Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продовження договору оренди майна комунальної власності без проведення аукціону

Внесено зміни в рішення та додаток викладено в новій редакції відповідно до рішення ВК від 11.08.2021 №705

 

Розглянувши звернення фізичної особи - підприємця Пушкара Сергія Володимировича, представлений звіт про оцінку майна та рецензію на нього, довідку балансоутримувача про відсутність заборгованості зі сплати орендної плати, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Продовжити, без проведення аукціону, договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, який укладений та продовжується вперше з фізичною особою - підприємцем Пушкарем Сергієм Володимировичем   (ідентифікаційний код ...,   юридична адреса:  м. Тернопіль, вул. Бойківська, 6) на нежитлові приміщення комунальної власності, згідно з додатком (додається).

2. Комунальному підприємству "Підприємтсво матеріально-технічного забезпечення" Тернопільської міської ради продовжити договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення та у відповідності до вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.