Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про розгляд звернення

Враховуючи звернення голови ОСББ «Садове місто 2» від 13.01.2020 р., відповідно до протоколу №4 комісії, створеної розпорядженням міського голови від 03.12.2019 р. №291 «Про створення комісії», протоколів досліджень електромагнітного поля державної установи "Тернопільський обласний центр МОЗ України" № 131/9 від 09.07.2019 р., №285/18 від 27.12.2019р, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», Правилами благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Постійно діючій робочій групі в 20-денний термін з дня прийняття даного рішення організувати та провести роботи з демонтажу телекомунікаційного обладнання, що розміщене на даху комунального підприємства «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка» (проспект Злуки, 45).
2. Постійно діючій робочій групі повідомити власників – Товариство з обмеженою відповідальністю «Астеліт» , Закрите акціонерне товариство «Київстар Дж. Ес. Ем.» про можливість самостійного демонтажу об’єктів вказаних в п. 1 даного рішення в 10-денний термін з дня прийняття рішення.
3. Комунальним підприємствам «Електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», «Міськшляхрембуд» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу об’єктів вказаних в п. 1 даного рішення.
4.Тернопільському міському РЕМ забезпечити від’єднання телекомунікаційного обладнання від електропостачання.
5. Управлінню житло-комунального господарства, благоустрою та екології забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.
6. Комунальному підприємству «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка» вжити всіх належних заходів з приведення місця, на якому розташовувалися об’єкти вказані в п.1 даного рішення, до належного стану.
7. Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих об’єктів оформити відповідними актами.
8. З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.
9. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
10. Визначити, що повернення демонтованих засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.
11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Бицюру Л.О., Стемковського В.В.