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України (текст звернення додається).

 

6/14/6

Про внесення змін в рішення міської ради від 16.08.2011 р. №6/13/9 «Про міську програму підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" Галицького інституту імені В’ячеслава Чорновола у Тернопільському національному економічному університеті і Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, договори про співпрацю між Тернопільською міською радою і Тернопільським національним економічним університетом та між Тернопільською міською радою і Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про вищу освіту», наказом Тернопільського національного економічного університету №877-ст від 31.08.2011р. «Про зарахування на навчання студентів Галицького інституту імені В’ячеслава Чорновола», рішенням постійної комісії міської ради з бюджету та фінансів, та з метою посилення контролю за використанням коштів міського бюджету міська рада ВИРІШИЛА:

1Внести зміни в рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/9 «Про міську програму підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" Галицького інституту імені В’ячеслава Чорновола у Тернопільському національному економічному університеті на 2011-2014 роки і Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя на 2011-2013 роки та договори про співпрацю між Тернопільською міською радою і Тернопільським національним економічним університетом, Тернопільською міською радою і Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя», виклавши в новій редакції додаток №1 до міської програми та додатки №1-4 до договору про співпрацю між Тернопільською міською радою і Тернопільським національним економічним університетом (додаються).

2.Виконавчому комітету міської ради під час складання проекту міського бюджету на відповідний рік передбачити зміни у додатку №1 до міської програми та додатках №1-4 до договору про співпрацю між Тернопільською міською радою і Тернопільським національним економічним університетом.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/14/7

Про внесення змін в рішення міської ради від 16.08.201 р. №6/13/34

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 16.08.2011 р. №6/13/34 «Про внесення змін в п.2 до рішення міської ради від 24.02.2011 р. №6/6/9 «Про ліквідацію комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради» та викласти додаток до рішення в новій редакції (додається).

 

6/14/8

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік, затвердженого рішенням міської ради від 23.12.2010р. №6/3/5 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011рік»

Керуючись ст. 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011р., затвердженого рішенням міської ради від 23.12.2010р. №6/3/5 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/14/9

Про затвердження частки внесків до статутного капіталу

З метою забезпечення територіальної громади медикаментами та виробами медичного призначення за зниженими цінами, які мали б бути максимально наближені до відпускних цін товаровиробників, ефективності фінансово-господарської діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Соціальні аптеки», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про господарські товариства», п.2 рішення Тернопільської міської ради від 16.08.2011р. №6/13/13 «Про надання дозволу», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Визначити комунальному підприємству «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради розмір вкладу до статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю «Соціальні аптеки» в сумі 120000 (сто двадцять тисяч) гривень.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.

 

6/14/10

Про внесення змін до рішення міської ради від 08.04.2011р. №6/7/137 «Про створення комунального підприємства Тернопільської міської ради «ТЕРНОПІЛЬ ІНТЕРАВІА»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарським кодексом України, враховуючи висновок постійної комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозбереження та енергозабезпечення, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту комунального підприємства «ТЕРНОПІЛЬ ІНТЕРАВІА», затвердженого рішенням виконавчого комітету від 08.04.2011р. №6/7/137 та викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозбереження та енергозабезпечення.

 

6/14/11

Про внесення змін до рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/14 «Про організацію паркування транспортних засобів на території м. Тернополя»

У відповідності до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Податкового кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2009р. №1342 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів», рішень міської ради від 08.04.2011р. №6/7/1 «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 05.01.2011р №6/4/3 «Про місцеві податки і збори» та від 24.02.2011р. №6/6/41 «Про внесення змін до статуту комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради», враховуючи висновки постійної комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 19.05.2011 №6/8/14 «Про організацію паркування транспортних засобів на території м. Тернополя» та викласти його в новій редакції згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження.

 

6/14/12

Про приватизацію об’єкта комунальної власності

Керуючись Законами України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити до приватизації шляхом викупу орендарем підприємцем Хом’яком Володимиром Сергійовичем нежитлову будівлю комунальної власності за адресою просп. Степана Бандери, 5, площею 19,3 кв.м.

2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна провести підготовчу роботу по приватизації, вказаного в п.1 об’єкта, та укласти договір купівлі-продажу.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/14/13

Про приватизацію об’єктів комунальної власності

Керуючись ст. 7 Закону України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити перелік об’єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації шляхом викупу орендарем, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/14/14

Про приватизацію об’єкта комунальної власності шляхом продажу на аукціоні

Керуючись Законами України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити до приватизації шляхом продажу на аукціоні нежитлові приміщення за адресою бульв. Тараса Шевченка, 23, загальною площею 395,4 кв.м.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/14/15

Про надання нежитлових приміщень комунальної власності в безоплатне користування та продовження терміну безоплатного користування нежитлових приміщень

В п. 3 рішення внесені зміни відповідно до рішення міської ради від 15.11.2011 р. №6/15/81, в п.2 внесені зміни відповідно до рішення міської ради від 15.02.2013. №6/29/10

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування товариству з обмеженною відповідальністю “Керуюча компанія” “КомЕнерго-Тернопіль” нежитлові приміщення за адресою:

- вул.Є.Коновальця,6 площею 499,3 кв.м. первісною вартістю 50730,57 грн;

- вул. Київська,7а площею 580,2 кв.м. первісною вартістю 87968,76 грн,

 та майно згідно додатку ( додається) терміном до 31.12.2011р.

2.Надати в безоплатне користування Тернопільському обласному військовому комісаріату нежитлові будівлі за адресами вул. вул. Січових Стрільців, 9, площею 129,9 кв.м.; Січових Стрільців,7 площею 1217,2 кв.м; Січових Стрільців,2 площею 877,2 кв.м терміном до 31.12.2014р.

3.Договір безоплатного користування з комунальним закладом Тернопільської обласної ради “ Тернопільський обласний перинатальний центр “Мати і дитина” за адресою вул.Замкова,10 продовжити терміном по 31.12.2036р., з правом реконструкції.

