Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Тернопіль»

З метою вибору на конкурентних засадах керуючої компанії «Індустріального парку «Тернопіль», шляхом організації та проведення відкритого конкурсу, для забезпечення економічного розвитку й підвищення конкурентоспроможності міста, активізації інвестиційної діяльності, створення нових робочих місць, розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури, відповідно до Закону України «Про індустріальні парки», керуючись п.1 ч. 2 ст.62, п.6 ст.69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Утворити конкурсну комісію з вибору керуючої компанії індустріального парку «Тернопіль» та затвердити: 
1.1. умови конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку (додається); 
1.2. склад конкурсної комісії з вибору керуючої компанії індустріального парку (додається);
1.3. порядок роботи конкурсної комісії з вибору керуючої компанії індустріального парку (додається);
1.4. проект договору про створення та функціонування індустріального парку.
2. Доручити конкурсній комісії підготувати конкурсну документацію та забезпечити організацію та проведення конкурсу на вибір керуючої компанії індустріального парку «Тернопіль».
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Додатки до рішення можна завантажити тут

Поіменне голосування