Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи впровадження повністю безготівкової системи оплати проїзду в міському громадському транспорті м. Тернополя, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 25.03.2020 №262 «Про забезпечення електронними квитками працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності», а саме в пункті 1 замість слів «на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади карантину» читати «на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки».

2.Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 15.04.2020 №323 «Про затвердження примірної форми договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в Тернопільській міській територіальній громаді», а саме:

2.1. Пункт 2.1.13. Додатку 1 рішення викласти в наступній редакції:

«2.1.13. Проводить розрахунки по визначенню втрат доходів Перевізника від безоплатно перевезених пасажирів – пільговиків, визначає потребу компенсаційних коштів для відшкодування Перевізнику цих втрат на основі його звітних даних про обсяги пільгових перевезень  згідно фактично провалідованих (зареєстованих в АСООП) пільгових поїздок електронними квитками «Соціальна карта Тернополянина» та неперсоніфікованими електронними квитками (тип карти ЕР номер серії 23) наданими працівникам державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту для виконання покладених на них службових обов’язків та працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20).».

2.2. Пункт 2.1.14. Додатку 1 рішення викласти в наступній редакції:

«2.1.14. Виділяє Перевізнику компенсаційні виплати за безоплатне перевезення пільгових категорій пасажирів, виходячи з передбачених в Держбюджеті субвенцій і коштів місцевих бюджетів, з врахуванням обсягів безоплатно перевезених пасажирів-пільговиків, на  основі звітних даних Перевізника, згідно фактично провалідованих (зареєстованих в АСООП) пільгових поїздок електронними квитками «Соціальна карта Тернополянина» та неперсоніфікованими електронними квитками наданими працівникам державних органів для виконання покладених на них службових обов’язків(тип карти ЕР номер серії 23) та працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20), за звітний період в межах бюджетних асигнувань.».

2.3. Пункт 2.2.10 Додатку 1 рішення викласти в наступній редакції:

«2.2.10. Проводить збір проїзної плати відповідно до встановлених тарифів, користуючись квитками єдиного взірця та забезпечує видачу квитків про успішну реєстрацію пасажирам.».

2.4. Пункт 2.2.29. Додатку 1 рішення викласти в наступній редакції:

«2.2.29. Перевізник здійснює безоплатне перевезення пільгових категорій пасажирів, визначених чинним законодавством, по електронних квитках «Соціальна карта Тернополянина»   щодня, починаючи з 10:00 год., без обмеження їх кількості, працівників державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту для виконання покладених на них службових обов’язків, без часового обмеження по неперсоніфікованих електронних квитках (тип карти ЕР номер серії 23) та працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20).».

2.5. Додаток 1 рішення, доповнити пунктом 2.2.36. наступного змісту:

«2.2.36. Забезпечує належне функціонування послуги «Єдиний квиток», яка надає право здійснювати пересадки між транспортними засобами усього громадського пасажирського транспорту м. Тернопіль, після пред’явлення пасажиром квитка про успішну реєстрацію, протягом терміну дії послуги «Єдиний квиток».».

2.6. В Додатку №2 до договору, Додатку 1 рішення замість слів «Реєстрація оплати готівкою» читати «неперсоніфікований електронний квиток (тип карти OL номер серії 20)».

2.7. Пункт 2.1.13. Додатку 2 рішення викласти в наступній редакції:

«2.1.13. Проводить розрахунки по визначенню втрат доходів Перевізника від безоплатно перевезених пасажирів – пільговиків та пільгового проїзду учнів  та студентів, визначає потребу компенсаційних коштів для відшкодування Перевізнику цих втрат на основі його звітних даних про обсяги пільгових перевезень  згідно фактично провалідованих (зареєстованих в АСООП) пільгових поїздок електронними квитками «Соціальна карта Тернополянина» та неперсоніфікованими електронними квитками (тип карти ЕР номер серії 23) наданими працівникам державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту для виконання покладених на них службових обов’язків та працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20).».

2.8. Пункт 2.1.14. Додатку 2 рішення викласти в наступній редакції:

«2.1.14. Виділяє Перевізнику компенсаційні виплати за безоплатне перевезення пільгових категорій пасажирів, за пільгове перевезення студентів та учнів, виходячи з передбачених в Держбюджеті субвенцій і коштів місцевих бюджетів, з врахуванням обсягів безоплатно перевезених пасажирів-пільговиків, учнів та студентів , на  основі звітних даних Перевізника, згідно фактично провалідованих (зареєстованих в АСООП) пільгових поїздок електронними квитками «Соціальна карта Тернополянина» та неперсоніфікованими електронними квитками наданими працівникам державних органів, для виконання покладених на них службових обов’язків (тип карти ЕР номер серії 23) та працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20), за звітний період в межах бюджетних асигнувань.».

