Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Програми розвитку пластового руху Тернопільської міської територіальної громади на 2024-2026 роки

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про визнання пластового руху та особливості державної підтримки пластового, скаутського руху», «Про основні засади молодіжної політики», «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Указу Президента України «Про заходи щодо сприяння розвитку пластового (скаутського) руху в Україні», з метою сприяння всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі, розвитку пластового руху шляхом забезпечення доступності такого руху для українських дітей та молоді, реалізації пластових освітніх (навчальних) програм, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму розвитку пластового руху Тернопільської міської територіальної громади на 2024-2026 роки, згідно з додатком (додається).
  2. Фінансовому управлінню міської ради забезпечити щорічне фінансування заходів даної Програми в межах коштів передбачених бюджетом громади на відповідні роки.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування