Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради

Керуючись ст. 53 Конституції України, ст. 3, 13, 30 та 66 Закону України «Про освіту», Законом України «Про загальну середню освіту», ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти» з метою забезпечення прозорості, відкритості, запровадження єдиного підходу до зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради, виконавчий комітет Тернопільської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Запровадити в тестовому режимі з 01.03.2020 року електронну систему зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти з використанням технологій blockchain.
2. Затвердити «Порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради» згідно з додатком 1 (додається).
3. Здійснювати набір і зарахування дітей до першого класу, починаючи з 2020-2021 навчального року, згідно з електронною чергою в системі blockchain через портал https://school.bloqly.com/#/ відповідно до «Порядку організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради».
4. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника управління освіти і науки Похиляк О. П.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л. О.