2.9. Пункт 2.2.10 Додатку 2 рішення викласти в наступній редакції:

«2.2.10. Проводить збір проїзної плати відповідно до встановлених тарифів, за допомогою АСООП та забезпечує видачу квитків про успішну реєстрацію пасажирам.».

2.10. Пункт 2.2.29. Додатку 2 рішення викласти в наступній редакції:

«2.2.29. Перевізник здійснює безоплатне перевезення пільгових категорій пасажирів, визначених чинним законодавством по електронних квитках «Соціальна карта Тернополянина» , без обмеження їх кількості,  працівників державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту для виконання покладених на них службових обов’язків по неперсоніфікованих електронних квитках (тип карти ЕР номер серії 23) та працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20).».

2.11. Додаток 2 рішення, доповнити пунктом 2.2.36. наступного змісту:

«2.2.36. Забезпечує належне функціонування послуги «Єдиний квиток», яка надає право здійснювати пересадки між транспортними засобами усього громадського пасажирського транспорту м. Тернопіль, після пред’явлення пасажиром квитка про успішну реєстрацію, протягом терміну дії послуги «Єдиний квиток».».

2.12. В Додатку №2 до договору, Додатку 2 рішення замість слів «Реєстрація оплати готівкою» читати «неперсоніфікований електронний квиток (тип карти OL номер серії 20)».

2.13. Пункт 2.1.13. Додатку 3 рішення викласти в наступній редакції:

«2.1.13. Проводить розрахунки по визначенню втрат доходів Перевізника від безоплатно перевезених пасажирів – пільговиків, учнів  та студентів, визначає потребу компенсаційних коштів для відшкодування Перевізнику цих втрат на основі його звітних даних про обсяги пільгових перевезень  згідно фактично провалідованих (зареєстованих в АСООП) пільгових поїздок електронними квитками «Соціальна карта Тернополянина» та неперсоніфікованими електронними квитками (тип карти ЕР номер серії 23) наданими працівникам державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту для виконання покладених на них службових обов’язків та працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20).».

2.14. Пункт 2.1.14. Додатку 3 рішення викласти в наступній редакції:

«2.1.14. Виділяє Перевізнику компенсаційні виплати за безоплатне перевезення пільгових категорій пасажирів, студентів та учнів, виходячи з передбачених в Держбюджеті субвенцій і коштів місцевих бюджетів, з врахуванням обсягів безоплатно перевезених пасажирів-пільговиків, учнів та студентів, на  основі звітних даних Перевізника, згідно фактично провалідованих (зареєстованих в АСООП) пільгових поїздок електронними квитками «Соціальна карта Тернополянина» та неперсоніфікованими електронними квитками (тип карти ЕР номер серії 23) наданими працівникам державних органів, для виконання покладених на них службових обов’язків та працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20), за звітний період в межах бюджетних асигнувань.».

2.15. Пункт 2.2.10 Додатку 3 рішення викласти в наступній редакції:

«2.2.10. Проводить збір проїзної плати відповідно до встановлених тарифів, користуючись квитками єдиного взірця та забезпечує видачу квитків про успішну реєстрацію пасажирам.».

2.16. Пункт 2.2.29. Додатку 3 рішення викласти в наступній редакції:

«2.2.29. Перевізник здійснює безоплатне перевезення пільгових категорій пасажирів, визначених чинним законодавством та безоплатне перевезення по неперсоніфікованих електронних квитках (тип карти ЕР номер серії 23) наданих працівникам державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту для виконання покладених на них службових обов’язків та працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності для виконання покладених на них службових обов’язків, на період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки (тип карти OL, номер серії 20).».

2.17. Додаток 3 рішення, доповнити пунктом 2.2.36. наступного змісту:

«2.2.36. Забезпечує належне функціонування послуги «Єдиний квиток», яка надає право здійснювати пересадки між транспортними засобами усього громадського пасажирського транспорту м. Тернопіль, після пред’явлення пасажиром квитка про успішну реєстрацію, протягом терміну дії послуги «Єдиний квиток».».

2.18. В Додатку №2 до договору, Додатку 3 рішення замість слів «Реєстрація оплати готівкою» читати «неперсоніфікований електронний квиток (тип карти OL номер серії 20)».

3. Управлінню транспортних мереж та зв’язку внести зміни в договори на перевезення пасажирів, у відповідності до пункту 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.