Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження загальних вимог та обмежень щодо розміщення вивісок (табличок) на території Тернопільської міської територіальної громади

Враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 14.09.2022 №991 «Про розгляд петиції», з метою візуального впорядкування та формування естетики зовнішнього вигляду об’єктів на території Тернопільської міської територіальної громади, керуючись Законами України «Про рекламу», «Про благоустрій населених пунктів», «Про архітектурну діяльність», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити загальні вимоги та обмеження щодо розміщення вивісок (табличок) на території Тернопільської міської територіальної громади (додаються).

2.Рішення виконавчого комітету міської ради від 01.07.2015 №541 «Про затвердження зразків зовнішніх рекламних засобів в м. Тернополі» - вважити таким, що втратило чинність.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук та Ігоря Крисоватого.