Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про включення об’єкту до Переліку другого типу та передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону

Розглянувши звернення директора Тернопільського міжшкільного ресурсного центру Валерія Бондаря, керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», рішенням сесії Тернопільської міської ради № 8/2/31 від 18.12. 2020року «Про затвердження додаткового переліку підприємств, що надають соціально важливі послуги населенню, які мають право на отримання в оренду комунального майна без проведення аукціону», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду майно комунальної власності без проведення аукціону згідно з додатком (додається).
2. Управлінню освіти і науки укласти договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства України.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.