4.Надати в безоплатне користування Тернопільській міській громадській організації “Товариство дружби Тернопіль-Тирасполь” нежитлові приміщення за адресою бульвар Т.Шевченка,23 площею 37,1 кв.м ( в тому числі 12,6 кв.м спільного користування) терміном до 31.12.2012року.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/14/16

Про затвердження Положення про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 05.10.2018р. №7/28/22

Керуючись Господарським кодексом України, Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)", "Про оренду державного та комунального майна”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Положення про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя, згідно з додатком (додається).

2.Положення про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя розповсюджується на комунальні підприємства, установи та організації м. Тернополя.

3.Визнати такими, що втратили чинність п.1,2 рішення міської ради від 23.11.2006 р. №5/4/12 “Про затвердження Положення про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя”.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/14/17

Про створення комунального підприємства «Футбольний клуб «Тернопіль»

В додаток до рішення внесені зміни згідно з рішенням міської ради від 16.02.2012 р. №6/19/28, від 12.07.2013р. №6/35/78,від 20.12.2016р. №7/13/39.

З метою розвитку та пропаганди фізичної культури і спорту, утримання футбольної команди її підготовки та участі у спортивних змаганнях, розвиток у дитячо-юнацького та професійного футболу, сприяння формуванню здорового способу життя населення, підвищення ролі фізичної культури та спорту у м. Тернополі, відповідно до Закону України «Про фізичну культуру та спорт», керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.Створити комунальне підприємство «Футбольний клуб «Тернопіль» Тернопільської міської ради.

2.Затвердити Статут комунального підприємства «Футбольний клуб «Тернопіль» Тернопільської міської ради, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до ЄВРО-2012.

 

6/14/18

М.М. Круть

Про внесення змін до статуту комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон»

Внесено зміни в п.3.6 додатку відповідно до рішення міської ради від 16.08.2013 р. №6/36/10

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи пропозиції управління у справах сім»ї, молодіжної політики, спорту і туризму, висновок постійної комісії з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до Євро – 2012,  міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни та доповнення до статуту комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон», затвердженого рішенням міської ради від 18.03.2008р. № 5/16/134 «Про затвердження статуту комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон» в новій редакції» з викладенням його в новій редакції  згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до Євро – 2012.

 

6/14/19

Про передачу у комунальну власність зовнішніх мереж водопроводу та каналізації багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна,16

Розглянувши звернення приватного підприємства „САПІД”, з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопроводу та каналізації багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна,16, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити прийняття майна – зовнішніх мереж водопроводу та каналізації багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна,16 балансовою вартістю 86190,00 грн. (вісімдесят шість тисяч сто дев»яносто гривень 00 копійок) в комунальну власність територіальної громади міста Тернополя від приватного підприємства „САПІД” з подальшою передачею його для поповнення статутного капіталу комунального підприємства „Тернопільводоканал”.

2.Виконавчому комітету здійснити прийняття-передачу у комунальну власність мереж, вказаних в п.1 рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства.

3.Створити комісію по прийняттю-передачі у комунальну власність у складі, згідно з додатком (додається).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/20

Про передачу у комунальну власність зовнішніх мереж водопостачання і госпфекальної каналізації 120-квартирного житлового будинку з приміщеннями торгівлі, стоматкабінетом, офісами, диспетчерською ліфтів та творчими майстернями за адресою проспект Злуки, 4а у м. Тернополі (поз.2)

Розглянувши звернення ТзОВ «Тернопільбуд» та з метою забезпечення належного обслуговування зовнішніх мереж водопостачання і госпфекальної каналізації 120-квартирного житлового будинку з приміщеннями торгівлі, стоматкабінетом, офісами, диспетчерською ліфтів та творчими майстернями за адресою проспект Злуки, 4а у м. Тернополі (поз.2), керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи рішення постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити прийняття майна: зовнішні мережі водопостачання і госпфекальну каналізацію 120-квартирного житлового будинку з приміщеннями торгівлі, стоматкабінетом, офісами, диспетчерською ліфтів та творчими майстернями за адресою проспект Злуки, 4а у м. Тернополі (поз.2) балансовою вартістю: зовнішні мережі водопостачання - 83797,00 грн. (вісімдесят три тисячі сімсот дев»яносто сім гривень 00 копійок), зовнішні мережі госпфекальної каналізації – 35128,00 грн. (тридцять п»ять тисяч сто двадцять вісім гривень 00 копійок» в комунальну власність територіальної громади міста Тернополя від ТзОВ «Тернопільбуд» з подальшою передачею його в поповнення статутного капіталу комунального підприємства „Тернопільводоканал”.

2.Виконавчому комітету здійснити прийняття-передачу у комунальну власність мереж, вказаних в п.1 рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства.

3.Створити комісію по прийняттю-передачі у комунальну власність у складі, згідно з додатком (додається).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/21

 «Про внесення доповнень до рішення міської ради від 19.05.2011 року № 6/8/20 «Про затвердження Правил благоустрою м. Тернополя»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуації, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення в додаток до рішення міської ради від 19.05.2011 року №6/8/20 «Про затвердження Правил благоустрою м. Тернополя» та викласти їх згідно з додатком (додається).

2.Виконавчому комітету міської ради затвердити порядок встановлення режимів роботи та погодження розміщення тимчасових споруд торговельного і побутового призначення у м. Тернополі.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства ,екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/22

Про внесення змін та доповнень до Статуту комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради

Розглянувши клопотання комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо статутного капіталу» та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни та доповнення до Статуту комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 05.02.2010р. №5/32/17, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/23

Про внесення змін в рішення міської ради від 24.02.2011р. № 6/6/34 «Про прийняття – передачу на баланс комунального підприємства «Тернопільводоканал» об’єкта незавершеного будівництвом «Реконструкція водопровідної насосної станції 3-го підйому»

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 197 Податкового кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 24.02.2011р. № 6/6/34 «Про прийняття – передачу на баланс комунального підприємства «Тернопільводоканал» об’єкта незавершеного будівництвом «Реконструкція водопровідної насосної станції 3-го підйому», а саме в п.1 замість слів «прийняття на баланс» читати «безоплатну передачу» та замість слова «фонду» читати «капіталу».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/24

Про затвердження додатку №1 до договору

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Малашовецької сільської ради, керуючись Законом України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити додаток №1 до договору, укладеного Тернопільською міською радою з Малашовецькою сільською радою і затвердженого рішенням міської ради від 25.06.2011 року № 6/п10/1 «Про затвердження договору з Малашовецькою сільською радою», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/25

Про внесення змін до рішення міської ради від 16.08.2011р. № 6/13/22 «Про підвищення якості надання послуг теплозабезпечення та гарячого водопостачання загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів, здійснення капіталовкладень з метою підвищення енергоефективності»

Рішення втратило чинність згідно з рішенням міської ради від 17.08.2012 р. №6/23/130

Керуючись Цивільним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення міської ради від 16.08.2011р. № 6/13/22 «Про підвищення якості надання послуг теплозабезпечення та гарячого водопостачання загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів, здійснення капіталовкладень з метою підвищення енергоефективності», а саме п.7 викласти в новій редакції «Дозволити комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради виступити поручитилем дочірнього підприємства «Тернопільська енергосервісна компанія» комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради при укладенні договору фінансового лізингу для закупівлі основного обладнання автоматизованих індивідуальних теплових пунктів централізованого опалення для будівель загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово–комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/26

Про передачу з комунальної у державну власність засобів та обладнання зовнішнього освітлення вул. Микулинецької

До рішення та додатку до рішення внесені зміни відповідно до рішення міської ради від 16.12.2011 р. №6/16/28

Розглянувши звернення Тернопільської обласної державної адміністрації, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати згоду на безоплатну передачу з комунальної власності територіальної громади м. Тернополя в державну власність, з подальшим зняттям з балансу комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» Тернопільської міської ради та взяттям на баланс Службою автомобільних доріг у Тернопільській області, засобів та обладнання зовнішнього освітлення вул. Микулинецької згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/27

Про передачу в комунальну власність міста житлового фонду ВАТ «Тернопільське АТП 16154»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», на виконання рішення міської ради від 17.06.2010р. № 5/36/10 «Про затвердження Програми передачі гуртожитків у власність територіальної громади міста Тернополя на 2010- 2014 роки», беручи до уваги лист регіонального відділення фонду державного майна України по Тернопільській області № 02-13-01683 від 06.06.2011 року та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово – комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШЛА:

1.Погодити прийняття гуртожитку ВАТ «Тернопільське АТП 16154» за адресою вул. Гайова, 6 у комунальну власність міста.

2.Доручити виконавчому комітету міської ради, спільно з ВАТ «Тернопільське АТП 16154», провести прийняття – передачу гуртожитку, вказаного у п. 1. рішення, в комунальну власність міста в порядку, визначеному положенням «Про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій» затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995р. № 891.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/28

Про передачу в комунальну власність міста житлового фонду ВАТ «Будівельно – монтажне управління № 71»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», приймаючи до уваги клопотання ліквідатора ВАТ «Будівельно – монтажне управління №71», лист регіонального відділення фонду державного майна України по Тернопільській області № 02-13-01683 від 06.06.2011 року, постанову господарського суду Тернопільської області № 10/Б-210 від 10.07.2003 р. та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово – комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШЛА:

1.Погодити прийняття гуртожитку ВАТ «Будівельно – монтажне управління №71» за адресою вул. Новий Світ, 38 у комунальну власність міста.

2.Доручити виконавчому комітету міської ради, спільно з ліквідатором ВАТ «Будівельно – монтажне управління № 71», провести прийняття - передачу гуртожитку, вказаного у п.1 рішення, в комунальну власність міста в порядку, визначеному положенням «Про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995 р. №891.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/29

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011р. №6/4/2 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2011 рік»

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань освіти, науки та культури, з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/2 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2011 рік» і встановити термін розгляду питань «Про затвердження Цільової Програми розвитку дошкільної освіти міста Тернополя на період до 2017 року» та «Про затвердження проекту місцевої схеми формування екологічної мережі м. Тернополя» - четвертий квартал 2011року.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань освіти, науки та культури, з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та надзвичайних ситуацій.

 

6/14/30

Про інформацію управління освіти і науки щодо діяльності загальноосвітніх навчальних закладів м. Тернополя

Відповідно до плану роботи міської ради на 2011 рік, затвердженого рішенням міської ради від 05.01.2011 р. № 6/4/2, керуючись ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи висновок постійної комісії міської ради з освіти, науки та культури, міська рада ВИРІШИЛА:

Інформацію управління освіти і науки щодо діяльності загальноосвітніх навчальних закладів м. Тернополя взяти до відома (додається).

 

6/14/31

Про внесення змін в рішення міської ради від 30.04.2010р. №5/34/15 «Про припинення діяльності юридичної особи-Госпрозрахункової проектної групи при управлінні містобудування та архітектури Тернопільського міськвиконкому»

В зв’язку з кадровими змінами, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.104 Цивільного кодексу України, враховуючи свідоцтво про смерть Грицука Ю.І. від 01.06.2010р., висновок постійної комісії з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 30.04.2010р. №5/34/15 «Про припинення діяльності юридичної особи-Госпрозрахункової проектної групи при управлінні містобудування та архітектури Тернопільського міськвиконкому» та викласти в новій редакції (додається).

2. Вважати таким що втратило чинність рішення міської ради від 05.10.2010р. №5/39/24 «Про внесення змін в рішення міської ради від 30.04.2010 р. №5/34/15 «Про припинення діяльності юридичної особи-Госпрозрахункової проектної групи при управлінні містобудування та архітектури Тернопільського міськвиконкому».

