Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про розгляд звернення

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 05.04.2023 №338 «Про внесення змін до відповідних інвестиційних договорів», розглянувши звернення … враховуючи інвестиційні договори …, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити звернення … (додається).

2. Направити вищевказане звернення до приватного підприємства «Креатор-Буд», для виконання умов п.1.8.2. інвестиційного договору … та до обслуговуючого кооперативу «ЖБК «Росинка», для виконання умов п.1.6.1. інвестиційного договору ….

3. Рекомендувати обслуговуючому кооперативу «ЖБК «Росинка» укласти відповідні договори, пов’язані з набуттям майнових прав на об’єкти нерухомості (квартири) із військовослужбовцями та членами їх сімей на благодійній основі, відповідно до списку військовослужбовців згідно з додатком 1 (додається).

4. Рекомендувати приватному підприємству «Креатор-Буд» укласти відповідний договір, пов’язаний з набуттям майнових прав на об’єкт нерухомості (квартиру) із військовослужбовцем та членами її сім’ї на благодійній основі, згідно з додатком 2  (додається).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук.