Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про реєстрацію квартир в якості службових

Розглянувши клопотання Тернопільського гарнізону та Квартирно-експлуатаційного відділу м.Тернополя, керуючись Житловим кодексом, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Ради міністрів УРСР від 04.02.1988 № 37 «Про службові жилі приміщення», враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Зареєструвати в якості службової Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку двокімнатну квартиру №… житловою площею 27,7кв.м. за адресою вул…. та видати ордер начальнику штабу-заступнику начальника Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку Агеєву … на склад сім'ї 4 особи.
2. Зареєструвати в якості службової Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки трикімнатну квартиру №… житловою площею 47,2кв.м. за адресою вул… та видати ордер начальнику служби охорони державної таємниці Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Кузь … на склад сім'ї 5 осіб.