Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності

Розглянувши текстові та графічні матеріали схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Тернополя, розроблені комунальним підприємством «Місто» Тернопільської міської ради на виконання рішення міської ради від 19.12.2018р. №7/31/56 з внесеними змінами рішенням від 22.02.2019р. №7/32/147, відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», постанови Кабінету Міністрів України від 30.03.1994 №198 «Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Тернополя, додаток №1.
2. Затвердити схему розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Тернополя (додається).
3. Управлінню містобудування, архітектури та кадастру забезпечити доступність матеріалів схеми, зазначеної в п. 1 даного рішення, шляхом їх розміщення на офіційному сайті міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О.