Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення роботи міського електричного транспорту

Відповідно до Законів України «Про міський електричний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства інфраструктури України від 25.11.13 № 940 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (трамвай , тролейбус)», керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення доступності транспортних послуг та створення умов для здійснення сталих і безпечних пасажироперевезень, з урахуванням необхідності забезпечення беззбиткової роботи перевізника, враховуючи клопотання КП «Тернопільелектротранс» від 06.07.2021 №214, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. При розрахунку пасажиром безконтактною банківською карткою, пристроєм з технологією NFC або разовим проїзним квитком встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів електричним транспортом в місті Тернополі та за перевезення багажу (одне місце) – 10,00 грн.
2. При розрахунку пасажиром неперсоніфікованими електронними квитками встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів електричним транспортом в місті Тернополі та за перевезення багажу (одне місце) - 9,00 грн.
3. Для власників електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів електричним транспортом в місті Тернополі та за перевезення багажу (одне місце)- 8.00 грн.
4. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.
5. Дане рішення набирає чинності з 01 жовтня 2021 року.
6. Вважати такими, що втратили чинність пункти 1-3 рішення виконавчого комітету від 29.01.2020 №35 «Про забезпечення роботи міського електричного транспорту» з дня опублікування даного рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.