Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 03.10.2018 №753 «Про уповноваження працівників муніципальної поліції на виконання функцій інспекторів з паркування»

З метою забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян у сфері паркування транспортних засобів на території міста, керуючись Конституцією України, ст. 219 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кодексом законів про працю України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», виконавчий комітет міської ради
Вирішив:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 03.10.2018 №753 «Про уповноваження працівників муніципальної поліції на виконання функцій інспекторів з паркування», а саме:
1.1. В тексті та назві рішення замість слів «управління муніципальної поліції» читати «управління муніципальної інспекції»;
1.2. п.2 рішення викласти в такій редакції: «Уповноважити осіб, зазначених в п. 1 даного рішення, здійснювати у випадках, визначених законом, розгляд справ про адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою, третьою і шостою статті 122 (у частині порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів у межах відповідного населеного пункту, зафіксоване у режимі фотозйомки (відеозапису), частинами першою, другою та восьмою статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та проводити тимчасове затримання транспортних засобів»;
1.3. п.3 рішення викласти в такій редакції: «З метою ефективного контролю за паркуванням транспортних засобів та забезпечення належного функціонування транспортної інфраструктури міста, інспекторам з паркування виконувати службові обов’язки в понаднормовий час, у вихідні та святкові дні.
1.4. п.3 рішення доповнити пунктом 3.1 «За виконану роботу у період, вказаний у п. 3, здійснюється компенсація відповідно до чинного законодавства».
1.5. п.3 рішення доповнити пунктом 3.2 « Виконання інспекторами з паркування посадових обов’язків у понаднормовий час, вихідні та святкові дні, проводиться за письмовим наказом керівника управління.
2. Відповідно, пункти 3, 4 вважати пунктами 4, 5.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича та управління муніципальної інспекції.