Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про оголошення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді

Дату засідання конкурсного комітету перенесено на 19.04.2021 відповідно до рішеня виконавчого комітету від 07.04.2021 № 283

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», Постановами Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», в зв’язку із необхідністю визначення на конкурсних умовах перевізника на автобусному маршруті загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді, для забезпечення належного рівня пасажирських перевезень, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Оголосити конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті в Тернопільській міській територіальній громаді згідно з додатком (додається).

2.Конкурсному комітету по визначенню перевізників пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Тернопільської міської територіальної громади:

2.1. провести конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді;

2.2.подати на затвердження виконавчого комітету протоколи засідань конкурсного комітету в 10–ти денний термін після проведення конкурсу.

3.Управлінню транспортних мереж та зв’язку:

3.1. не пізніше ніж через 30 днів з моменту набрання чинності рішенням конкурсного комітету укласти з переможцем конкурсу Договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусному маршруті загального користування Тернопільської міської територіальної громади.

4.Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ розмістити оголошення про проведення конкурсу в друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.