Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про організацію учнівських перевезень

Враховуючи обмежувальні заходи встановлені Постановою Кабінету Міністрів України "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" від 22.07.2020р. №641 (із змінами), початок навчального 2020-2021 року, з метою належного надання послуг з перевезень громадським пасажирським транспортом учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Тернополя, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Управлінню транспортних мереж та зв'язку та управлінню освіти і науки організувати виконання спеціальних (шкільних) рейсів на окремих маршрутах міста Тернополя комунальним громадським транспортом.

2. Управлінню освіти і науки ознайомити керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Тернополя з графіком виконання спеціальних (шкільних) рейсів для належної організації навчального процесу.

3. Комунальному підприємству "Тернопільелектротранс":

3.1. Громадський транспорт, який виконуватиме спеціальні (шкільні) рейси, обладнати табличками "Діти".

3.2. Перевезення учнів спеціальними (шкільними) рейсами здійснювати по учнівських квитках "Соціальна карта Тернополянина".

4. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.