Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання послуг щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Для забезпечення належного рівня послуг у сфері освіти, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та  з метою створення належних умов для підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти Тернопільської міської ради, враховуючи   висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити, що послуги у сфері підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої, позашкільної, дошкільної освіти Тернопільської міської ради, надаються Тернопільським комунальним методичним центром науково-освітніх інновацій та моніторингу.

2. Затвердити розрахунок вартості навчання одного слухача на курсах підвищення кваліфікації на базі Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу у 2021 році, згідно з додатком (додається).

3. Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій  та моніторингу (далі -ТКМЦНОІМ) забезпечити укладання договорів про підвищення кваліфікації педагогічних працівників із закладами загальної середньої освіти Тернопільської міської ради,  в місячний термін з дня прийняття рішення та за умови отримання освітньої субвенції на підвищення кваліфікації педагогічних працівників такими закладами, виходячи з кількості одержувачів послуг, які виявили бажання щодо їх отримання в ТКМЦНОІМ.

4. Встановити, що ТКМЦНОІМ має право надавати послуги щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладам освіти інших територіальних громад за умови укладення відповідних договорів та виконання плану щодо надання зазначених послуг закладам Тернопільської міської ради.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів.