Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про підтримку звернення Всеукраїнського товариства «Лемківщина»

Враховуючи звернення Всеукраїнського товариства «Лемківщина», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Підтримати звернення Всеукраїнського товариства «Лемківщина» про сприяння у визнанні Верховною Радою України примусового переселення українців з території Польщі у 1944-1951 рр. депортацією до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, Прем`єр-Міністра України Дениса Шмигаля та народних депутатів України.

2. Направити звернення Всеукраїнського товариства «Лемківщина» про сприяння у визнанні Верховною Радою України примусового переселення українців з території Польщі у 1944-1951 рр. депортацією до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, Прем`єр-Міністра України Дениса Шмигаля та народних депутатів України  (текст звернення додається).