Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

«Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 13.03.2019 року №229»

Розглянувши подані комунальним підприємством «Тернопільводоканал» розрахунки розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, підготовлені відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» та Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року № 129 «Про затвердження Методики визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 13.03.2019 року №229 «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення» , а саме:
- Додатки 1, 3 викласти в новій редакції (додаються);
- в п.1 замість слів «згідно додатку 1 та згідно з додатком 2» читати «згідно з додатками 1, 2, 5, 6 (додаються)» (додатки 5, 6 додаються).
2. Провести коригування внесків за 2019 рік за обслуговування вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів в розмірах, згідно додатку 1 (додається).
3. Провести коригування внесків за 2019 рік за заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів в розмірах згідно додатку 2 (додається).
4. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в засобах масової інформації.
5. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського.