Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження протоколу

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Правилами паркування транспортних засобів, затверджених постановою

Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1342, рішенням виконавчого комітету від 13.06.2012 №978 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Протокол засідання конкурсного комітету з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі від 24.06.2024, додається.

2. Управлінню транспортних мереж та зв’язку, протягом десяти календарних днів після затвердження протоколу засідання конкурсного комітету, укласти із переможцем конкурсу, з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування в місті Тернополі на об’єкті № 1 та на об’єкті №2 КП ТМР «Підприємство матеріально-технічного забезпечення», договори з організації забезпечення паркування транспортних засобів в місті Тернополі, терміном на три роки.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.