Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Повідомлення про початок процедури визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості оприлюднюємо для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Тернопільської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Повна назва документа державного планування: проєкт Програми економічного і соціального розвитку Тернопільської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Тернопільська міська рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Тернопільської міської територіальної громади на 2022-2024 роки розпочато з дня її оприлюднення на сайті Тернопільської міської ради  у розділі «Участь громадськості»/ «Громадські обговорення, слухання, місцеві ініціативи».

Відповідно до частини четвертої статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки. 

Орган до якого подаються зауваження і пропозиції

Управління економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради.

Адреса: вул. Коперника, 1, м. Тернопіль, 46001

Відповідальна особа: Корчак Тетяна Станіславівна

Контактні дані: e-mail: ekon_mr@meta.ua; тел. +38(0352) 251649

Строк подання зауважень і пропозицій -становить 15 днів з дня оприлюднення на сайті та публікації  в ЗМІ заяви про визначення обсягу СЕО, а саме з  20.08.2021року.

Посилання:Заява про визначення обсягу СЕО https://ternopilcity.gov.ua/uchast-gromadskosti/gromadski-obgovorennya-sluhannya-mistsevi-initsiativi/gromadski-obgovorennya/zayava-pro-viznachennya-obsyagu-strategichnoi-ekologichnoi-otsinki-proektu-programi-ekonomichnogo-i-sotsialnogo-rozvitku-ternopilskoi-miskoi-teritorialnoi-gromadi-na-2022-2024-roki/

 газета «Вільне життя»№65 від 20.08.2021

 газета  «Нова тернопільська газета» №30 від 18.08.2021

Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.