 

6/14/32

Про внесення змін в рішення Тернопільської міської ради від 14.02.2006 р. № 4/18/50 «Про затвердження Правил використання та забудови території м. Тернополя»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про основи містобудування», «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним Кодексом України, враховуючи рішення постійних депутатських комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення міської ради від 14.02.2006р. №4/18/50 «Про затвердження Правил використання та забудови території м. Тернополя» і в тексті рішення та додатку: 1.1.замість слів «…правила…» читати «…план…», замість слів «…використання та забудови…» читати «…зонування…» у відповідному відмінку; 1.2.замість слів «Про планування та забудову територій» читати «Про регулювання містобудівної діяльності».

 

6/14/33

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2475га за адресою вул. Микулинецька,40 ПрАТ ”Автотехсервіс”

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства „Автотехсервіс”, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2475га для обслуговування та реконструкції АЗС з магазином супутніх товарів з влаштуванням АГЗП, автомийки та прибудови побутових приміщень до операторної за адресою вул. Микулинецька,40 приватному акціонерному товариству „Автотехсервіс”.

2.Надати приватному акціонерному підприємству „Автотехсервіс” (ід.код ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,2475га для обслуговування та реконструкції АЗС з магазином супутніх товарів з влаштуванням АГЗП, автомийки та прибудови побутових приміщень до операторної за адресою вул. Микулинецька,40.

3.Зобов’язати приватне акціонерне товариство „Автотехсервіс” оформити в місячний термін договір оренди землі.

 

6/14/34

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,25га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Громницького КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,25га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Громницького.

 

6/14/35

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5350га для обслуговування двох блокованих багатоквартирних житлових будинків з вбудованим магазином і стоянками для автомобілів за адресою вул. С.Будного,50 ОСББ «С.Будного,50»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «С.Будного,50», керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «С.Будного,50» (ід. код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5350га для обслуговування двох блокованих багатоквартирних житлових будинків з вбудованим магазином і стоянками для автомобілів за адресою вул. С.Будного,50.

2.Вилучити з користування управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області (ід. код________) земельну ділянку площею 0,3200га за адресою вул. С.Будного,50, враховуючи письмову згоду землекористувача; 2.1.Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою, зареєстрований в книзі записів державних актів на право постійного користування землею 13.11.2006року за №________14– вважати таким, що втратив чинність.

3.Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «С.Будного,50» (ід. код ________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,5350га для обслуговування двох блокованих багатоквартирних житлових будинків з вбудованим магазином і стоянками для автомобілів за адресою вул. С.Будного,50. 3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3 до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «С.Будного,50»в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/14/36

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га для обслуговування та реконструкції викупленого незавершеного будівництвом приміщення електропідстанції під цех по виробництву освітлюваного устаткування та автономних сонячно-теплових станцій за адресою вул. Текстильна,24 ТОВ «Тернопільський науково-технічний центр «Енвос»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільський науково-технічний центр «Енвос», керуючись ст.12,120, 123 Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільський науково-технічний центр «Енвос» (ід. номер ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для обслуговування та реконструкції викупленого незавершеного будівництвом приміщення електропідстанції під цех по виробництву освітлюваного устаткування та автономних сонячно-теплових станцій за адресою вул. Текстильна,24.

2.Вилучити з користування суб’єкта підприємницької діяльності Були Світлани Романівни (ід. номер ________) земельну ділянку площею 0,12га за адресою вул. Текстильна,24, враховуючи письмову згоду землекористувача; 2.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та суб’єктом підприємницької діяльності Булою Світланою Романівною, зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 12.03.2004 року за №________68 - вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільський науково-технічний центр «Енвос» (ід. номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,12га для обслуговування та реконструкції викупленого незавершеного будівництвом приміщення електропідстанції під цех по виробництву освітлюваного устаткування та автономних сонячно-теплових станцій за адресою вул. Текстильна,24. 3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тернопільський науково-технічний центр «Енвос» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/14/37

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,14га під будівництво храму св.Андрія Первозванного за адресою вул. Чернівецька релігійній громаді «Парафія Святого Андрія Первозванного м.Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ»

Розглянувши релігійній громаді «Парафія Святого Андрія Первозванного м.Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ», керуючись ст.12, 92, 123, Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл релігійній громаді «Парафія Святого Андрія Первозванного м.Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії української греко-католицької церкви» (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,14га під будівництво храму св.Андрія Первозванного за адресою вул. Чернівецька з наданням в постійне користування.

 

6/14/38

Про внесення змін в п.1 рішення міської ради від 02.10.2008р. №5/21/105 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення»

Розглянувши звернення управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,50,51,52,123, Земельного кодексу України, Законом України „Про землеустрій”, враховуючи рішення міської ради від 02.10.2008р. №6/9/4, висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.1 рішення міської ради від 02.10.2008р. №5/21/105 „Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення та замість слів «управління культури та туризму»» у всіх відмінках читати “управління культури та мистецтв».

 

6/14/39

Про надання земельної ділянки площею 0,3538га для обслуговування будівель та споруд та площею 0,19га для обслуговування спортивного майданчика за адресою вул. Коперника,14 Тернопільській Українській гімназії ім.І.Франка Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення Тернопільської Української гімназії ім.І.Франка Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,92,120,123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільській Українській гімназії ім.І.Франка Тернопільської міської ради (ід.код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,3538га для обслуговування будівель та споруд та площею 0,19га для обслуговування спортивного майданчика за адресою вул. Коперника,14.

2.Надати Тернопільській Українській гімназії ім.І.Франка Тернопільської міської ради (ід.код ________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,3538га для обслуговування будівель та споруд та площею 0,19га для обслуговування спортивного майданчика за адресою вул. Коперника,14.

3.Зобов’язати Тернопільську Українську гімназію ім.І.Франка Тернопільської міської ради в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/14/40

Про внесення змін в рішення від 30.04.2009 р. №5/26/70

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Льотковського Олександра Юрійовича, керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 30.04.2009р. №5/26/70 „Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,36га під розташування та обслуговування складських приміщень за адресою вул. Гріга, 3” та замість слів „Гріга, 3” читати „Гріга, 5”.

 

6/14/41

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0770га для обслуговування нежилого приміщення-бойлерної за адресою вул. Новий Світ,91б державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення відокремленого підрозділу “Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд №2» державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» згідно довіреності від 29.07.2010 року №НЮ-599, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0770га для обслуговування нежилого приміщення-бойлерної за адресою вул. Новий Світ,91б з наданням в постійне користування.

 

6/14/42

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0310га для обслуговування об’єкту нерухомого майна №7236 за адресою вул. Б.Хмельницького,6б державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення відокремленого підрозділу “Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд №2» державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» згідно довіреності від 29.07.2010 року №НЮ-599, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0310га для обслуговування об’єкту нерухомого майна №7236 за адресою вул. Б.Хмельницького,6б з наданням в постійне користування.

 

6/14/43

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку за адресою вул. Гайова,38 ПП”Креатор – Буд”

Розглянувши звернення приватного підприємства „Креатор – Буд”, керуючись ст.12,120,124,141 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити приватному підприємству „Креатор – Буд (ід.код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою за адресою вул. Гайова,38.

2.Вилучити з користування суб’єкта підприємницької діяльності Бабія Олександра Михайловича (ід номер ________) земельну ділянку площею 0,0827га за адресою вул. Гайова,38, враховуючи письмову згоду землекористувача. 2.1 Договір оренди землі, зареєстрований в Книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 27 серпня 2009р. №3679 та в Тернопільській регіональній філії державного підприємства „Центр державного земельного кадастру” від 08 вересня 2009р. за №________22 - розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати приватному підприємству „Креатор – Буд (ід.код ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0827га для обслуговування викупленого будинку контори за адресою вул. Гайова,38.

4.Зобов’язати приватне підприємство „Креатор – Буд” в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/14/44

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0016га за адресою пров.Замонастирський,11 гр.____________

Розглянувши звернення гр._______________, керуючись ст.12, 123,124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0016га для обслуговування гаража за адресою пров.Замонастирський,11 гр.__________.

2.Надати гр._______________ (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0016га для обслуговування гаража за адресою пров.Замонастирський,11.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п. 2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр.____________ в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/14/45

Про внесення змін і доповнень до рішень міської ради від 22.12.2009р. №5/31/23, від 26.08.2010 р. №5/38/17 та від 20.06.2011р. №6/9/35

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд», керуючись ст.12, 123, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в п.2 рішення міської ради від 22.12.2009р. №5/31/23 „Про вилучення та надання земельної ділянки за адресою вул. Лозовецька, 4» та замість слів „площею 0,3196га” читати „площею 0,2350га”.

2.Внести зміни в рішення міської ради від 26.08.2010р. №5/38/17 „Про надання земельної ділянки площею 0,8724га за адресою вул. Лозовецька» та замість слів „площею 0,8724га” читати „площею 0,6374га”.

3.Доповнити рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/35 пунктом 2 наступного змісту: «припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд» (ід.код ________) право користування земельною ділянкою площею 0,2328га за адресою вул. Лозовецька, 6, враховуючи письмову згоду землекористувача».

 

6/14/46

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0100га за адресою вул. Протасевича

Керуючись ст. 12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” , від 16.08.2011 року №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0100га під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Протасевича.

2.Затвердити: 2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Протасевича. 2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначеної для продажу права оренди на аукціоні під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Протасевича. 2.3.Технічний паспорт земельної ділянки для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Протасевича. 2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0100га під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Протасевича в розмірі 29 539,00грн. 2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0100га під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Протасевича.

3.Виконавчому комітету опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування.

 

6/14/47

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,07га за адресою вул. С.Будного

Керуючись ст. 12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” , від 16.08.2011 року №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,07га під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. С.Будного.

2.Затвердити: 2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,07га під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. С.Будного. 2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначеної для продажу права оренди на аукціоні під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. С.Будного. 2.3.Технічний паспорт земельної ділянки для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. С.Будного. 2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,07га під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. .С.Будного в розмірі 80 150,00грн. 2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,07га під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. С.Будного.

3.Виконавчому комітету опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування.

 

6/14/48

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0900га за адресою вул. Текстильна

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/73

Керуючись ст. 12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” , від 16.08.2011 року №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0900га під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Текстильна.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0900га під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Текстильна.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначеної для продажу права оренди на аукціоні під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Текстильна.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Текстильна.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,0900га під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Текстильна в розмірі 76 842,00грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0900га під розташування магазину по продажу промислових товарів за адресою вул. Текстильна.

3.Виконавчому комітету опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/14/49

Про продаж права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення на аукціоні площею 0,1550га за адресою вул. Текстильна

Керуючись ст. 12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” , від 16.08.2011 року №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,1550га під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Текстильна.

2.Затвердити: 2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1550га під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. .Текстильна. 2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначеної для продажу права оренди на аукціоні під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Текстильна. 2.3.Технічний паспорт земельної ділянки для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Текстильна. 2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,1550га під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. .Текстильна в розмірі 136 276,00грн. 2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,1550га під будівництво пункту сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Текстильна.

3.Виконавчому комітету опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/14/50

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,26га за адресою вул.Микулинецька

Рішення втратило чинність згідно з рішенням міської ради від 30.03.2012 р. №6/20/61

Керуючись ст. 12,127,134-137 Земельного кодексу України, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, рішеннями міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/46 „Про затвердження складу аукціонної комісії” , від 16.08.2011 року №6/13/10 «Про внесення змін до рішень міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди на аукціоні терміном на десять років земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,26га під будівництво АЗС з пунктом сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Микулинецька.

2.Затвердити:

2.1.Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,26га під будівництво АЗС з пунктом сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Микулинецька.

2.2.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, визначеної для продажу права оренди на аукціоні під будівництво АЗС з пунктом сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Микулинецька.

2.3.Технічний паспорт земельної ділянки для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні під будівництво АЗС з пунктом сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Микулинецька.

2.4.Стартову ціну продажу на аукціоні права оренди земельної ділянки площею 0,26га під будівництво АЗС з пунктом сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Микулинецька в розмірі 201 136,00грн.

2.5.Затвердити умови договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,26га під будівництво АЗС з пунктом сервісного обслуговування водіїв і пасажирів та АГЗП за адресою вул. Микулинецька.

3.Виконавчому комітету опублікувати в місцевих засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування.

 

6/14/51

Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі (гр.--------. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 116, 118, 121Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

Дати дозвіл громадянам на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки згідно з додатком (додається).

 

6/14/52

Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам (гр.________ та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 33, 40, 116, 118, 121Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки та передати їх безоплатно у приватну власність громадян, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян, яким передаються у приватну власність земельні ділянки: 2.1. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 2.2. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 2.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів. 2.4. Погоджувати з управлінням з питань містобудування та архітектури можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку. 2.5. Отримати в місячний термін документи на право приватної власності на земельні ділянки. 2.6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/14/53

Про передачу у спільну приватну власність земельних ділянок громадянам (гр._____.та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 89,116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки та передати їх безоплатно у спільну приватну власність громадян, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян, яким передаються у спільну приватну власність земельні ділянки: 2.1 Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 2.2. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 2.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів. 2.4. Погоджувати з управлінням з питань містобудування та архітектури можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку. 2.5. Отримати в місячний термін документи на право приватної власності на земельні ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/14/54

Про внесення змін до рішень від міської ради від 26.08.2010р.№5/38/23 «Про встановлення розмірів орендної плати за землю та врегулювання питань, пов’язаних з коригуванням нормативної грошової оцінки землі» та від 16.08.2011р.№ 6/13/ 54 «Про встановлення коефіцієнта при розрахунках плати за земельні ділянки»

П.1 втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 18.07.2014р. №6/49/127

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», ст. 287,8 «Податкового Кодексу України», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до пункту 1.5 рішення міської ради від 26.08.2010р. №5/38/23 «Про встановлення розмірів орендної плати за землю та врегулювання питань, пов’язаних з коригуванням нормативної грошової оцінки землі» і замість слів «в розмірі 3 відсотків» читати «в розмірі 1 відсотка».

2.Внести зміни до пункту 1 рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/54 Про встановлення коефіцієнта при розрахунках плати за земельні ділянки» і після слів «проводити з використанням коефіцієнта 0,5» доповнити словами «крім земельних ділянок, визначених для обслуговування вбудовано-прибудованих орендованих, викуплених та інших нежитлових приміщень».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/14/55

Про продаж земельної ділянки площею 4,2736га несільськогосподарського призначення для обслуговування будівлі майнового комплексу за адресою вул. Чумацька,5а ТОВ «Бодмін- Україна»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Бодмін -Україна», керуючись ст.12, 128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації , продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати у власність товариству з обмеженою відповідальністю «Бодмін- Україна» (ід.код ________) земельну ділянку площею 4,2736га, яка розташована за адресою вул. Чумацька,5а, надану для обслуговування будівлі майнового комплексу, на затверджених в пунктах 2,3 цього рішення умовах договору купівлі-продажу.

2.Затвердити ціну продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 даного рішення, в розмірі 2 194 493,60грн. (Два мільйони сто дев’яносто чотири тисячі чотириста дев’яносто три гривні 60 коп.)

3.Затвердити умови договору купівлі-продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 рішення (додається).

4.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Бодмін-Україна», зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 16.08.2007 року за №________48–вважати розірваним за взаємною згодою сторін після проведення державної реєстрації акта на право власності на земельну ділянку.

5.Зобов”язати товариство з обмеженою відповідальністю «Бодмін -Україна» в місячний термін оформити договір купівлі-продажу земельної ділянки.

 

6/14/56

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5934га за адресою вул. Микулинецька комунальному житлово-експлуатаційному підприємству „Сонячне” Тернопільської міської ради

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 23.11.2012р. №6/26/38

Розглянувши звернення комунального житлово-експлуатаційного підприємства „Сонячне” Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123, Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному житлово-експлуатаційному підприємству „Сонячне” Тернопільської міської ради (ід код _________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5934га для розташування автостоянки за адресою вул. Микулинецька.

2.Надати комунальному житлово-експлуатаційному підприємству „Сонячне” Тернопільської міської ради (ід код 34029965) земельну ділянку площею 0,5934га в постійне користування для розташування автостоянки за адресою вул. Микулинецька.

3.Зобов’язати комунальне житлово-експлуатаційне підприємство „Сонячне” Тернопільської міської ради в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/14/57

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1605га для обслуговування викупленої будівлі та приміщення за адресою просп.С.Бандери,2 ПП «Автомаксимум»

Розглянувши звернення приватного підприємства «Автомаксимум», керуючись ст. 12, 120, 123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл приватному підприємству «Автомаксимум» (ід. код ________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1605га для обслуговування викупленої будівлі та приміщення за адресою просп.С.Бандери,2 з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/14/58

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,03га для впорядкування та розміщення об’єктів торгово-побутового призначення за адресою вул.Б.Хмельницького комунальному підприємству «Підприємство  матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Рішення втратило чинність згідно з рішенням міської ради від 30.03.2012 р. №6/20/61

Розглянувши звернення комунального підприємства «Підприємство  матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству «Підприємство  матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (ід. код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,03га для впорядкування та розміщення об'єктів торгово-побутового призначення за адресою вул.Б.Хмельницького.

2.Надати комунальному підприємству «Підприємство  матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (ід. код __________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,03га для впорядкування та розміщення об'єктів торгово-побутового призначення за адресою вул.Б.Хмельницького.

