Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади програмного забезпечення Порталу відкритих даних Тернополя

Керуючись статтями 143, 144 Конституції України, статтями 4, 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про авторське право та суміжні права", статтями 319, 327, 329, 331 Цивільного кодексу України, розглянувши лист Міністерства цифрової трансформації України, враховуючи МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ ЩОДО ВІДКРИТИХ ДАНИХ, укладений між Тернопільською міською радою, Міністерством цифрової трансформації України та Фондом «Євразія» (проєкт міжнародної технічної допомоги "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах (TAPAS)», висновок постійної комісії міської ради  з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти безоплатно до комунальної власності Тернопільської міської ради Тернопільської міської територіальної громади програмне забезпечення Порталу відкритих даних Тернополя з супровідною документацією вартістю 25 000,00 грн (двадцять п'ять тисяч гривень 00 копійок).

2. Затвердити склад комісії з прийняття до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади програмного забезпечення Порталу відкритих даних Тернополя, згідно з додатком  (додається).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму .