Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про запровадження надання через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі комплексної послуги «єМалятко»

22.05.2020 р.
№ 119

Внесено зміни відповідо до розпорядення міського голови №24 від 04.02.2021 р.

 

Про запровадження надання через

Центр надання адміністративних

послуг у місті Тернополі комплексної послуги «єМалятко»

 

 

З метою забезпечення реалізації експериментального проекту «єМалятко» в Центрі    надання адміністративних послуг у місті Тернополі, відповідно до Указу Президента України від 29.07.2019 № 558/2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини» та керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про адміністративні послуги»:

1. Визначити, що надання комплексної послуги при народженні дитини за заявою батьків (одного з батьків) буде здійснюватися через Центр надання адміністративних послуг  у місті Тернополі.

2. Визначити перелік адміністраторів, уповноважених здійснювати прийом  заяв для надання суб’єктам звернень комплексної послуги «єМалятко» у Центр надання адміністративних послуг  у місті Тернополі, згідно з додатком (додається).

3. Начальнику відділу діджиталізації та програмування Андрієшину Андрію Михайловичу забезпечити електронну взаємодію державних електронних інформаційних ресурсів з Центром надання адміністративних послуг  у місті Тернополі .

4. Начальнику відділу «Центр надання адміністративних послуг» Паничевій Інесі Євгенівні забезпечити надання Тернопільській обласній державній адміністрації відповідної   інформації,  визначеної  у листі Мінцифри від 12.05.2020 № 1/04-3-2076.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.

Міський голова                                                                                         С.В. Надал