Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Положення про впровадження електронної реєстрації дітей у ДНЗ Тернополя

Рішення виконавчого комітету №378 від 15.05.2018р.

Про зарахування дітей до закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів м. Тернополя

Керуючись підпунктом 4 пункту «б» статті 32 та частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 18, 19 Закону України «Про дошкільну освіту», статтею 2 Закону України «Про доступ до публічної інформації», з метою забезпечення права дитини на доступність здобуття дошкільної освіти, запровадження єдиного підходу щодо прийому дітей, спрощення процедури та вільного доступу до інформації про облік дітей дошкільного віку для влаштування у навчальні заклади міста,виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити Положення про загальну міську електронну реєстрацію дітей дошкільного віку для влаштування до закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів міста Тернополя, згідно з додатком (додається).

2.Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 05.06.2013р. №618 «Про запровадження загальної міської електронної реєстрації дітей для влаштування у дошкільні навчальні заклади м. Тернополя».

3.Рішення «Про зарахування дітей до закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів м. Тернополя» підлягає офіційному оприлюдненню шляхом опублікування на офіційних веб-порталах Тернопільської міської ради, управління освіти і науки, закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л. О. Бицюру.