3.Зобов’язати комунальне підприємство «Підприємство  матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/14/59

Про внесення змін в рішення міської ради від 30.03.2010 р. №5/33/128 „Про скасування рішення міської ради та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4077га для обслуговування 35-квартирного житлового будинку з гаражами за адресою просп.С.Бандери,81А ОСББ «Злагода-В»

Розглянувши звернення об'єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «Злагода-В», керуючись ст.12,42,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 30.03.2010 р. №5/33/128 „Про скасування рішення міської ради та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4077га для обслуговування 35-квартирного житлового будинку з гаражами за адресою просп.С.Бандери,81А ОСББ «Злагода-В» і замість слів та цифр „площею до 0,4077га” читати „площею до 0,5080га”.

 

6/14/60

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0300га за адресою вул. Проектна,19 гр.____________

Розглянувши звернення гр.___________, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр._______________ (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п‘ять років площею до 0,0300га для ведення городництва за адресою вул. Проектна,19.

 

6/14/61

Про передачу у спільну приватну власність земельних ділянок громадянам (гр._________ та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 89,116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки та передати їх безоплатно у спільну приватну власність громадян, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян, яким передаються у спільну приватну власність земельні ділянки: 2.1 Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 2.2. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 2.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів. 2.4. Погоджувати з управлінням з питань містобудування та архітектури можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку. 2.5. Отримати в місячний термін документи на право приватної власності на земельні ділянки. 2.6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/14/62

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0242га за адресою вул. Березова,12 гр._____________

Розглянувши клопотання гр.___________, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.______________ (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0242га для ведення городництва за адресою вул. Березова,12.

 

6/14/63

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0240га за адресою вул. Проектна,86 гр.______

Розглянувши клопотання гр._____________, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.______________ (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0240га для ведення городництва за адресою вул. Проектна,86.

 

6/14/64

Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі (гр._________ та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 33, 40, 116, 118, 121Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

Дати дозвіл громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, згідно з додатком (додається).

 

6/14/65

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул. Микулинецька,115/44 гр._____

Розглянувши звернення гр.___________, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр._____________ (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,10га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Микулинецька,115/44.

 

6/14/66

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул. Микулинецька,115/42 гр.___________

Розглянувши звернення гр.___________, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.____________ (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,10га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Микулинецька,115/42.

 

6/14/67

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул. Микулинецька,115/43 гр._____________

Розглянувши звернення гр.____________, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр._______________ (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,10га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. Микулинецька,115/43.

 

6/14/68

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1000га за адресою вул. Калинова гр._______

Розглянувши звернення гр.____________, керуючись ст.12, 40, 116, 118 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.______________ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1000га на умовах приватної власності для ведення садівництва за адресою вул. Калинова.

 

6/14/69

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8145га для будівництва та обслуговування житлово-громадського комплексу з автостоянками автомобілів за адресою просп.Злуки УМВСУ в Тернопільській області

Розглянувши звернення Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій з питань архітектури, будівництва та розвитку міста, з питань регулювання земельних відносин, природокористування, охорони довкілля, приватизації та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Управлінню Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області (ід.код ________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8145га, за рахунок земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування житлово-громадського комплексу з автостоянками автомобілів за адресою просп. Злуки.

2.Надати Управлінню Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області (ід.код ________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,8145га для будівництва та обслуговування житлово-громадського комплексу з автостоянками автомобілів за адресою просп. Злуки.

3.Зобов’язати Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/14/70

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. Бригадна гр.________

Розглянувши звернення гр._____________, керуючись ст.12, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.______________ (ід.номер ________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. Бригадна.

 

 

6/14/71

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою за адресою вул. ____________ гр._____________

Розглянувши звернення гр.___________, керуючись ст.12, 40, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА

Дати дозвіл гр.___________ (ід.номер ________) на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ______________.

 

6/14/72

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,1333га для ведення садівництва за адресою вул. Поліська,8 гр. _________

Розглянувши звернення гр.___________, керуючись ст.12, 20, 123, Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.________ (ід номер ________) проект відведення земельної ділянки площею 0,1333га для ведення садівництва за адресою вул. Поліська,8.

2.Дозволити гр.___________ (ід номер ________) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1333га для ведення садівництва за адресою вул. Поліська,8. 2.1 Після проведення державної реєстрації додатку до договору оренди землі, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель сільськогосподарського призначення.

3.Зобов’язати гр._____________ в місячний термін оформити додаток до договору оренди землі.

 

6/14/73

Про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам (гр.___________ та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 33, 40, 116, 118, 121Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки та передати земельні ділянки безоплатно у приватну власність громадян, згідно з додатком (додається).

2.Зобов’язати громадян, яким передаються у приватну власність земельні ділянки: 2.1 Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій. 2.2. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації. 2.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїзджої частини доріг і проїздів. 2.4. Погоджувати з управлінням з питань містобудування та архітектури можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку. 2.5. Отримати в місячний термін документи на право приватної власності на земельні ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/14/74

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0030га для обслуговування пункту заміни мастил за адресою вул. Протасевича суб’єкту підприємницької діяльності Флекей Г.А.

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Флекей Галини Антонівни про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,123,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати суб’єкту підприємницької діяльності Флекей Галині Антонівні (ід.номер ________) в оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0,0030га, яка відноситься до земель житлової та громадської забудови, для обслуговування пункту заміни мастил за адресою вул. Протасевича.

2.Зобов’язати суб’єкта підприємницької діяльності Флекей Галину Антонівну в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/14/75

Про надання дозволу на складання проекту відведення земельної ділянки площею до 0,0545га для обслуговування викупленого торгового комплексу „Сучасник” за адресою вул. Живова,9 гр._______

Розглянувши звернення гр._________, керуючись ст. 12, 124, 151 Земельного Кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2004р. №677 „Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, Постановою Тернопільського міськрайонного суду справа №2-а-3996/10 від 04.10.2010р., враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.___________ (ід.номер ________) на складання проекту відведення земельної ділянки площею до 0,0545га для обслуговування викупленого торгового комплексу „Сучасник” за адресою вул. Живова,9.

