Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про встановлення меморіальної таблиці за адресою вул. Ю.Словацького, 2

Розглянувши звернення Тернопільського медичного університету імені І.Я.Горбачевського, керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», спільним наказом Держбуду України та Мінкультури України від 30.11.2004 №231/806, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Дозволити Тернопільському медичному університету імені І.Я.Горбачевського встановлення меморіальної таблиці, присвяченої 65-річчю створення Тернопільського медичного інституту на фасаді будинку за адресою вул. Ю.Словацького, 2.
2.Зобов’язати Тернопільський медичний університет імені І.Я.Горбачевського, монументально-художнє вирішення меморіальної таблиці погодити в управлінні містобудування, архітектури та кадастру.
3.Управлінню культури і мистецтв внести меморіальну таблицю в реєстр обліку меморіальних таблиць та прийняти її на утримання.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук, Володимира Дідича.