 

6/14/76

Про надання земельної ділянки площею 6,6413га для обслуговування будівель та споруд за адресою вул. Поліська,11 ТОВ «Сендс»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Сендс» про об’єднання земельних ділянок площею 0,2016га та 6,4397га, розташованих за адресою вул. Поліська,11, керуючись ст.12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Сендс» (ід.код ________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою при об’єднанні для обслуговування будівель та споруд за адресою вул. Поліська,11.

2.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Сендс», зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 13.11.2006 року за №________15 -вважати розірваним за взаємною згодою сторін. 2.1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Сендс», зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 27.05.2010 року за №________64 -вважати розірваним за взаємною згодою сторін.

3.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Сендс» (ід.код ________) в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 6,6413га за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для обслуговування будівель та споруд за адресою вул. Поліська,11. 3.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (з них до земель автомобільного транспорту).

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Сендс» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/14/77

Про звільнення головного редактора редакції журналу «Освітянин»

Розглянувши подання міського голови, враховуючи рішення міської ради від 08.04.2011 №6/7/27 ”Про ліквідацію комунального підприємства «Редакція журналу «Освітянин», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Звільнити Корнієнко Іванну Йосипівну з посади головного редактора журналу «Освітянин» (п.1 ст.40 КЗпП України), у зв'язку з ліквідацією комунального підприємства «Редакція журналу «Освітянин».

2.Доручити управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради (Похиляк О.П.) забезпечити організацію виконання даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/14/78

Про надання земельної ділянки площею 0,0050га для обслуговування павільйону по торгівлі продуктами харчування за адресою вул. 15 Квітня, 1А фізичній особі-підприємцю Дахим Є.Й.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Дахим Євгенії Йосипівни, керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Договір оренди земельної ділянки між Тернопільською міською радою та фізичною особою-підприємцем Дахимом Ярославом Івановичем, зареєстрований в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 05 липня 2011 року за №________00349 - вважати розірваним у зв’язку із смертю орендаря.

2.Надати фізичній особі-підприємцю Дахим Євгенії Йосипівні (ід. номер ________) в оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0,0050га для обслуговування павільйону по торгівлі продуктами харчування за адресою вул. 15 Квітня, 1А. 2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Дахим Євгенію Йосипівну в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/14/79

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0108га за адресою вул. Слівенська фізичній особі-підприємцю Ризі І.Р.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Риги Інни Романівни, керуючись ст.12,120,123,124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0108га для обслуговування та реконструкції викупленого торгового кіоску за адресою вул. Слівенська фізичній особі-підприємцю Ризі Інні Романівні.

2.Вилучити з користування закритого акціонерного товариства „Збаразький хлібзавод” (ід.код ________) земельну ділянку площею 0,0016га за адресою вул. Слівенська, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати фізичній особі-підприємцю Ризі Інні Романівні (ід.номер ________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0108га для обслуговування та реконструкції викупленого торгового кіоску за адресою вул. Слівенська.

4.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Ригу Інну Романівну оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/14/80

Про звернення щодо державної мови

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення щодо державної мови. 2. Направити звернення до Президента України Януковича В.Ф., Прем’єр-міністра України М.Я. Азарова, Голови Верховної Ради України В.М. Литвина, депутатів Верховної Ради України (текст звернення додається).

 

6/14/81

Про забезпечення діяльності художнього народного театру «Дивосвіт»

З метою створення належних умов і організації діяльності народного художнього театру «Дивосвіт» при Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №22, відповідно до Положення про почесні звання «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 14.08.2002р. № 461, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дозволити дирекції Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 ввести в штатний розпис з 01 вересня 2011 року 2,5 ставки гурткової роботи, згідно затвердженого кошторису.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/14/82

Про затвердження індивідуального штатного розпису

З метою створення інноваційної моделі новітнього навчального закладу та удосконалення механізму надання освітніх послуг, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 20.06.2011р. №6/9/8 «Про міську програму духовно-просвітницької діяльності Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого» Тернопільської міської ради Тернопільської області на 2011-2013 роки», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити індивідуальний штатний розпис на 2011-2013 н.р. Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого» Тернопільської міської ради Тернопільської області в межах фонду заробітної плати передбаченого на заклади освіти м. Тернополя згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/14/83

Про звернення до директора Тернопільського УВП Львівського УТОСу

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення до директора Тернопільського УВП Львівського УТОСу.

2.Направити звернення до директора Тернопільського УВП Львівського УТОСу (текст звернення додається).

 

6/14/84

Про звернення щодо внесення змін до Закону України «Про Перелік пам’яток культурної спадщини, що не підлягають приватизації» (виключення з Переліку будівель Почаївської лаври).

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення щодо внесення змін до Закону України «Про Перелік пам’яток культурної спадщини, що не підлягають приватизації» (виключення з Переліку будівель Почаївської лаври).

2.Направити звернення до Президента України Януковича В.Ф., Верховної Ради України , Кабінету Міністрів України (текст звернення додається).

 

6/14/85

Про надання нежитлового приміщення комунальної власності в безоплатне користування обласній громадській організації "Твереза Тернопільщина"

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна , міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в безоплатне користування Тернопільській обласній громадській організації “Твереза Тернопільщина” в безоплатне користування нежитлові приміщення за адресою бульвар Т.Шевченка,23 площею78,1/26,5 кв.м для розміщення громадської організації терміном до 31.12.2012р.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/14/86

Про звернення Тернопільської міської ради до Верховної Ради України щодо соціального захисту учасників бойових дій, воїнів-"афганців", інвалідів війни, ветеранів, чорнобильців

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення Тернопільської міської ради до Верховної Ради України щодо соціального захисту учасників бойових дій, воїнів-"афганців", інвалідів війни, ветеранів, чорнобильців.

2.Направити звернення до Верховної Ради України (текст звернення додається).

 

 

    

Рішення міської ради з додатками